|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
21.4.2008 21:59:32   
thaiss
dskubin vsaka čast za sobico, ful lepo je izpadlo!!!!
Pridna, pridna 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meliss kje si?? se potiš z likalnikom v rokahuser posted image ?

< Sporočilo je popravil thaiss -- 21.4.2008 22:00:09 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
21.4.2008 22:00:50   
nektarina
Dskubin: o che lepo user posted image user posted image   ma pridna
ma tudi sliko stavit tako skupaj ni lahka

Meliss: imam isto kot Helenav.Malo komplicira  ma ni slaba

Popravljam he he .   Thaiss, Thaiss.   Ne Meliss.

< Sporočilo je popravil nektarina -- 21.4.2008 22:02:24 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
21.4.2008 22:01:54   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Meliss: imam isto kot Helenav.
Malo komplicira  ma ni slaba

thaiss pa resuser posted image
M je imel Manuelo

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
21.4.2008 22:04:21   
nektarina
 A  Manuela je pol tista ta druga. Zgleda full simpatična in kokola.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
21.4.2008 22:08:17   
nektarina
Pero' Alessi Marcuzzi  res dobro zgleda. Ste vidle kakšen veštit,  che  fondoschiena e che gambe lunghe.

Neposredna povezava do sporočila: 1455
21.4.2008 22:11:17   
thaiss

A  Manuela je pol tista ta druga. Zgleda full simpatična in kokola.

ma je kr uredu ja!!

Neposredna povezava do sporočila: 1456
21.4.2008 22:30:28   
dskubin
Na, zdej sem pa na računalniku visela, pa pozabla TV prižgat. Zdej sem šele slabe volje, namesto, da bi se malo nasmejala Aleju in Franzu. Noč vsem.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
21.4.2008 23:33:08   
NAVT
Naši punci sta OK !!! Danes smo bili na kontroli. Dala nam je napotnici za imunološki test pri Deisingerjevi. Jutri pokličem. Menda ne prideš glih takoj na vrsto, pol se pa še dober mesec čaka na izvide. Dokler ni izvidov tudi ne bomo cepili.

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
NAVT-boljše od Bronhopulmin so Mucosolvan iz Italije-ti jih res toplo priporočam.user posted image

Kaj pa je v njih? Meni se Bromhopulmin zdijo fajn, ker so čisto naravne: eterično olje bora in trda mast. Kam češ boljše! Jaz namreč ne maram preveč kakšne kemije.

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Za test imunosti je pa tako, da ga sicer naredijo, ampak baje da itak tudi ob primanjkljaju ne naredijo nič do šole.Edino vrtec ti pač odsvetujejo in to je to.Če pa do šole ni ok, potem pa se daje neke injekcije enkrat na mesec, ma upajmo da ne bo tako hudo no (sej ponavadi ni).user posted image

A ste vi to delali? A to vzamejo kri, al kaj? A je poleg tega še kakšen posvet?

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
mi hodimo po 4 po stopnicah - to je vse kar znamo user posted image   

Mela in vse druge, to pa le trenirajte. Ta oblika gibanja je zelo koristna za zdrav gibalni razvoj.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
22.4.2008 6:10:10   
Sibil_
Jutro!

NAVT-v Mucosolvanu ne vem točno kaj je, vem pa da deluje.In je doza prav za mičkene, prima infanzia.No, ma če si zadovoljna z Bronhopulmin ok, meni se ne zdijo kaj preveč učinkovite, kaj pa vem.user posted image

Testa imunosti nismo delali, ampak itak je logično da nimajo kaj naredit-no, razen pač prestavit cepljenje in itak da odsvetovat vrtec.Se pa vzame kri in pregledajo imunoglobuline, pa če je število pod neko vrednostjo je pač oslabljen imunski sistem (mislim da je okoli 3 - ne me vzet za besedo).user posted image

Za Deisingrerjevo se pa čaka ja, tudi mi smo čakali.Ma je vredno, ona res obvlada.

