Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Zdej pa prosim bolj natančen opis poti, če pridem iz obvoznice direktno na Bizovik, kako dalje???
.

. So pa res vsi naši sončki tako zrasli. Žigata bi sfalila, če bi ga srečala, Hana je zrasla, Brina tudi, Borko-punčka naša je cel korenjak, edino Lan in Nejc sta mi ostala podobna.
).
.
tak droben..
KRUH POLNOZRNATI KRUH IZ PŠENIČNE MOKE 500g Proizvajalec: PEKARNA GROSUPLJE Davčna stopnja: 8,5% Blagovna znamka: MERCATOR Cena: 1,29 EUR / Kos 309,14 SIT/ Kos Cena na enoto: 2,58 EUR / kg 618,27 SIT/ kg Okus: POLNOZRNATIVelikost: ŠTRUČKA
Kol.: kg
, pol je zašel v peskovnik in si je z največjo lopato mivko v usta tlaču.Ko sem ga oštela se je režu in s še večjo hitrostjo hop v usta
.
Preberem vas še nekako (še dobro, da manj pišete), za pisat pa že zmanjka. Smo pa danes dopoldan postavili doma še eno gugalnico (tako 3-delno) in je Ana čist not padla. se je morala še zvečer it gugat, ko smo prišli domov (pa na RD je tud skoz hotla bit na gugalnici
... mal starejša dečva, ki ga vsako jutro počaka pri vratih in potem skupaj odjadrata v igralnico ... ni fajn obutek, ko mama to gleda
izpita in bodo moji popoldnevi minevali za zvezki.
! Takole zgleda naš zalivček na Hvaru:
, dons sva bla pa zjutraj na igrišču, popoldne, ko je pa oči z žura pršu, smo jo pa na Bizovik mahnili. Luštno, skratka.
.
danes sva bili tam eno uro, jutri pa bo ze mal sama, jaz pa hitro v hoferja mal posnofat