Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

! Še vse spimo? Jaz sem se že od pol šestih premetavala po postelji, ob devetih sem pa kočno vstala, me je lakota premagala. Vidim, da se menite za srečanje. Škoda, ker me 31.5. ne bo, ker moj dedi praznuje rojstni dan in se kar velika fešta obeta (75 je star), sicer se bi z veseljem pridružila. No, mogoče bo pa kakšna sprememba in se mi bo izšlo z datumom. Zaenkrat pa se ne moram zraven pofočkat.
. Nama pa je
pokazal jezik! Aja pa še to, bejbija mi je osebni G tudi nenatančno izmeril (saj vem, da je težko ampak naj se malo potrudi hudiča!!!). Na NS ga je G ene 4x premeril pa je bilo odstopanje v meritvah skoraj en centimeter. Se pravi je slab cm, pa en teden večji - ta meritev je popolnoma ustrezna glede na trajanje nosečnosti. Pa moj G je govoril, da je posteljica nizka, medtem ko je G na NS zagotovil, da je popolnoma OK in daleč od tega, da bi bila nizka
Ker ne želim več menjavat G bom pač po potrebi pa da se pomirim šla še na kak samoplačniški UZ.
.
.
.
Sem imela tako lepe sanje,da se nisem in nisem hotela zbuditi
Ampak samo,da je zdaj vse okei in si ti pomirjena
.....................upam, da bo lep dan.
.
.
! LP
Kasneje se slišimo samo še za barvo,vendar mislim,da bo zelena-bež
vn pa se še pol kaj oglasim
==> pošiljam ti še pujska za srečo!