Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sem zgoraj videla,da si tukaj pa me je prav zanimalo,če se boš oglasila,ker nekatere so preveč sramežljive

.
drug tedn, ko mam NS tud verjetno. Srčno upam......Malo sem vam nevoščljiva, da ste mele preglede, ker jaz se kar ne morem načakat. Najraje bi šla kar vsaki tedn....
.
toliko se je že nabralo, preden sem sploh našla to temo, hehe!
Upam, da je vse ok.
. Sem bila tako v krizi, da sem celo tiste zgoraj prosila, naj bosta bebija zdrava, pa ne verujem drugace v nikogar.
...a si probala malo pogledat, če je danes dan ko bi mogla pridet redna M. Meni se je to zgodilo, pa še parim tukaj gor kot sem lahko prebrala in zasledila.....čisto malo rjavo na papirju, če papir nebi bil bel sploh nebi opazila..in to točno na dan M, pri meni je bilo to prejšnji teden, samo je bilo res tako malo da nisem zganjala panike. Mojemu sem pokazala, pa je reku da nič ne vidi
Sem pa bla zadnjič malo po trgovinah za nas