Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
vsem ki poskušate oz. še boste poskušale imet vam želim velik uspeha in ne se vdat sama sem imela že 3 ss od 8t- 16t, pa sedaj pričakujem drugega otročka , eno punco pa že imam doma. zato ne obupat sam pozitivno mislat in se pridno ! za vse držim pesti!!!!!
dobro jutro, pa saj ne morem verjeti, da nas je že toliko na seznamu, pa še manj verjamem, da imamo že navijačice, no to je zelo lepo, pa čeprav še malo daleč ampak mislimo pozitivno.
fragola, se strinjam s teboj, da počakaš na junij, ker zdaj boš imela toliko opravka s poroko, da kot si rekla znaš biti živčna, to pa seveda ni dobro za , tko, da uživaj s pripravami, nato pa začnemo .
Evo je že marec tukaj in mimogrede pa bo tukaj tudi junij, čeprav se nam zdaj najbrž vsem prav vleče in se nam mesec junij zdi neskončno daleč. Midva sva tudi neučakana, samo tudi jaz imam stresno prvo polovico leta, nosečnost pa bi rada doživljala čim lepše in neobremenjeno.
Fragola....priprave na poroko znajo biti stresne, samo v prvi vrsti poskrbi da boš v vsem tem uživala. Meni je bil poročen dan eden izmed najlepših dni v življenju. Pa lepe in tekoče priprave na poroko ti želim. Kje se boš pa poročila, če ni skrivnost??
Lp Tina
Hojl Fragola....priprave na poroko znajo biti stresne, samo v prvi vrsti poskrbi da boš v vsem tem uživala. Meni je bil poročen dan eden izmed najlepših dni v življenju. Pa lepe in tekoče priprave na poroko ti želim. Kje se boš pa poročila, če ni skrivnost??
Lp Tina
ne ne ni skrivnost poročila se bom na Krasu grad Štanjel in sicer 06.07.2008, upam da se bom imel alepo na poroki in da bova uživala sto na uro!!!
No temu pa se pridružujem kot borka za , in ne več vaša navijačica. Tudi mi bomo maja začeli delati na tem, in upam, da nam bo kmalu potem uspelo kaj narediti.
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se!
En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi!
Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi!
En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi!
Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre…
En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
-------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
Tu tienes la receta, la formula secreta para poner en ritmo mi corazon no existe medicina, doctores ni aspirinas para el dolor que siente mi corazòn...
Sem ravno iz malice in imam napad na "sladko". Se pozna, da pričakujem vsak čas. Sicer pa moram povedat da se vedno znova z možem prepričujeva, da je dobro počakat še teh par mesecev, čeprav bi najraje kr začela. Sem namreč aktivno vključena v predsedovanje in so leti v Bruslej kar stalnica zdaj v mojem urniku. Tako da je to moj glavni razlog zakaj čakam. Ampak po drugi strani pa mislim, da bi bilo vseeno dobro že začeti, saj nikjer ne piše da bo drugi otrok ratal v prvo, tako kot je Anej. Samo takrat sem bila še študentka, bolj sproščena, zdaj je pa moj delavnik bolj stresen kot ne.
No napište kaj, grem še mal naredit. Sem danes čisto na off, ker imam Aneja nekaj bolnega, on je doma, jaz pa v službi
Lp tina