|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali res samo jamram?
3.3.2008 21:24:45   
nevica
Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,vendar bodi vstrajna in imej se rada ter se spoštuj.Kajti prvi pogoj da te dugi spoštujejo je v prvi vrsti ravo ta da začneš spoštovati samo sebe in se ceniti.
Lahko ti povem,da sem bila pred leti na podobnem položaju vendar sem se uprla in lahko rečem zmagala.Zato te še kako razumem.Lepo se imej in uživaj s SVOJO družinico.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
3.3.2008 21:24:57   
Gina
user posted image user posted image  evo, super, vidiš, zdaj tvoj ne bo več rekel, da jamraš, ker si začela ukrepat....in to je tisto edino, kar šteje. Vesela sem zate. user posted image user posted image  Samo ne pozabi se vsak dan vprašat, kar je baguska nad mano napisala. Ti povem, da pomaga.user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 77
3.3.2008 21:26:49   
Anonimen
ampak potrebujem;
- službo, da lahko preživim družino
- zdravje, da lahko delam
- ter ljubezen in  spoštovanje, da lahko družina sploh funkcionira.

Tole si nekam nalimaj :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
3.3.2008 21:43:21   
Kaliope
... ob vsem tem, bi jaz dodala samo še nekaj: vedno pomisli tudi na svoje otroke. A bi njim rada dala takšno podobo družine in vlogo ženske, ki naj vedno naredi vse, kar ji rečejo in kar od nje pričakujejo, ne glede na to, da na njo pa nikoli ne pomislijo ... da ne bodo tvoje hčerke mislile, da je prav, da se po njih hodi, da vedno morajo biti podložne moškim in da so vedno samo one tiste, ki se morejo brezpogojno razdajati vsem naokoli ... ker potem se tudi tvojim otrokom lahko zgodi to, kar se je tebi - da si poiščejo isto okolje in družinske razmere ... želim ti veliko moči, volje in vztrajnosti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
3.3.2008 22:18:27   
taja27
decembrka ... danes si naredila že drugi korak na tvoji poti sprememb user posted image user posted image user posted image

pošiljam ti ogromno, ogromno pozitivne energije user posted image

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 80
3.3.2008 22:23:44   
piščanc
kaj pa, ko vam zmanjka izgovorov? enkrat se boste morali pogovoriti.

sicer je bil pa moj dedek isti. ampak res isti, s to razliko, da kuhat sploh ni znal. GOSPODAR ki določa kako in kaj. na srečo nismo živeli skupaj. in vse kar sem želela od njega je spoštovanje. sicer ga je bilo težko doseči, ampak nekako je ratalo. pri njemu je bilo bistvo, da nisi vzel od njega denarja, potem te je imel za svojega sužnja.

ti kar mirno si privošči kakšen dan zase, ne se pa popolnoma skregat, saj kaj dobrega se tudi od tega da izvleči

iz malega zraste veliko

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 81
3.3.2008 23:41:48   
Anonimen
uf uf...kr ne morm verjetuser posted image
mislim ok, sicer res nisem neka navdušena gospodinja, sam dobr, mi neb blo tok težko skuhat še za dva zraven...samo tak je jedilnik, če ma kdo kake želje, ok, nej pove, drgač pa tiho...pa če ti kej ni prov, se lohk vstaneš od mize in spokaš...oz. neb blo treba, ker na to pa neb pristala, dab onadva gor hodla jest...ni šans...ok, če jih tu pa tam povabiš gor na kosilo, drgač pa no wayuser posted image
in, ja, je res da tist k doma ostane, nej poskrbi za starše, samo men zgleda tale oče čist pri močeh in nič kej potrebn pomoči, če je pa mama, je pa u bistvo to njegov del...njegova dolžnost je, da poskrbi za ženo, ko pa on nebo več pri močeh, pol šele to pade na otroke...samo dokler lahko sika in komadir, lahko tud za ženo pa sebe skuha...
jao no...
moj tast je tud tko, hoče met prov vedno in zlo taka dominantna oseba...samo sem slišala, da mene glih zato ceni, k mam hrbtenicouser posted image
tk da v roke se vzemi, puncauser posted image

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
4.3.2008 8:31:19   
taja27
tk da v roke se vzemi, punca

Tjazy bi reku ... en del filma si zamudila ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
4.3.2008 9:33:48   
Anonimen
pa sem ga res, jluser posted image
no sej, to da sm ga jaz, ni važno splohuser posted image

se mi pa dobr zdi da se premika....in da si je tko hitr dala rečt in verjet in spravlja stveri na svoje mestouser posted image
k to ni glih pogosto....tko da bravo punca, da si se vzela v rokeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 4.3.2008 9:34:12 >

