|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 200 [201] 202   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
9.10.2008 22:47:28   
@lina
Tinkara in Jaša, vse najboljše za vajini dve svečki:

user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5001
   RE: Oktobrčki 2006-4
9.10.2008 22:58:10   
@lina
piškot, user posted image za pupo in da je vse v redu!

altati, tale operacija se res nič fajn ne sliši. Držim pesti za čimhitrejše okrevanje!


No, jaz sem včeraj štartala novo rundo aerobike in mam občutek, da bom jutri fejst dobro vedela, kje imam rituser posted image  Pa oči mi tudi že skupaj lezejo, tako da, drage moje, lahko noč!

*lina*, po vsej verjetnosti mi bo jutri uspelo prit do pošteuser posted image



(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5002
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 6:45:00   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy



Altatiuser posted image , boš videla, da bo vse ok, ampak tistih 6 tednov se boš morala res pazit, ker drugače se spet vse povesi- nažalost! Zakaj pa ti cele maternice ne odstranijo in jajčnike pustijo?



???? a ti to resno????
premlada sem še za to, zelooo premlada.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5003
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 6:46:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

 Samo, kako to, da ti morajo odstraniti vse to?user posted image


ker je vse to tako povešeno in da zvišajo vse skupaj, spodnji del odrežejo najprej.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5004
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 8:41:29   
Lu
Kaj Altati že pečeš al kako user posted image

Jaz grem pa zdele na sistematiko in upam da bom v 2 urcah fertik. Pol malo podelat in zvečer na bowling. Jeeee.

Grem in se tipkamo malček kasneje user posted image

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5005
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 8:44:14   
muki1
Dobro jutro.

Pa je spet teden naokoli in pri tistih, ki živimo za petke je danes spet praznik .

Ja, berem vas redno, ampak nekak mi zmanjka časa in volje za pisanje, potem se pa nabere. Sem mislila včeraj še malo komentirati, pa ni šlo, ker sem šla z Ivo v krpe.
Včeraj je bil spet četrtek, dan za trening in pohajkovanje, pa je Iva bila taka tečka mala, da sva se z možem dogovorila, da gre on z Nežo. Sicer so bili protesti, ker mama je mama, ampak smo se vseeno potem zmenili. Neža še zmeraj vestno hodi na gimnastiko, skrbno dela vaje v svojem roza dresku in vidno opažam napredek. Ma res je posrečena, kako resno je vzela vse skupaj. Pa kake spremembe so v enem mesecu, da ne morem verjeti. Skoraj že naredi moško špago, pa v začetku, ko so ležali na boku in dvigovali nogo, je bila nogica pokrčena in jo je dvignila recimo enih 45 stopinj, zdaj ko delajo isto vajo jo drži lepo iztegnjeno in jo dvigne že skoraj do vratu. No, res je pridna. Sicer je pa najmlajša in v primerjavi z ostalimi, ki hodijo že drugo leto ni neka velegimnastičarka, ampak jaz sem tako ponosna na svojo malo telovadko. No, včeraj sta potem z atijem še malo po trgovinah pohajala, ji je kupil dvojne kavbojke in dokolenke, potem sta šla pa še na tortico user posted image . Čisto ga je vrtela okrog malega prsta.
Midve z Ivo pa sva ostali doma. Je bila hecna. Ima Neža eno jaknico tako poerbano, ki jo doma nosi. No, ta jaknica je taka kičasta, z roza kockicami in se Ivi zelo dopade. Zmeraj sprašuje, če je to njena jakna, pa je potem užaljena, ko jo ima Neža oblečeno. Včeraj pa ko sva se oblačili in Neže ni bilo doma, pa je jaknica visela tam na obešalniku in si jo je izprosila, pa je bila tak vesela, da se je končno dokopala do nje. Sva šli na en lep jesenski sprehod z našo kužiko po gozdičku, nabirali sva lisičke in se tako lepo pogovarjali. Potem se je Iva utrudila in sem jo zavihtela na rame, pa sva šli proti domu. Malo sva še okrog hiše pohajali, nakar je Iva postala jokava, sva šli not, pa na kavč in sem prižgala risanko..... pa jo primem za glavo in je bila čisto vroča. Ma zakuhalo jo je v sekundi..... je bil kar naenkrat tak jok, da sem jo nosila in mi je potem v naročju zaspala. Pa celo noč je bila taka čudna, vroča, potem se je ohladila, potno čelo je imela.... ampak svečke ji nisem dala, ker se mi pa tako vročična tudi ni zdela. Pred spanjem sva merili vročino in je prišlo do 37,5 potem pa ga ni hotela več meti pod pazduho. Pa sem mislila, da je ne bom gnjavila s tem, dokler ne bo na otip čisto zakuhala. Kar pa se na srečo ni zgodilo. Upam, da je zmagala in je ne bo pokosilo.
Imamo pa v načrtu jutri kostanjev piknik s prijatelji, tak da še bolj upam, da bo zdrava.
Sicer pa se nam neki prehladi pa virozice vlečejo že od začetka septembra in je vedno vsaj eden pacient v hiši. Bentiš, še mačko sem včeraj gledala, da ji iz nosa teče.
Remy, to je možno, da so mačke prehlajene?

