Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Zredila sem se za 13 kg, ko sem prišla iz porodnišnice, jih je bilo 6 manj, zdaj (1 mesec po porodu) pa sem že za 14 kg lažja (na začetku nisem imela takega apetita + polno dojim), ampak se zdaj apetit vrača in upam, da ne bom vse nazaj dobila
pri prvi sem se zredila za 17 kg in zelo kmalu po porodu izgubila vse kg, no ostali so mi 3 kg.... sedaj v drugo pa sem se do 9m zredila za 12kg in najbrž se bom do konca še za kakšno kilo ali dve in tudi upam, da jih bom kmalu izgubila še posebej ko bo doma z novorojenčkom in 18m staro pupiko veliko dela in malo časa za jest :=)))
RE: MINUS KOLIKO KG PO PORODU?? 11.9.2008 13:37:59
anckabancka
V tretji nosečnosti sem se zredila 14 kg. Ko sem prišla iz porodnišnice sem imela 6 kg manj. Zdaj, en teden po porodu pa še 2 kilci manj. Torej mi jih ostane samo še 6.
RE: MINUS KOLIKO KG PO PORODU?? 4.10.2008 22:27:00
Mišni
Jaz sem se zredila za kakšnih .... ma ne vem, kakšnih 17 do 19 recimo, pa sem iz porodnipnice domov prišla z enako kilogrami kot pred nosečnostjo. Samo mene so fajn namatrali. Vsaka stvar je za kaj dobra. Samo kaj, ko sem jih pa potem pridno začela dobivati nazaj.
Naj se še jaz pohvalim. Med nosečnostjo sem dobila 12 kg, skoraj štiri mesece po porodu pa imam veliko manj kg kot pred nosečnostjo. Je pa res da ne dojim in ni treba paziti kaj jem. Konstantno letanje pripomore h kurjenju
RE: MINUS KOLIKO KG PO PORODU?? 19.10.2008 21:17:45
AndrejaLana
se strinjam, dojenje res dela čudeže...sem 10 mesecev po porodu, pupo še vedno dojim (4-5 v 24 urah). V nosečnosti sem se zredila za 15 kg, 4 m po porodu sem bila na svoji teži, sedaj pa sem 3 kg pod svojo težo in se nonsto bašem, ker drugače bi jih imela še manj. Pa nekaj k temu prispevajo tudi dolgi sprehodi. In sedaj tudi vem, kakšno "funkcijo" ima pred nosečnostjo tako nezaželjen celulit . Za mlekec za . Trenutno ga nimam