Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:22:54
|
|
|
|
majrim
|
mi tudi ...pa tudi mokra sem bla spet ...ste nas kej pogrešale??
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:22:55
|
|
|
|
austen
|
me tudi Thaiss- hvala , evo maš že drugo kavo v dobrem
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:23:31
|
|
|
|
majrim
|
eno sekundo narazen smo austen
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:24:50
|
|
|
|
majrim
|
mela....kje si se zgubila??????????????????????????????
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:31:55
|
|
|
|
majrim
|
moraš vprašat zrak kaj je ušpičla ...da nam ni dolgčas ...kako je blo??...je prišla nena26''?
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:32:19
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim mi tudi ...pa tudi mokra sem bla spet a si spet noge namakala Thaiss- hvala , evo maš že drugo kavo v dobrem mela.... kje si se zgubila?????????????????????????????? ...zapravlja
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:34:12
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim mi tudi ...pa tudi mokra sem bla spet a si spet noge namakala sem namakala neki drugega
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:35:16
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim moraš vprašat zrak kaj je ušpičla ...da nam ni dolgčas ...kako je blo??...je prišla nena26''? ma kaj nisi ti rekla da te ne bo po Izoli, da greš kupavat birre???? prav lep sprehod je do Bernardina, lahko bi šle tudi do Pirana!! Otročki so bli kot vedno pridni, Matia ima rdeča lička od sončka.. moram obvezno v Chiccota po kremo!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:36:51
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim mi tudi ...pa tudi mokra sem bla spet a si spet noge namakala sem namakala neki drugega ritko
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:38:09
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav thaiss kaj je zdržal do doma? ..Si vidla na unem križišču v Luciji, ki je stara tetka hotla samomor pod mojim gumami naredit..kar uletela je na cesto..matr ja, je zdržal do doma, mu nisem hotela dat dude... se je igral s ključi... una šjoro sem anka jaz skori zgazla...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:39:02
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim mi tudi ...pa tudi mokra sem bla spet a si spet noge namakala sem namakala neki drugega ritko thaiss hvala
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:39:51
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim mi tudi ...pa tudi mokra sem bla spet a si spet noge namakala sem namakala neki drugega po mojem je rit točala tokrat hvala ...in še kej drugega
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:41:32
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ma kaj nisi ti rekla da te ne bo po Izoli, da greš kupavat birre???? prav lep sprehod je do Bernardina, lahko bi šle tudi do Pirana!! Otročki so bli kot vedno pridni, Matia ima rdeča lička od sončka.. moram obvezno v Chiccota po kremo!!! sem rekla ja in smo šli...a takoj ob 8,tako,da sva do 8,30 že bla doma...sem skuhala kosilo možu,mu nardila malco in tačas se je neža naspala ..in pol sem šla ven..
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:43:04
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav pa dej povej,kaj je blo...... ..zdej me že firbec mantra.... so se nasmejali na tvoj račun smo sedele pri mizi in teta v pergoli prinese kafe,a faca je dala na dva pladna tri kave in zrak ustane...in seveda rukne v tadrugi pladenj in gre vse na mojo stran v moje medno....in po nogah
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:43:47
|
|
|
|
majrim
|
tako da bo boljše hodit na kafe v bariero in pol šetat v delfina
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:47:52
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav moram obvezno v Chiccota po kremo!!! Zakaj v Chiccota? Jaz imam uno iz lekarne , ki jo je tudi zrak kupla in je super. jaz sem imela uno lani in itak da je nisem niti polovico porabla, košta pa 18€. V Chiccotu bom za ta denar kupla 2 in zraven je troley KLIK
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 24.4.2008 19:08:49 >
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.4.2008 14:49:45
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim v moje medno....in po nogah alora bo I danes dobil gušto kaffe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?