|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gradnja hiše - hvala in ponovno mnenje
26.2.2008 8:38:54   
ženska
Vsem hvala za odogovore in mnenja. Moj mož je sicer bolj zagret za gradnjo kot jaz, saj sem mnenja, da je v življenju še kaj bolj pomembnega kot štiri stene. V stanovanju 60m2 imamo možnost povečati še na podstrešje, tako da še zgoraj dobimo dve sobici. Je res, da smo na lepi lokaciji, z lepim pogledom, nimamo pa koščka trave, samo beton, beton in vhod direkt s stranske ceste. Najbolj naju zaradi tega vleče v gradnjo. Kaj pa pravite na to, da si povečamo stanovanje, pa čez čas kje kupimo kako malo vikendico. Zdej se pa spet zaplete. Če gremo v širjenje stanovanja, bi nas samo streha prišla ogromno cca. 10.000 EUR, ker je malce čudno zgrajeno (se ne spozman). Pa potem še vse ostalo,... Pa smo že skoraj pri hiši. Živimo v delu Slovenije, kjer so cene nepremičnin skoraj najnižje.

Hvala in čauči!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gradnja hiše - hvala in ponovno mnenje
26.2.2008 9:00:13   
Anonimen
Čist odvisno od zmožnosti. Če imata dobre plače in menite, da si to lahko privoščite, potem jaz ne bi niti razmišljala, ampak bi šla gradit hišo.

Če pa imate omejene finance, potem je pa za razmislit

(odgovor članu ženska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Gradnja hiše - hvala in ponovno mnenje
26.2.2008 20:03:43   
lotoska
O gradnji hiše, ne glede na velik vložek lahko razmišljaš tudi kot o dobri naložbi. Še nikjer se niso stanovanja pocenila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Gradnja hiše - hvala in ponovno mnenje
29.2.2008 9:56:41   
Bombažek
Naj še jaz dodam- ko imaš enkrat otročka ali več, maš čisto drugačne prostorske potrebe, kot prej. Zato verjamem, da se marsikdo odloča za gradnjo hiše. Tudi midva sva se. Ampak najprej moraš dobiti parcelo, ki ti je všeč, kjer začutiš dobro energijo,.. Midva sva iskala parcelo 2 leti!!!!Sva jo našla, sicer ni po standardih mladih družin (vsaj mislim tako, ker je ful velka, s travnikom, da imaš lahko konja, pa z gozdom,...). No, na njej že stoji obnovljena hiška in ko sva jo videla prvič, sva bila očarana. Potem pa je vsak naslednji obisk prinesel malo razočaranja - hiška pemajhna, prostori niso najbolj primerni za otročke, polno enih stopničk, pa zidan štedilnik (se lahko mali opeče,..). Sva sedaj ugotovila, da bo treba na novo zidat. Bomo poskusili, še ne vemo v kakšno gradnjo se bomo spustili (montažna, zidana, na ključ,..). Je treba vse lepo preračunat, saj so lahko razlike hude.
No, v glavnem, hotela sem povedat, da če si nekaj ful želiš, da malo popazi, da ne kupuješ preveč s "čustvi", če razumeš!!
Mislim pa, da kjer je želja, je tudi realizacija. Če ne letos, pa drugo leto.
Kar pogumno!!!

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Gradnja hiše - hvala in ponovno mnenje
29.2.2008 10:03:30   
Anonimen
samo toliko..10 000€ in še malo za druge zadeve še zdaleč ni skoraj toliko kot za hišo! samo đželim da ne boš imela napačne predstave koliko te nova hiša stane. za parcelo recimo tja do 80 000€, pol pa še za hišo recimo tja do 210 000€!

(odgovor članu Bombažek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Gradnja hiše - hvala in ponovno mnenje
29.2.2008 10:05:06   
Anonimen
Bombažek...eno vprašanje...tudi midva imava na razpolago eno lepo podeželsko parcelo. Super bo zgledala hiška...ampak...kako sta pretehtala deželo v primerjavi z bližino civilizacije...midva bi se kar daleč vozila v službo, pa tud otročki bi moral na bus, družbe pa tud ne bi imeli...kako sta se odločila? 

