|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMFRIT - zmrznejeni
16.2.2008 20:43:44   
Ni novih sporočil
katjes
Ojla!
Prosim za pomoč. Včasih sem pekla pomfrit v fritezi, pa je bila vsa tako mastna, sem jo čistila 3 dni, pa še vedno ni bila čista.  Sem jo zato oddala naprej, in od takrat dalje ne pečem več pomfita.
Dajte mi povedat, kako pa kaj vi pripravljate pomfrit! Sem slišala, da ga nekateri spečejo zmrznjenega na pekaču v pečiciuser posted image !
Res si ga že želim ponovno jesti - bi ga zdajle takoj zmazala pred televizijo!



_____________________________

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
16.2.2008 20:47:01   
Ni novih sporočil
Ro-La
na peki papirju v pečici

_____________________________

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
16.2.2008 20:47:50   
Ni novih sporočil
lex
malo olja daš v pekač pofri gor in pečeš v pečici na enih 180 - 200 stopinj, jaz dam tole ko greje zgoraj in spodaj, pa parkrat ga premešam, da se ne prime gor.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
16.2.2008 20:48:20   
Ni novih sporočil
ajna12
ali pa na olju in štedilniku

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
16.2.2008 20:52:12   
Ni novih sporočil
eya
Jaz sem ga tudi enkrat tako spekla, v pečici na peki papirju, pa je bil še kar dober. Drugače ga pa nikoli ne delam. Mami ga je včasih spekla kar v navadni posodi, kamor je natočila olje, ne rabiš nujno friteze.

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
16.2.2008 20:56:01   
Ni novih sporočil
žigolino
Pri nas vedno pečemo v enem loncu not olje in spečeš,hitreje in boljše kot friteza.Pol še pa lahko to uporabiš,za kakšnega ocvrtega piščancauser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
16.2.2008 20:56:06   
Ni novih sporočil
Majuska
pri nas ga tudi v pečici pečemo. Zmrznjen pomfri je itak predpripravljen, kar pomeni da že ima olje - zato se samo še do konca speče in je stvar zaključena.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
16.2.2008 22:58:04   
Ni novih sporočil
babylove
Jaz kupim pomfri za v mikrovalovno. 3 minute in njam!

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
16.2.2008 23:23:14   
Ni novih sporočil
Olivija
Vedno v pečici in gor polijem malo olivnega olja. Še najbolje se je obnesel Mercatorjev pomfri.

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
17.2.2008 8:35:56   
Ni novih sporočil
lelaval
na peki papirju v pečici


Isto

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
17.2.2008 8:51:03   
Ni novih sporočil
al1*
Tudi jaz ga pečem v pečici na peki papirju. 

_____________________________

lp


(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
17.2.2008 10:28:32   
Ni novih sporočil
katra55

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

na peki papirju v pečici


Isto

Jaz tudi

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
17.2.2008 13:15:53   
Ni novih sporočil
taly82
Jaz pa ga kar v ponvi na štedilniku.

Mi je pa zanimivo koliko se vas poslužuje peke pomfrita v pečici, jaz pa še poizkusila nisem nikoli...user posted image

Ste mi dale novo idejo. user posted image


(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
17.2.2008 18:03:43   
Ni novih sporočil
koala
babylove v mikrovalovki? Kje pa kupuješ ta pomfri? Jaz ga še nisem zasledila, pa a je sploh hrustljav?

Jaz ga pečem kar v olju v ponvi, odkar je friteza dušo spustila.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
18.2.2008 10:10:32   
Ni novih sporočil
hariba
Za v mikrovalovko ga imajo v Lidlu, lahko pa ga tuid v navadni pečici. Je hrustljav.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
18.2.2008 14:38:57   
Ni novih sporočil
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

Vedno v pečici in gor polijem malo olivnega olja. Še najbolje se je obnesel Mercatorjev pomfri.


Isto pri nas, s tem da nič olja ne uporabimo.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
18.2.2008 19:27:17   
Ni novih sporočil
tina104
Jaz ga tudi pečem v pečici na peki papirju, brez da bi dodala olje.

Ena kuharica mi je pa zadnjič rekla, da ona peče tudi panirano meso ipd. v pečici in sicer tako, da kose paniranega mesa, polpet ipd. malo povalja v olju preden da to pečt. To sem tudi jaz pred kratkim poskusila in je uspelo. Fajn je, ker nič ne šprica maščoba okrog.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
18.2.2008 20:21:33   
Ni novih sporočil
Anonimen
A surovo meseo ali pripravljeno zmrznjeno?

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
19.2.2008 9:35:38   
Ni novih sporočil
mojsoncek
Pomfri brez dodatkov na peki papirju.

Panirano meso das tudi na peki papir in na vsak kos mesa das malo margarine ali masla. Jaz tako pecem surovo panirano meso.


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
20.2.2008 22:56:31   
Ni novih sporočil
Anonimen
¸Koliko časa pa pečeš meso in na koliko? A ni preveč izsušen? 

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
21.2.2008 8:23:10   
Ni novih sporočil
katjes
Koliko časa pa potem pečeš krompir v pečici in na koliko?


_____________________________

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!




(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
21.2.2008 9:45:26   
Ni novih sporočil
mojsoncek
Pomfri pecem cca. 20 minut na 200, meso pa lahko kaksno minutko vec. In ne, meso ni nic izsuseno, saj das na vsak kos malo masla.

Ce imas je na pekacu dovolj prostora, lahko peces kar oboje na enkrat.


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: POMFRIT - zmrznejeni
24.2.2008 8:59:53   
Ni novih sporočil
babylove
babylove v mikrovalovki? Kje pa kupuješ ta pomfri? Jaz ga še nisem zasledila, pa a je sploh hrustljav?


Ja, poseben pomfri se dobi za v mikrovalovno. pri nas ga imajo v vseh trgovinah, ponavadi je v kvadratnem paketu. Malo poglej, saj mora obstajat. Meni je všeč, ker ni nobenega dela, priprava je hitra in čista. In dober je.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Domača ribezova marmelada
Ribez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?