|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: bodoče mamice študentke
13.4.2013 8:30:54   
brbrb
Pozdravljene punce!

Pred kratkim sem pisala v to temo, da si doma želimo dojenčka, vendar si zaradi študija ne upamo storiti tako velikega koraka. No, 1 teden nazaj sem na CB zagledala user posted image user posted image user posted image . Hvala bogu so mi ostali samo še 3 izpiti, 2 kolokvija in 3 seminarske, tako da, če bo šlo vse v prvo, kot do sedaj bom v 2.polovici junija praktično konec z študijskimi obveznostmi za 1.stopnjo :) Kar se tiče diplome pa tudi že zaključujem laboratorijsko delo potem pa veselo na delo v obdelavo podatkov, spisati diplomo in jo pospraviti omaro do naslednjega leta :) Tako da gremo naprej z veliko dozo optimizma, da mi v letu 2016 uspe uspešno dokončati še magistrski študij. user posted image user posted image In po resnici povedano me sploh ne skrbi več tako kot prej ko je obstajala samo velika želja in hrepenenje po user posted image , tako da punce, kar pogumno!!

Definitivno pa se najboljše stvari zgodijo spontano user posted image

(odgovor članu Tmra)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: bodoče mamice študentke
26.4.2013 10:25:33   
Kaličopka6
brbrb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Uživaj, srečka user posted image ;).

Jaz imam pa trenutno stimulacijo s femaro, ker mi operacije niso pomagale. Zdaj sem 10. dan cikla in v ned imam uz, da vidmo, če se odzivam na te tablete. Upam, da bo tokrat uspelo in da bo konec s tem trpljenjem!

Lepo se mejte vse skp in veliko uspeha pri user posted image !

papa

(odgovor članu brbrb)
Neposredna povezava do sporočila: 102
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?