Anonimen
|
Ne me narobe razumet. Jaz sem popolnoma drug človek kot ti. Nimam takega potrpljenja in to kar ti opisuješ da se ti dogaja je res nekaj neverjetnega. Jaz bi že zdavnaj popizdla in zmetala krožnike v svojega dragega, ki nima jajc da bi se s svojimi starimi zmenil. Da pa ti kuhaš on pa gre dol jest. To bi mi pa tak samo enkrat naredil, pol bi pa lahko še spat šel dol k mamici. Lepo je da jima pomagaš, pa kdaj kaj skuhaš ali pa kdaj narediš kaj drugega, samo kaj je preveč je preveč. Če lahko zunaj hodi in vse ostalo naredi pa še lahko tu pa tam za njiju tudi skuha, če zna kuhati. Moraš vedeti, da če se ne boš gor postavla zase, bo še samo slabše. Še bolj bodo pometali s tabo, ti boš pa vse prenesla, v sebi boš pa nesrečna, pa na koncu za njih najslabša. Kaki gospodar? Kaj smo v kameni dobi? Kaj si ti pol njegova sužnja. Ma nehaj no. V tvojem stanovanju, ki si ga ti opremla si ti sama svoj gospodar in mu to tudi povej jasno in glasno, najprej možu pol pa še tastu, pa če je bajta 100 X njegova. Do vhodnih vrat bi mo bilo vseeno pa če bi papež bil, ko pa pride k tebi pa daj jasno vedeti kaj se dela in kaj ne. Jaz bi tastu, ko je rekel da ima špagetov dovolj drugi dan makarone skuhala tretji dan pa lasanjo. Čisto res. Če mu ni za jest pa ne rabi. Samo ti verjetno res testenin več ne boš kuhala, ali pa mu še boš slučajno posebej kaj skuhala? Pol pa boš mogla še posebej kaj za otroka narest ko bo začel jest. Punca vzemi se v roke in če nimaš časa skuhat ob uri, pač nimaš. Kaj zdaj? Bodi malo egoist ko se gre zate in za tvojo družino, pa čeprav si odvisna materialno od moža. Pa še nekaj bi ti rada povedala, ko me je že tvoj post tak zagrel. Zakaj se tako podrejaš možu, pa še sploh tastu? Posveti se otroku in predvsem otroku, ki te zdaj najbolj potrebuje. Sprosti se in pojdi z otrokom na sprehod pa čeprav ubogi tast ni še nič jedel. Točno to sem hotela napisati tudi jaz! MISLIM, KAKŠEN GOSPODAR, a če te bo privezal bred bajto na ketno in ti vsak dan vrgel pomije od kosila, kot ponavadi taki naredijo bogim psom, bo to tudi nekaj normalnega? Joooojjj kok me taki primitivci pogrejejo. On veliki gospodar, ti pa hlapec. Tale tvoj mož je pa tud en tak, ko bi mu bilo treba fajn gate izprašit. Kako si dovoli tako ravnat s tabo. Rugelj bi takemu rekel PEZDETEK!! Joj, dobra si da to prenašaš, da bi meni kaj takega naredil samo enkrat, bi ga tko hitr na realna tla spustila, da bi bil joj
|