|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 14:56:31
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav ..sedaj nalagam v album slike, ki jih je moja mama slikala..so lepše... ja, lepše so
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 15:50:17
|
|
|
|
majrim
|
kje so zdej te slike??? danes je finale GF pridem kasneje,moram pospravit do konca
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 16:06:05
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim danes je finale GF in kdo je tvoj favorit?
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 17:34:41
|
|
|
|
majrim
|
mario al pa teresa....ti??????
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 17:36:10
|
|
|
|
majrim
|
ooooooooooooooooo,dskubin je tle
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 19:36:35
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim mario al pa teresa....ti?????? onadva in Cristine mi je tudi všeč
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 19:48:19
|
|
|
|
helenav
|
jaz pa gledam slovenskega .... nas je danes terapevtka okregala...se vidi, da Klara ni bila ta teden nič na tleh in večinoma po rokah ..ni hotela sodelovat, ampak se je samo pestvala.. do 5 maja, pa je treba telovadit in telovadit in telovadit...in še enkrat telovadit kolk sem jezna......P je šel v Hofer po nakupe in pustil telefon doma..jaz pa rabim še parstvari in kaj zdej....ufffa..
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 20:51:49
|
|
|
|
melaverde
|
hvala majrim ! ma kaj to ste res družina...al ste imeli srečanje??? očitno je bilo v Lj topleje kot v lipici ker mi smo jakne imeli kar na sebi danes bom očitno samevala ker ste vse pred GF grem provat likat....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:09:01
|
|
|
|
majrim
|
evo mene ...ne,samo srečanje je blo..bi že mogle imet,pa komaj zdej smo se zbrale in še to samo 5..je pa full zanimivo, ko spoznaš nove ljudi
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:14:56
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav jaz pa gledam slovenskega .... si vidla baruffo
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:16:33
|
|
|
|
majrim
|
no,zdej pa niti tebe mela ni ...grem pa še jaz likat ig gledat GF.,pa zraven še pc
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:26:35
|
|
|
|
nektarina
|
a ste vse kot jaz. Do zdaj sem gledala slovenski BB, in zdaj grem gledat GF. Navijam pa za Mariota. Helenav: ne se preveč sekirat za tisto kar ti reče fisioterapevtka. NI tako hudo kot zgleda. Mene tudi okrega ko Alex noče sodelovat.
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:26:53
|
|
|
|
melaverde
|
ma sem tukaj, sem šla malo slikice gledat....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:27:22
|
|
|
|
majrim
|
si zlikala??
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:28:40
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina a ste vse kot jaz. Do zdaj sem gledala slovenski BB, in zdaj grem gledat GF. Navijam pa za Mariota. ma kje imate voljo?! Helenav: ne se preveč sekirat za tisto kar ti reče fisioterapevtka. NI tako hudo kot zgleda. Mene tudi okrega ko Alex noče sodelovat. ma dobro, vsi vemo, da so ljudje in ne igrače...kje piše da se mu mora telovadit lih takrat ko ima fizioterapijo????? kaj vas ima za kregat, naj se z njim zmeni zakaj ne sodeluje !!!! pa podpis staršem naj pošlje....
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:29:26
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim si zlikala?? sem rekla da grem provat tle sedim in meditiram...so me izmozgala predavanja...
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:30:44
|
|
|
|
melaverde
|
dskubin, ciaoo...kje so slike končane sobice ????????? me ful zanima kako je prišlo
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:36:26
|
|
|
|
majrim
|
jaz pa likam in gledam tebe ...dskubin pa samo škili , nič noče napisat
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:37:09
|
|
|
|
nektarina
|
Jaz rečem,da če ima otrok voljo telovadi in če nima, nima in konec. Jaz lahko Alexa silim na vse načine in se konča z jokom. Nik pa se sili in sili, in pade, in se potolče po glavi ampak ne odneha dokler ne pride do cilja. Včasih se prav skregava ker on se ne da in jaz tudi ne. Brezveze jih silit. Saj meni na FTH mi vedno reče,da moram z Alexom veliko telovadit a kaj ko je len in ko vidi igračo mu je vseeno. Tam mu singlja z igračo in čaka da gre ponjo ma on se samo gleda v ogledalo in se smeje. Pod prisilo pa jok. Jaz ga ne silim več, pa naj me kar okrega na FTH.
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:40:54
|
|
|
|
thaiss
|
Matia se je tudi na fizioterapiji najraje gledal v ogledalo ...na silo nič ne gre
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:43:59
|
|
|
|
majrim
|
thaiss....gledaš???????????????
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:50:55
|
|
|
|
nektarina
|
kukamo na RR, gledamo GF, likate( jaz danes ne) čakam ,da se naredi kup Ma kje so vaši dragi?? No, moj kor ponavadi spi... ma vaši?? Gledajo tudi oni GF?
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:52:23
|
|
|
|
majrim
|
moj gleda ...in mu moram sproti prevajat ..spat hodimo pa< skupaj
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:55:22
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim thaiss....gledaš??????????????? ne še, kaj dogaja??? nektarina katero fizioterapebtko imata tvoja ?
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.4.2008 21:56:14
|
|
|
|
dskubin
|
dskubin, ciaoo...kje so slike končane sobice ????????? me ful zanima kako je prišlo Ma se matram jih skupaj flikat, ker to je sobica dolga 4 metre in pol ne moreš vse ujet na sliko. Evo en poskus (klikni gor za povečavo): IZVIRNO SPOROČILO: majrim dskubin pa samo škili , nič noče napisat Ma ne, sm prej samo na hitro preletela, pol pa smo šli k gasilcem in smo šele zdej pojedli in zrihtali otroke. Noben še ne spi Jaz delam paštičo za jutri, pa mogla bi nujno pobrisat po tleh, pa se mi ne da niti vstat - no, ni glih, da se mi ne da, sm zmatrana kot 100 pa še teta s Krvavca je na obisku in mi vse dol tišči
< Sporočilo je popravil dskubin -- 21.4.2008 22:03:56 >
|
|
MelaniaTLFVam je všeč ime Melania?da (
30%)

ne (
60%)

ne vem (
10%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!