Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, pa sej če prav pomislim bi najraje na kavču čepela, gledala TV in jedla, skozi sem lačna uffaaaa
, ko pa kaj pojem pa slabo
Si pa želimo parček. Imena pa izbira tudi Neva, samo smo ni rekli, da dokončno bova midva izbrala. Je pa posrečena, za deklico ima polno idej, za fanta pa nobene.
sonce sije pa oblakov je polno,da je že prav sivo vse veni
Šlo mi je kar dobro upam samo,da me občutek ne vara
.Se mi zdi da slabosti pojenjujejo ker se že par dni prov fajn počutim in zraven samo gruntam kaj bi dobrga pojedla. Pa zaenkrat problem rešujem tako, da ko je sila, da pojem kakšno sadje, ker že kar vem da če bom malo popustila, da se bom takoj razlezla.
. Mislim, da se mi je nosečnost prevesla v tisti lepi del.......
.No na prvem pregledu me pa tudi niso nič vagali, me je samo sestra vprašala koliko sem imela kg preden sem zanosila, pa jest da ne vem, ona pa kako da ne, prbližn pa že veš?Tko,da zdej bom pa že mogla počasi pogum zbrat pa na vago stopit, da ne bo šok naslednjič na pregledu