Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, manjka mi še en izpit in diploma. Moj je že zaposlen in mislim, da nama ne bi kaj veliko manjkalo, ker imava že stanovanje (no opremljeno še ni vse, ampak ni panike), pač si tisto leto ne privoščič drage počitnice ... Pa tudi dobiš študentski dohodek 200-300 EUR/na mesec, če se motim naj me kdo popravi, država ti podari denar oz. si izbereš paketek (v višini 200 EUR), pri nas pa tudi od občine dobiš denar v višini 250 EUR ob rojstu otroka.

želim da čimprej zagledate
Sicer še nismo tako daleč, da bi že lahko čakala na
. moj ma dobro službo, stanovanje pa ravno prenavljama (72m2), ki bo nekje poleti končano.drugač pa, tasa.m od kod tebi info, da ima študent 200-300€/mesec. jaz imam štipendije 160€ in seveda tisti denar, ki ga dobim, če delam (od 0-500€/mesec, odvisno). vendar sem vseeno prepričana, da bova finančno čist ok.aja, jutri izvem, če sem noseča. ful sem živčna
, verjetno se ne reče študentski dohodek, ampak otroški dodatek ??
na bebici od oktobra 07. Danes je drugi dan ko mi
zamuja, sicer pa se mi kar precej vrti in mi je slabo,drugih občutkov pa ni. en test sem sicer že naredila in sicer BC mini in to na dan ko bi morala dobiti