(odgovor članu Bombažek)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Gradnja hiše - hvala in ponovno mnenje
29.2.2008 10:21:20   
Bombažek
Nama veliko pomeni narava. Sva v bloku 4 leta, pa sploh nimava obstanka v tem betonu. Odločila sva se tako, da bo najbrž treba kdaj pa kdaj otroka popoldan peljat na dodatne dejavnosti, pa kdaj zjutaj na vlak. Nama pa vse to odtehta, da bova imela svoj ljubi mir, ko prideva iz službe, pa med dopustom bom lepo popila kavico na terasi svoje hiške, ptički bojo peli,... Ne bo naju vleklo imeti čez leta vikend, ker ga bova imela že v sklopu hiše (se pravi ni stoškov čez leta, ko ljudje ugotovijo, da hočejo v naravo), pa otrok bo imel še kakšen drug del razen računalnika,... Tudi midva bova imela dlje do službe (jaz imam že sedaj 30 km slabe ceste), ampak sem se s tem kar sprijaznila. Mislim, da takšana lokacija ni stran od civilizacije, ampak vstan od hrupa, gužve, tečnih sosedov,... Malce drugače pogledaš na stvar, pa je takoj bolje slišati, a ne?
Iz katere regije pa si? Mi smo posavje, ampak tudi tukaj cene nezadržno rastejo!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Gradnja hiše - hvala in ponovno mnenje
29.2.2008 10:26:04   
Bombažek
Še glede otročkov in družbe - družbo si bo našel v šoli in če se bo hotel z njimi družiti še popldan, bodo lahko vsi prišli k nam in se imeli lepo na travniku pred hišo ali pa v njegovi lastni sobi(kar je v bloku nima). Če bo hotel v "mesto" (kaj pa je mesto na podeželju?), ga bomo pa kdaj peljali, če ne bo šlo, bo pač moral spoznati, da je prilagajanje sestavni del življenja.

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Gradnja hiše - hvala in ponovno mnenje
29.2.2008 10:36:34   
Anonimen
Ja, tudi midva tako razmišljva, vendar še tehtava, zdaj grem peš do službe, potem se bova oba vozila 30km, res pa je da bi imela svoj mir...zamisli to, sončna lega, 1700m2 2 km do Kolpe...sanjsko, vendar iz lastnih izkušenj vem, da je včasih težko biti daleč od "civilizacije", ko kaj rabiš. O cenah nepremičnin in parcel pa...no comment, sploh ti ne dajo možnosti...sucks...ampak, ker bi bila parcela zastonj, bi nam finančno še zneslo in tudi zaradi tega resno razmišljava o selitvi...upam, da se bova pametno odločila.user posted image

(odgovor članu Bombažek)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Gradnja hiše - hvala in ponovno mnenje
29.2.2008 10:48:55   
Pikec
Se raje sploh ne vtikam več v to debato...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Gradnja hiše - hvala in ponovno mnenje
29.2.2008 10:49:57   
Anonimen
Pikec...res me zanima tvoj komentar...

(odgovor članu Pikec)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Gradnja hiše - hvala in ponovno mnenje
29.2.2008 10:52:26   
Pikec
Močno upam, da bo v naši deželici nekoč minila fama met lastno bajto ZAVSAKOCENO. In se bo uredil najemniški trg.


Moje mnenje bi bilo že uvodnik v kakšno bolj resno revijo s tega področja... zato pa - ne hvala.

< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 29.2.2008 10:53:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Gradnja hiše - hvala in ponovno mnenje
29.2.2008 10:57:17   
Anonimen
Res je, da ne moreš imet hiše za popolnoma vsako ceno, vendar je v mojem primeru tako, da plačujem najemnino, in da so stroški vsega skupaj primerljivi s plačilom kredita in da tukaj ne bom mogla bit večno. Pač preverjam opcije...vsaka čast pa tistim, ki imajo stanovanjski problem rešen, pa kakorkoli že.

(odgovor članu Pikec)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?