Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 23.4.2008 22:07:26
|
|
|
|
n€na
|
dobro se dobimo tam. Upam da te bom prepoznala, sem te vidla sam na slikah od krsta
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 23.4.2008 22:32:52
|
|
|
|
nektarina
|
posoda oprana, štrace stavila v stroj, likanje odpade anka depiliranje mojih cat... mi ni volja. MI ni volja. Ma itak mi jih nobeden ne vidi. IZVIRNO SPOROČILO: helenav jaz bi večkrat na dan ne piši take, da moj tega ne prebere!!!!!!!!!!!! Jaz ga že dolgo prepričujem, da take ne obstajajo več!!!!!!!!!! Jaz tudi mu to govorim. Sploh zdaj ko so mičkeni , je kriza. Vsak izgovor je dober. Ma zvečer sem tako štufa ,da se najraje uležem pred TV in gledam razne monade BB, GF. Samo,da glavo sprostim
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 7:08:11
|
|
|
|
majrim
|
lep dan je ena pohodu
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 7:25:41
|
|
|
|
tejčica
|
Juuutrooo! Uživajte danes na šetnji po Portorožu. Midva z Vidom imava danes kup opravkov po Kopru in glede na vreme, jo bova kar peš mahnila od doma naokrog.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 7:56:39
|
|
|
|
melaverde
|
Dobro jutro tudi od naju !!!!!!!!soo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 8:08:48
|
|
|
|
thaiss
|
Jutro!!! IZVIRNO SPOROČILO: helenav thaiss danes je sreda...da se nisi sredi tedna lotla depilacije osrednjega predela ja ja, zato sem zmaglila jaz bi večkrat na dan ...pasali cajti... dej meliss gremo v Lucijo!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 8:15:34
|
|
|
|
n€na
|
jutrooooooooooo, ajde, punce zberte pogum in hitro v Lucijo
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 8:16:53
|
|
|
|
melaverde
|
ma kako Lucijo, jaz bi že šla počivat... smo v elementu od 6:45 včeraj smo dobili vabilo za v vrtec 8. maja...ma kaj takrat moram že povedat če gre v vrtec ali ne ??????? ker piše, da moramo uni dan prinest rojstni in potrdilo od zdravnika ???????
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 8:24:46
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde včeraj smo dobili vabilo za v vrtec 8. maja...ma kaj takrat moram že povedat če gre v vrtec ali ne ??????? ker piše, da moramo uni dan prinest rojstni in potrdilo od zdravnika ??????? cara mai to je uradni vpis v vrtec ...kasneje ga lahko izpišeš helenav kdaj štartaš??? nena26 a ti ne rata prit ene pol urce prej???
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 8:32:12
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss helenav kdaj štartaš??? nena26 a ti ne rata prit ene pol urce prej??? bom probala prit ob 9:30, mam že vse zrihtano, jaz sem tak za 10 min v Luciji
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 8:38:11
|
|
|
|
melaverde
|
Lepo se imejte !!!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 8:45:12
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde Lepo se imejte !!! al prideš v Izolo punce....no veeeeeeeeeliko prošnjo imam ...... torej - sem v iskanju nove službe in moram počasi začet pošiljat prošnje.... pa tega že najmanj 10 let nisem delala. Ima katera kak vzorec? Lih tolko ga vidim, kako naj zastavim.... hvala hvala a ja....uživajte v Luciji (itak boste ugotovile, da je v IZoli lepše
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 8:46:23
|
|
|
|
thaiss
|
austen- mail
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 8:53:34
|
|
|
|
majrim
|
melaaaaaaaaaaaaaa,zrakkkkkkkkkkk..pridte v izolo!!!!!!!!!!
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 8:57:09
|
|
|
|
majrim
|
vidve pa
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 13:32:43
|
|
|
|
thaiss
|
A ste se napohajale?? Mi ja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?