Dskubin-super sobica od Draža, bo užival v podvodnem svetu.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
22.4.2008 8:12:03   
thaiss
Dobro jutro...naša noč je bila user posted image  kratka ker sem gledala GF do konca, potem pa ga je začel Matia sračkat in se ni ustavil do 2h...user posted image user posted image

austen če se ne motim čakaš to akcijo http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=177306

NAVT me veseli da sta punci boljši!!

majrim, helenav, austen greste ven?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
22.4.2008 8:12:40   
helenav
Jutro

ma kaj je zdej to vreme...ne vem al naj grem ven ali ne...padavine so napovedaneuser posted image

nektarina ne sej se ne sekiram...ma sej nas ni ful okregala, ker itak sem ji rekla, da sem bila bolana..ampak se pa res vidi kdo jo čuva...Jaz jo imam ful na tleh in ne skočim vsakič ko ponjuri,ker pol se potrudi in obrača in poskuša sama zmotit, nona pa jo ful nosi po stanovanju in ko jo položi na tla,čim zanjuri takoj skoči....pa vse igrače ji da v roko in ko ji poskuša vzet ali zamenjat je kažin....in vedno obvelja Klarina volja....jo bom ta teden zdresirala nazajuser posted image user posted image

Kaj IT BB je končan? Ta naš je pa za dojenkote....Tjaši je treba pokazat pravo klofuto..jaz bi jo z veseljem mahnilauser posted image user posted image , prava kokoš....Dejan, pa malo pretirava....je mogel spit še pol litra..pol bo zaspal in en bi bilo fajta..user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
22.4.2008 8:29:52   
majrim
jutrooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image ..malo kratka noč,ampak bo žeuser posted image
..jaz ne grem ven...kasneje...zdej spravljam cunje,pa itak še spita una dva user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
22.4.2008 8:42:02   
n€na
JUTRO,

mi smo danes spali kot angelčki, razen eno uro od 23:30 je neki jamrala in jokala, pol ko pa sem jo potolažla je pa zaspala nazaj kot polhek.

Jaz bi šla z veseljem malo ven saj tole vreme me ubija, ker moram biti celi dan notriuser posted image verjetno bom šla kaj popoldne, če bo se kaj zjasnilo kot včeraj. Ma res bi lahk pršla enkrat do izole da končno spoznam še kakšno in da me služba ne prihiti, sem prov "mona" da si ne vzamem časa in pridem dol.

diskubin  superca je slikica. Pridna si user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi gledala Slo BB in bi jaz kr Tjašo domu poslala ona res ne ve kaj je klofuta......Zgleda da ni nikol nobene dobilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
22.4.2008 14:24:17   
nektarina
Helenav: pri nas je isto  vsi jih  nosijo   po rokah. Jaz pa non stop težim  danaj jih odložijo na tla. Če so po rokah  so pol kasneje bolj tečni za zaspat , če pa so po tleh so utrujeni  in pol  jih samo položim v posteljo in že zaspijo. A pa gorje ,da gremo  zvečer pred spanjem  KAM Z AVTOM, MI ZASPIJO KAR V AVTU IN POL  KO  BI MORALI SPAT NOČEJO.
DAnes so pa posebno tečni. KOmaj zdaj sem jih spravila spat.

GF.user posted image  Mario
BBuser posted image Tjaša
Dejan je pa mogel počakat, tisto ni bila nobena klofuta

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
22.4.2008 15:09:40   
thaiss
Matia je tudi ful tečen danesuser posted image . Dopoldan sva šla po neki špeže, še dobro da je pol Mercatorja prespal, ker takoj ko se je zbudu je začel težit. Zdej spi, ma se non stop neki zbuja, njuri...po vremenu.