Grem zdaj delat tja do malice, potem pa bom čistilka. Je pisarna že čisto posvinjana, ker si je naša honorarna čistilka prst zvila pa je na bolniškem in zdaj se to že pošteno pozna.

Pa frizuro imam novo. Sem si bolj všeč kot prej. Tega paža sem se že naveličala, zdaj pa imam tako mešano, malo dolge, malo kratke, tako razgibano in se mi zdi, da se bolj poda moji osebnosti, čeprav mi je danes sodelavec zabrusil, da sem nikakva user posted image . Pa Neža mi je rekla, da sem grda in naj ji sploh ne hodim blizu s to grozno frizuro, ko sem prišla zadnjič domov. Je bila čisto razočarana, ker njej so edino dolgi lasje nekaj vredni user posted image . Sem pa sebi všeč in možu, pa recimo, da je to dovolj.
Ah, pa še smučarijo smo rezervirali in gremo v decembru za en teden s prijatelji v Koralpe v en tak luštkan apartma, da se mi samo smeji od veselja.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5006
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 8:44:56   
muki1
Uh, koliko je naneslo user posted image .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5007
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 13:40:43   
Lu
Uf smo padle. Nas malo povzdignem.

Mene je pa ena klicala, da je že dobila pošto in je naredila izpit. Jaz pa čakam pauzo, da grem domov v kaselc pogledat. Joj me je kar strah. Brrrr. Držite pesti, da bo vesela novica.

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5008
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 14:42:56   
lucika
pozdravček še od mene...

evo, muki, še ena ki ima danes praznik:)))) tudi jaz živim za petke:))) ampak je prav hecno, ful hitro se mi menjavajo. grem v ponedeljek v službo in je petek tu...vmes pa ne vem, kdaj mine. ampak, žal tako mine tudi vikend:(

danes, skoraj sredi spanja, se dobila karte za Dragojeviča. mali nas je zbudil nekaj pred šesto, pa ravno so neko nagradno vprašanje na radiu zastavljali. in sem poslala sms, napol v snu. in moč misli, drug petek grem uživat:)

altati..tale operacija se nič lepo ne sliši...drzim pesti, da bo čim manj boleče okrevanje. pa saj si taprava baba, tebi bo to mala malca.

Pri nas pa imamo fazo: pa-pa pa-pa... to pomeni, da bi kr okol hodli. se peljemo proti domu, se dere, neeeeeee, pa-pa... smo doma,leze v ato, pa-pa, pa-pa... sumim da ima to po meni, ko  tudi nimam mira doma, ne obstanka nikjer. nisem zapečkarski tip človeka, res ne...ampak počasi idej zmanjkuje...

jutri smo povabljeni na eno trgatev. še razmišljamo...

odkar smo šli na morje, nismo pri hiši več z *****mrdnili. sploh ne vem, kdaj bomo kaj, ker se nobenemu ne ljubi nič.


