|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
29.9.2008 20:38:48   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki



Oooooo Lona76, kako lepo še ena marčevka pri hiši user posted image . Čestitke user posted image . Pa super za uspešen krst user posted image .
Glede kakanja, mu zaenkrat dajem čaj od komarčka. Misliš, da bi bil čaj od kamilice boljši?

Drage moje lahko nočko in miren spanec vsemuser posted image





Hvala za čestitke. Ne vem če bi bil boljši ampak v primeru da nebi mogel kakat sem mislila. Tilnu je pomagal kadar je bil zaprt. Ampak so pri Titu že slive svoje naredile tako da user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
   RE: zakladki marčevk
29.9.2008 21:27:32   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

ojla punce SLIKE se dajo gor in jaz sem jih dala! zaklenit se pa očitno ne dajo več! hitro jih dajte gor tiste, ki ste slikale



Tina50, slikice so super user posted image , le tebe ni nikjer user posted image . Hvala user posted image ....pa kako so vse neki spremenili v albumih user posted image .


ja mene na mojih ni, bom na drugih, težko sama sebe slikamuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
   RE: zakladki marčevk
29.9.2008 21:51:14   
Ursi2
Živjo!

No, naš miško pa zdej spi. Sma ga dala v varstvo, ker sva imela pevske vaje. Se nama začnejo ob 19.30. Sma se prej od 19.00 - 19.20 dojila na obeh dojkah in mi je skor zaspal zraven.  Ga je dragi nesel k tastu in tašči. Evo, je bla ura 20.10, se mi je že telefon oglAŠU. Me je klicala tašča, da ga ne more umirit, da se ful joka in sem letela domov. Mož je imel ključe od avta, pa smo imeli ločeno vaje in nisem hotla po celi glasbeni iskat ga. Pa sem letela. No, sem ugotovila, da sem čist brez kondicije. Sem mela na koncu že čist mehke noge. Sem prišla domov, me je Luka zagledal, skor skoču v mene in še malo posmrkal, pa je blo ok in se je že smejal. Sej jokat je res moral, ker še zdaj hlipa v spanju. Se mi ful smili revček. Ampak počasi bo že boljš. Se bo mogu navadit, jz pa tud.  Se me je pa držu pol ko cek. Je tašča ga še  trikrat pol vzela v naročje, pa se je vsakič začel spet ful dret. Pa sem ji rekla, da naj rajši ne, ker je že čist znerviran, pa ga je kr vzela. Pa je pol le vidla, da res ne more, da je jok, da ga cela vas sliši.
Sma se pol crtlala pa objemala in podojila in zdej je zaspal. Upam, da ne bo prehuda noč.

Dinki, to ste se mogli res fajn imet. Vem, da sem jz že parkrat rekla, da bi rada tja šla, pa še mi ni uspelo. Sem pa danes že rekla mojmu, da če bo vikend lep, da gremo gor. Pa je reku, da je kr za to. A te žiher vprašam iz kod ste?

user posted image user posted image user posted image    za PRESPANE noči Tit!

Špela100, tudi midva sma čakala na našega sončka 5 let. Sma bla prepričana, da bova do sedaj imela že vsaj 2, če ne tri sončke doma. Sma pa šla na vaginalni pregled maternice k moji G, pa mi je samo to računala še takrat 25.000SIT. Sem bla čist šokirana. Pa še tam mi je rekla sam to, da neki vidi, sam da ne ve, a sem noseča in imam dvojčka, ali pa so ciste. Sem jo sam pobulila. Po tem pa nisma več šla na preglede, ker sem mislila, če je sam to blo tk drago, kaj bo šele drugo, midva pa oba študenta in sma rekla, boma vidla, kaj bo. Potem sem bila pa že naročena za september pri Dr. Rešu v LJ, pa sma julija zagledala črtici, tako da ni bilo treba it. Sem pa tudi takoj zamenjala G.

A bereš kako fajno knjigo. Jz sem pravi knjigožer, pa nimam več idej, kaj bi brala.
Aleži,  čimprej se pozdravi... user posted image user posted image


Gres kuham jaz na vodi ali pa skuham suhe marelice ali pa jabolka in potem v tej vodi ou. soku skuham gres. Pride prav dobro.

Tiste, ki ste že jedle kostanje. A je vaše user posted image  potem kaj šravfalo. Me zanima, ker je kostanje težko, meni se ga ful lušta, sam ne vem, a bi ga ali ne. Kaj pa user posted image , a ste jim ga dali kaj za jest?

