pomar*ANČA*
|
najprej _katja_ : tisti voziček pride 235 eur, pa mene tudi malce moti, ker nim bremze na ročki, ampak vem da idealnega vozička ne bova našla- vsaj da bi obema ustrezal. pepi, tebi in držim fige, da bo vse ok- sej so fige vredu,a ane? luna8, jaz imam v palmanovi ogledan voziček, če ne bom našla nič drugega, bom šla iskati tistega, ker je tudi veliko cenejši kot v slo. v sloveniji si samo ogledujem, malce probam, vem pa kaj se dobi drugje, tako da kupila pa ziher ne bom pri nas, ker so res cene precej navite, no razen tistega katerega sem prilepila v linku, ker mi je zaenkar najlepši, pa tudi vse funkcije ima- no ena manjka, ki jih jaz potrebujem. aja, enega imam ogledanega na nemški strani kikiwelt...išečm najboljšo možno in najbolj ugodno vaianto. meni tudi nikoli niso bili všeč trikolesniki, ampak nekak so se mi zdaj prikupili... ker hočem voziček z velkimi kolesi je zelo težko dobiti 4kolesnik ki bi imel velika kolesa in sprednja gibljiva, zaradi tega sem se odločila za trokolesnika. mali_marsovcek, sem jaz tudi preizkušala Quinnije in se strinjam da so zelo dobro vodljivi, sem bila precej zadovoljan z testiranjem dveh vozičkov
|