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
4.3.2008 10:02:05   
taja27
pa sem ga res, jl
no sej, to da sm ga jaz, ni važno sploh

se mi pa dobr zdi da se premika....in da si je tko hitr dala rečt in verjet in spravlja stveri na svoje mesto
k to ni glih pogosto....tko da bravo punca, da si se vzela v roke

mah, sej po moje to ni blo tko hitr ... po moje ima decembrka to že dolgo v svoji glavi, v svojem srcu ... razčiščeno ... verjetno je rabila samo malo vzpodbude, da lahko prestopi mejo in si upa ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
4.3.2008 10:07:27   
LoCa
user posted image bravo, prvi korak si naredila. ko boš opazla, da se stvari pomikajo na boljše boš tudi dobila vedno več energije in volje za pozitivne spremembe. se bojo e navadli user posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 86
4.3.2008 10:31:39   
smigli
Le tako naprej,postopoma, korak za korakom pa bo šlo!

Vem kako je težko, če za sabo vlečeš "slabo prtljago" iz matične družine. Po malem in počasi spoznavaš sebe, kaj si želiš in česa si ne, zbegan si, loviš se, vendar globoko v sebi veš da imaš prav! Važno je, da ukrepaš! user posted image

O tastu in tvojem možu pa žal nimam lepih besed.

Srečno!

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 87
4.3.2008 11:15:38   
mojmaček

Ne me narobe razumet. Jaz sem popolnoma drug človek kot ti. Nimam takega potrpljenja in to kar ti opisuješ da se ti dogaja je res nekaj neverjetnega. Jaz bi že zdavnaj popizdla in zmetala krožnike v svojega dragega, ki nima jajc da bi se s svojimi starimi zmenil. Da pa ti kuhaš on pa gre dol jest. user posted image To bi mi pa tak samo enkrat naredil, pol bi pa lahko še spat šel dol k mamici. Lepo je da jima pomagaš, pa kdaj kaj skuhaš ali pa kdaj narediš kaj drugega, samo kaj je preveč je preveč. Če lahko zunaj hodi in vse ostalo naredi pa še lahko tu pa tam za njiju tudi skuha, če zna kuhati. Moraš vedeti, da če se ne boš gor postavla zase, bo še samo slabše. Še bolj bodo pometali s tabo, ti boš pa vse prenesla, v sebi boš pa nesrečna, pa na koncu za njih najslabša.

Kaki gospodar? Kaj smo v kameni dobi? Kaj si ti pol njegova sužnja. Ma nehaj no. V tvojem stanovanju, ki si ga ti opremla si ti sama svoj gospodar in mu to tudi povej jasno in glasno, najprej možu pol pa še tastu, pa če je bajta 100 X njegova. Do vhodnih vrat bi mo bilo vseeno pa če bi papež bil, ko pa pride k tebi pa daj jasno vedeti kaj se dela in kaj ne.

Jaz bi tastu, ko je rekel da ima špagetov dovolj drugi dan makarone skuhala tretji dan pa lasanjo. Čisto res. Če mu ni za jest pa ne rabi. Samo ti verjetno res testenin več ne boš kuhala, ali pa mu še boš slučajno posebej kaj skuhala? Pol pa boš mogla še posebej kaj za otroka narest ko bo začel jest. Punca vzemi se v roke in če nimaš časa skuhat ob uri, pač nimaš. Kaj zdaj? Bodi malo egoist ko se gre zate in za tvojo družino, pa čeprav si odvisna materialno od moža.

Pa še nekaj bi ti rada povedala, ko me je že tvoj post tak zagrel. Zakaj se tako podrejaš možu, pa še sploh tastu? Posveti se otroku in predvsem otroku, ki te zdaj najbolj potrebuje. Sprosti se in pojdi z otrokom na sprehod pa čeprav ubogi tast ni še nič jedel.

pa brez zamere

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
4.3.2008 11:40:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojmaček

Jaz bi že zdavnaj popizdla in zmetala krožnike v svojega dragega, ki nima jajc da bi se s svojimi starimi zmenil.

To ne bi bila slaba varianta, saj imam nove krožnike (lepšeuser posted image ), ki čakajo, kdaj se bodo tastari pobili.
Včeraj je moj rekel, da bo internet izklopil in da odkar buljim ta ringaraja forum, nam gre samo še na slabšuser posted image user posted image user posted image user posted image in hkrati je priznal, da uveljavljam čedalje bolj svoj prav. user posted image

Pol pa pravi, da bog ve, kaj od njega vse pišem (ne bere mojih tem). Jaz pa sem mu rekla, da napišem samo tisto, kar je res in dodala, če ima mogoče slabo vest, da ga to tolk skrbi. user posted image  