user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1465
22.4.2008 15:56:47   
helenav
komaj čakam jutri...baje bo sonce...in bom cel dan zunaj...ker to je nevzdržnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
22.4.2008 17:48:10   
majrim
prav lep dan je bil danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
22.4.2008 17:48:55   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image ...ampak kak deci bi ga vseeno lahko spil manjuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
22.4.2008 18:55:15   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

prav lep dan je bil danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
22.4.2008 19:37:53   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj mu je manjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image  mi smo šetali v dežju zjutraj in kupli čevljeuser posted image user posted image user posted image ,pol pa imeli obiskeuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
22.4.2008 19:50:08   
helenav
ma katastrofa..mi pa cel dan doma in tečni za znoret..edina dobra stran dneva je ta, da se je Klara lepo začela obračat in je uživala na tleh,.seveda le v moji družbi...

sedaj sem moža spakirala, jaz skočim pod tuš..pol pa BB in skodelica sladoledauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
22.4.2008 21:02:06   
melaverde
ojli,

eko mene...mene tudi to vreme ubija user posted image  dopoldan sva šla k moji sestri...ma ke dobro je imet dva (a nektarina in navt user posted image ), me smo sedele in čakulale, onadva pa sta si jemala stvari, malo jokala, hodila en za drugim, pol ga je Ema z metlo počesala, mu vrgla obe supergi v glavo.... user posted image user posted image  ma se nismo pustile motit !!

dskubin, sobica je fenomenalna !!!!!! user posted image ma prav vidim mojega Vala v njej...sedaj je mož končal barvat motor in bom zatežila, da je naslednja na vrsti Valova sobica... samo jaz bi imela đunglo...z žirafo, slonom, opico, eno pisano papigo....user posted image

GF in BB, nimam kaj komentirat ker sploh ne vem o čem govorite user posted image

Pero' Alessi Marcuzzi  res dobro zgleda. Ste vidle kakšen veštit,  che  fondoschiena e che gambe lunghe.

ma meni je kot en kandelaber user posted image  pa ful kriči.... user posted image

Ma kje so vaši dragi??
No, moj kor ponavadi spi... ma vaši?? Gledajo tudi oni GF?

moj ima ob ponedeljkih rekreacijo +drink tako da samevam...ma tudi če bi bil doma, ne bi hotel gledat...TV v sobi pa je po novem ukinjena user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
22.4.2008 21:02:28   
majrim
ste telovadlle s Klaro???...da jih ne boš spet čulauser posted image
kje si zrakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk?????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
22.4.2008 21:04:19   
zrak
ciaooo vsemm... Vidim, da dan ni bil glih najboljši za nekatere.. pri nas pa je bil Enei prav priden.. , ampak tako malo kot je danes spal (ćez dan) se še ni zgodilo. V glavnem je vzdržal od 13 od 20 (meni se to zdi ful) pa še v avtu smo se ful vozli (do Postojne in nazaj) in sploh ni zaspal.. ko smo prišli domov se je kar lepo naprej igral.. Najljubša igrača je avto.. ga poriva po celem stanovanju in dela brrr brrr

Glede našega BB pa imam eno veliko pripombo.. sem gledala samo par krat, ker mi gre ful naživce, da Slovence moraš napit, da se nekaj dogaja, sicer je cela beda.. ne znajo povedat dva povezana stavka, si znajo samo težit in pametovat, ne znajo odpirat diskusije in se kulturno pogovarjat...jaz bi prepovedala alkohol v hiši bb.. , če naredijo tako kot italijani, ki vsake toliko imajo kakšno sorpreso in dobijo liter vina ali kakšno pivo ni panike,, ampak tam se prav nacejat je zame čisto brez okusa..

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
22.4.2008 21:05:18   
thaiss
Evo meneuser posted image

Matia spi, A je še v službiuser posted image

majrim kake čevlje si ji kupla????

helenav kaj si dobial tudi ti blazino in žogo za Klaro?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ime za FANTKA
Da|sy

S partnerjem se ne moreva odločiti glede imena za fantka. Rada bi, da otrok z imenom ne bi bil preveč zaznamovan (asociacije ...), da bi lepo zvenelo, imelo nek globji pomen oz. bilo "ime s karakterjem". Hvala za vašo pomoč!

Jon (32%)

Jurij (40%)

Izak (28%)

Število vseh glasov: 500

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!