(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 15:16:57   
Lu
Evo. Padla sem. Pa samo 1 vprašanje bi mogla imet še prav pa bi nardila. user posted image user posted image user posted image  Naj gre k user posted image  vse skup.

Se grem kujat.

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5010
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 17:32:59   
Maxica
Mali lepooki Matjaž, danes je tvoj dan, dan, ko na veliki pisani tortici pihaš drugo svečko.user posted image
Ostani tak fajn radoživ fantek, z bratcem se pridno igraj, mamici in očku pa s tisto malo trmico vedno znaj pokazati, da si ti šef pri hiši.user posted image  V vrtcu preživljaj lepe dneve, naj bo nosek čim manj smrkav, praznovanje pa naj bo čim bolj radostno in veselo. Vse najboljše.
 
user posted image

< Sporočilo je popravil Maxica -- 10.10.2008 17:35:24 >


_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5011
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 17:40:26   
Maxica
Tudi Luka piha drugo svečko.
user posted image
Iskreno ti voščimo vse vse vse najboljše, da bi bil tak pogumen deček še naprej, mamici in očku v veselje in ponos, mali sestrici pa vzornik in prijatelj. Vse lepo, predvsem zdravja ter res uživanja v 4 ti želimo.
user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 18:56:52   
frrrr
Matjaž - vse naj za 2. RD!

user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5013
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 18:56:59   
frrrr
Luka - za 2. RD vse naj!

user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5014
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 19:25:10   
frrrr
tako. mali sit, zdej pa še eno risanko pogleda in greva na kopanje. sem si v knjižnici izposodila hrčka miho in so mu zelo všeč.

danes sem bila zjutraj z malim v vrtcu skoraj do 11ih. blo prav luštno. šlo kr mau prehitro. je pihal svečki na stiroporasti tortici, pa darilo je dobil. peli so mu pesmice, narisali so mu risbice, balone sva nesla s sabo in smo jih napihnili. res luštno. smo zmenjeni, da nimamo slaščic, ampak kupimo eno darilo, ki ostane v vrtcu. vsi otročki so mu čestitali, se full luštno objemali in lupčkali user posted image

popoldne smo bili pa kr pred hišo, ker mu je prababica kupila (no, js sm šla iskat, prababi dala denar) gasilski avto od wow-a in je bilo 2 uri samo to aktualno user posted image še zdaj skupaj gledata risanko.

greva...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5015
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 20:01:09   
piskot
kdaj nas bodo pa ukinili?

_____________________________

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5016
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 20:49:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Remy



Altatiuser posted image , boš videla, da bo vse ok, ampak tistih 6 tednov se boš morala res pazit, ker drugače se spet vse povesi- nažalost! Zakaj pa ti cele maternice ne odstranijo in jajčnike pustijo?



???? a ti to resno????
premlada sem še za to, zelooo premlada.....


vem, da si še premlada, zaradi hormonov.....ne vem, na podlagi česa se to odločajo?!?
Moja stara mama je imela to z maternico, pomoje od zadnjega otroka naprej pa ni hotla it na operacijo, no pri 80ih je pa šla, potem pa ni mogla bit pri miru 6 tednov in ima zdaj inkontinenco urinauser posted image , soseda je bila pa pridna, res "skoraj ležala" in je vse OK!


Muki- ja mačke imajo lahko tak čisto običajen prehlad, smrkaj, kihajo, kašljajo, če ni cepljena in če ne bo bolje jo pa le k vet. peljite, da ni kaj hujšega!

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 5017
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 20:49:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Evo. Padla sem. Pa samo 1 vprašanje bi mogla imet še prav pa bi nardila. user posted image user posted image user posted image  Naj gre k user posted image  vse skup.

Se grem kujat.


user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz že k vsem svetnikom molim, da bi naslednji teden naredila izpit, ker drugače bo krizauser posted image - no bom jezna na cel svet, pa nase!