Ja, sem človek, ki požira, presliši, ampak ko se nabere, se pa spomnim vse za nazaj in še tiste besede in dejanja vzamem za slabo, ki mogoče niso bila tako izrečena. Moje mnenje je, če jaz drugim ne želim slabo oz. delam dobra dela to pričakujem tudi od drugih. Vendar žal vedno ni tako.
Pa vsem skupaj en lepuser posted image

(odgovor članu mojmaček)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
4.3.2008 12:15:36   
sombica
Bravo da nekaj delaš za svoje dobro,veš sem bila v podobni situaciji ,kuhala za 8 članov in je biluser posted image sedaj kuham samo za mojo familijo in je krasno...poslušaj če je tast v pokoju in nimate kmetije kar naj kuha sam na tem moraš vztrajati...jaz sem tud znorela in tast 3 leta me ni pogledal ,sedaj me ima pa spet raduser posted image user posted image kuhata si sama oz. će tašče slučajno ni si kar sam nekaj naredi,tako mora biti in konec,jaz sem bila v takem kaosu in čakanju kdaj bojo prilezli za mizo vsi čisto zmešana,v hiši pa dojenčka ki je ravno tedaj zmeri jokaluser posted image ,groza je bilo.A veš to je nespoštovanje tebe,tvojega dela,jaz od moje tamlade ne bi mogla pričakovati da mi bo kuhala,bi me blo sram....drži se jaz sem to dala skoz tebe še čakaj,samo vztrajaj,res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
4.3.2008 12:34:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sombica

A veš to je nespoštovanje tebe,tvojega dela,jaz od moje tamlade ne bi mogla pričakovati da mi bo kuhala,bi me blo sram....

Tud mene.

(odgovor članu sombica)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
4.3.2008 12:58:59   
Anonimen

Ne me narobe razumet. Jaz sem popolnoma drug človek kot ti. Nimam takega potrpljenja in to kar ti opisuješ da se ti dogaja je res nekaj neverjetnega. Jaz bi že zdavnaj popizdla in zmetala krožnike v svojega dragega, ki nima jajc da bi se s svojimi starimi zmenil. Da pa ti kuhaš on pa gre dol jest. To bi mi pa tak samo enkrat naredil, pol bi pa lahko še spat šel dol k mamici. Lepo je da jima pomagaš, pa kdaj kaj skuhaš ali pa kdaj narediš kaj drugega, samo kaj je preveč je preveč. Če lahko zunaj hodi in vse ostalo naredi pa še lahko tu pa tam za njiju tudi skuha, če zna kuhati. Moraš vedeti, da če se ne boš gor postavla zase, bo še samo slabše. Še bolj bodo pometali s tabo, ti boš pa vse prenesla, v sebi boš pa nesrečna, pa na koncu za njih najslabša.

Kaki gospodar? Kaj smo v kameni dobi? Kaj si ti pol njegova sužnja. Ma nehaj no. V tvojem stanovanju, ki si ga ti opremla si ti sama svoj gospodar in mu to tudi povej jasno in glasno, najprej možu pol pa še tastu, pa če je bajta 100 X njegova. Do vhodnih vrat bi mo bilo vseeno pa če bi papež bil, ko pa pride k tebi pa daj jasno vedeti kaj se dela in kaj ne.

Jaz bi tastu, ko je rekel da ima špagetov dovolj drugi dan makarone skuhala tretji dan pa lasanjo. Čisto res. Če mu ni za jest pa ne rabi. Samo ti verjetno res testenin več ne boš kuhala, ali pa mu še boš slučajno posebej kaj skuhala? Pol pa boš mogla še posebej kaj za otroka narest ko bo začel jest. Punca vzemi se v roke in če nimaš časa skuhat ob uri, pač nimaš. Kaj zdaj? Bodi malo egoist ko se gre zate in za tvojo družino, pa čeprav si odvisna materialno od moža.

Pa še nekaj bi ti rada povedala, ko me je že tvoj post tak zagrel. Zakaj se tako podrejaš možu, pa še sploh tastu? Posveti se otroku in predvsem otroku, ki te zdaj najbolj potrebuje. Sprosti se in pojdi z otrokom na sprehod pa čeprav ubogi tast ni še nič jedel.

Točno to sem hotela napisati tudi jaz!

MISLIM, KAKŠEN GOSPODAR, a če te bo privezal bred bajto na ketno in ti vsak dan vrgel pomije od kosila, kot ponavadi taki naredijo bogim psom, bo to tudi nekaj normalnega? Joooojjj kok me taki primitivci pogrejejo. On veliki gospodar, ti pa hlapec.

Tale tvoj mož je pa tud en tak, ko bi mu bilo treba fajn gate izprašit. Kako si dovoli tako ravnat s tabo. Rugelj bi takemu rekel PEZDETEK!!user posted image  
Joj, dobra si da to prenašaš, da bi meni kaj takega naredil samo enkrat, bi ga tko hitr na realna tla spustila, da bi bil jojuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?