Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
No, ker jaz razmišljam, da sem zelo čustvena, pa potrebujem veliko pozornosti. Samo pa imam takega tipa, ko je pa hladen kot špricar, pa mi kar manjka nenehna pozornost. Mater sem zakomplicirana.. Pa ve?
Meni veliko pomenijo male stvari, kot npr, da me objame, kar tako brez razloga in da je nasmejan(ker je vedno nekaj čemern), da ga ni sram mu pokazati da me ima rad... Male pozornosti, ki mi pričarajo nasmeh...
< Sporočilo je popravil TIA22 -- 15.2.2008 22:09:31 >
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:19:11
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22
No, ker jaz razmišljam, da sem zelo čustvena, pa potrebujem veliko pozornosti. Samo pa imam takega tipa, ko je pa hladen kot špricar, pa mi kar manjka nenehna pozornost. Mater sem zakomplicirana.. Pa ve?
Meni veliko pomenijo male stvari, kot npr, da me objame, kar tako brez razloga in da je nasmejan(ker je vedno nekaj čemern), da ga ni sram mu pokazati da me ima rad... Male pozornosti, ki mi pričarajo nasmeh...
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:27:31
mamči
No, lahko še to napišem, da sem enkrat davno imela takega partnerja, ki mi je namenjal pozornost v pravi meri ob pravem času. To so bili bežni poljubi, nežni objemi, dotiki, nagajivi nasmehi.....
Moj mož je pa drugačen in sem mu tud že povedala, da pogrešam tiste objeme, ki ti odvzamejo vso težo bremen in te napolnijo z toplo, neskončno energijo.
Sem cartljive sorte človek in mi te pozornosti veliko pomenijo. Ampak, kot pravim se da preživet tudi z manj pozornosti. Ostane pač hrepenenje...
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:34:14
Spark
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22
Točno taka sem tudi jaz. Želim si objem-kar tako, pa poljub-kar tako, pa da se me dotakne-kar tako. Ampak moj možek pač ni tak. Pa sva se že dostikrat pogovarjala o tem, pa mi reče, da se bo kao potrudil, ampak to mu ne gre. Meni pa gre to rahlo na živce, ker potrebujem malo nežnosti.
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:34:22
mami_miki
hm...ne vem ...odvisno kako sem razpoložena...včasih se spomnim, da mi manjka-al pa, zdaj pa bi že lahk...ne vem..ti bom povedala, bom zdaj pozorna na to
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:38:58
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
Samo...kako naj partner ve, da nam manjka (ali da nam je prevec.... ), ce se sami ne vemo?
ja kako???
Če sta dva na isti valovni dolžini al kak naj rečem "duhovno povezana?" pol oba točno vesta kdaj in koliko. In obema to enako veliko pomeni. Takrat v močnem objemu začutiš energijo.
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:42:12
mami_miki
midva z mojim partnerjem si vseeeeeeeeeeeeeeeeeeee rečevea, čist vse, jaz nimam niti enega zadržka v sebi, ki bi me težil, ker mu vse povem, kaj me moti kaj me ne-ok, to ne rečem
jaz če ne rečem, me ful razjeda od znotraj...tako da moram, ker če ne sem ful bed...
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?