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5018
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 20:56:44   
Anonimen
no, danes sem spesnila, ob pomoči dragega seveda, svojo prvo prošnjo in življenjepis, medtem je bila Tinkara zelo pridna, vse post-it listke je porabila, risala z markerji, potem je najdla mojo barvasto labello, šla v kuhinjo in bila lepo tiho- no zlezla je v stolček in se od nosu do brade našminkala in potem povedala, DA JE LEPAuser posted image  (sem jo slikala in drugič prilepim). No, mir smo pa imeli!

šla je spat brez dude, ker je nekaj atija razdražila in ji jo je vzel, valda se je pol ure drla MAMI, MAMICA, PLOSIM DAJ DUDO, NE MOREM AJAT BREZ DUDE, MAMICAAAA!!!
ta duda se bo po moje kar jutri pojavila nazaj, ker še ni pripravljena na to!


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5019
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 21:06:48   
Anonimen
 
user posted image user posted image user posted image
 
 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Matjaž za 2 svečki
 
user posted image
 

Luka za dve svečki
 
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5020
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 21:46:20   
mis
Čer!

Na kratko predno jo mahnem v posteljo. Sem čist gotova in v minusu par noči.

Vse najboljše vsem dvoletnikomuser posted image user posted image  Veliko lepih trenutkov in sladke tortice vam želim!

Lu, bo pa drugič ratalo. Glavo pokonci!

muki, tako lepo opisuješ dogodke pri vas doma...

piskot, nisem jaz tista ki ne bi verjela v bioresonanco in te stvari. S tino sem hodila na bioresonanco za alergijo na beljak. Mislim da ji je pomagalo.

altati, upam da bo operacija uspešna in da bo okrevanje hitro. mi pša zdaj dokler si še mobilna prosim pomagaj. Dej mi malo več prosim napiši glede Tiinega piskanja v pljučih, zdravljenja, odpravljanja... Naša Tina je imela pri 5 mesecih bronhiolitis, sva bile v bolnici, zdej pa kadar stakne kakšen virus ji udari na pljuča. Teh je pa jasno v vrtcu mnogo. Tako da je res 1 teden doma, 1 teden v vrtcu. Pa nore noči imamo pol ker kašlja in piska in ne more nič ker težko diha... Skratka zoprno. A si šla h kakšnemu pulmologu s Tio, kakšno je bilo to zdravljenje?... Dej prosim malo napiši, lahko tudi na ZS.

Bili smo 2 dni v Kr. gori, Tina je ostala do nedelje gor. Pa sem šla mal v Avstrijo nabavit za punce, no Neža je pa zdej staknila gnojne učke, tako da je danes dobila Tobrex. Tina je že dobra, malo še pokašlja, sicer je dobra. Jutri bom verjetno cel dan z možem v kleti (in z Nežo jasno), v nedeljo se vrne Tina.

Lepo se imejte.

_____________________________

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.10.2008 22:15:42   
tasha23
Vse najboljše Jaši, Tinkari, Matjažu in Lukcuuser posted image

Piškot, čestitke za user posted image
Altati, joj drži se, boš vidla, da bo vse ok in da boš kmalu kot novauser posted image

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5022
   RE: Oktobrčki 2006-4
11.10.2008 9:13:46   
Lu
Vse najboljše Matjažu in Lukatu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
   RE: Oktobrčki 2006-4
11.10.2008 9:20:48   
moci
matjaž in luka, čestitke tudi od nas.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image






jaz sem nekaj leva za čestitke, potem imam pa slabo vest, ko berem zojine in so tako lepeuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5024
   RE: Oktobrčki 2006-4
11.10.2008 10:14:54   
psaša
Matjaž in Luka vse najboljše za 2.rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  198 199 200 [201] 202   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 200 [201] 202   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Od hiše do hiše, od vrat do vrat ...
Včasih se mi zdi, kot da je tudi pust postal instanten. Hitro po kostum v najbližjo trgovino, malo naokrog po sladkarije...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?