Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!

sestra jih ima že od malega. Pri njej se pri porodu ni pojavilo, tudi za časa
jih je imela manj. Jo je pa isto skrbelo kot tebe..ker je možno, da se pojavi pri porodu. Verjetno je vsak primer individualen
Srečno.
.
. Ene dvakrat se mi je začelo pripravljati nanjo, pa sem se takoj!!!!!! vlegla v temo in zaspala brez zdravil. Sem imela velik strah pred tem,saj v
Imam pa to srečo, da mi v nosečnostih migrene ponehajo. Drugače imam nekje od 2-4 migrene mesečno - take, ki trajajo po dobra dva dneva
No, v vsaki nosečnosti imam 1-2 migreni v prvih treh mesecih, potem jih ni do nekje dva meseca po porodu. Čeprav sem imela prvi porod težak, migrene med njim nisem kasirala
. Sicer tud sama upam, da bojo minile po porodu, ampak pred nosečnostjo sem ji že kr dobro mirila z Nalgesinom (ta močnim na recept). Parkrat sem jo sicer mela na začetku in se je tolk hitro stopnjevalo, da sm vseeno vzela pol Nalgesina preden je prišlo do najhujšega (z odobritvijo zdravnika). Zdej pa hvalabogu, tko kot ene pravte, sm sicer mela par glavobolov, ne pa migrene. Upam, da bo tko tud ostalo do konca nosečnosti in po porodu!