Midva sma danes zjutraj jedla Hipovo kašico pa sem not dala malo riževih kosmičev in se mu je ful dopadlo in je kar precej pojedu. Potem sma jedla za malco melono in papajo. Sem narezala na kose in sem mu držala on pa je cuzal oz. grizel in počasi jedel. Potem sem mu dala malo riža, jabk in rozin skupaj kuhanih. Popoldan pa smo imeli kosilo (okrog 17), smo pa jedli krompir v pečici pečen in purana. Sem skuhala za vse skupaj in je  jedu ko velik. Se mu je fajn zdelo, ko smo isto jedli. Pa sem mu dala krompir in ga je prav ven scuzal. pa kr jedu bi še.Pa puran mu je tud bil zlo všeč.

Ne, sej tudi jaz mislim, da je še malo hitro za kahlico. Sam pravim, da sem bla presenečena, ko ene že dajejo en mesec starjše od naših na kahlico. Čeprav, najbrž ni  nič narobe, da namesto da je nagec na previjalni, da se mu malo ritka zlufta, da sedi na kahlici kakih 5 min, pa se mogoč celo polula. user posted image


Hmmmmm, jaz pa nimam novih slik od Tine 50. Zadnje so tiste, ko so copatki. No, bom že. Zakaj me pa ni blo zravn, al!



(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
   RE: zakladki marčevk
29.9.2008 22:13:43   
san
dober večer, vas mal pozdravim, pol grem pa v postlo. danes ne morem več ničuser posted image . sem mela izidorja doma, pa me je izmuču. otroc še vedno kašljajo, po moje tekmujejo kdo bo bolj grozno zakašljajl. no, urban je bolje, sam tavečja pa niti ne. v četrtek dobim kroglice, pol bo pa spet vse ok, upam...

najprej aleži, močno, močno upam, da sta s saro ok in da nista pristali v bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lucalu, čestitke za pregled in super napredek. bravo taiuser posted image . in da se kmalu čisto pozdraviš user posted image (sta pa z urbančkom podobnih meruser posted image )

matic in nejc, ne vem če sem vama že voščila, tko da če slučajno nisem, potem še enkat VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in še Anji in Maju HAPPY HALF BIRTHDAYuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa vsem en vagon ZDRAVJA in potem bo vedno vse ok

tina, super fotkeuser posted image

perp, lepo da si se mal oglasila in bravo neja, prava punčica je žeuser posted image

mumu, welcome back in bravo tia za čičanje in čebljanjeuser posted image ...
glede rozin se pa ne sekiraj. moj izidor je imel pri 3 letih sistematiko in psihologa, pa ga je slednji skoz neki spraševal in malemu je šla očitno na živce in ji je na vse kar ga je vprašala odogvoril ŽABA (kdo leti, kdo vozi po cesti, katera barva je to, kaj diši....). pa me je potem mal čukast gledala in vprašala, če on to ve, al neuser posted image . pač ni bil razpoložen. pa še uro ti dajo ponavadi čist nemogočo in je otroček lahko takrat utrujen.

lona in katy, čestitke za krst in taji za npredekuser posted image

dinki, super za lep vikend in titkovo kakanjeuser posted image . btw, sladkan kamilčen čaj res odpira.

vneta rita: kaj s cinkom ali pa bepanthen. če so glivice bo treba pa kaj drugega v lekarni kupit.

stresanje...žal ne vem, se sliši pa logična razlaga od vilme

mi je javlo sorry, error....bla, bla... pa sem jih, sem šla na reload, pa ni hotl, pol sm pa stinila beck, pa se je tekst prikazal...jeee. zdej ga grem skopirat pa še enkrat prpopatuser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
   RE: zakladki marčevk
29.9.2008 22:18:49   
san
dinki, pa bravo za prespane noči user posted image in uspešen nakupuser posted image

ursi, ja tvoj lukec je pa res že pravi fante in takole že papa ko en velikuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
   RE: zakladki marčevk
29.9.2008 22:19:37   
mergetka
San, maš ZS...

Joj, kolk ste napisle čez vikend...

sploh nimam cajt prebrat, bom pa počaaaasi upam da uspela.

Pa rihtam, da bom dala slike gor...

Bye, bye

< Sporočilo je popravil mergetka -- 29.9.2008 22:24:27 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
   RE: zakladki marčevk
29.9.2008 22:20:16   
san
aja, kakanje in lulanje v kahlo...meni se zdi še prezgodaj, tko da bom še kar mal počakala iz izkušenj vem, da je tudi okoli leta in pol čist ok začet, sta bila oba suha do drugega rojstnega dne tudi ponoči na svojo željo. tko da jst ne bom prehitevala.

alarm

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
   RE: zakladki marčevk
29.9.2008 22:36:28   
aleži
Dober večer,

vidim, da lepo danes klepetate. Bom vas kar pomirila, z Saro sva v redu, čeprav ima še vedno drisko, je vseeno energična, smehljoča,... kot da ji ni nič.user posted image  Jaz sem danes bila kot zajček saj sem skakalo že po hiši z pranjem, sprehodom. Mame kot smo, moremo hitro ozdravet, saj je Žiga bil včeraj cel dan s taščo in ni hotel pri njej spat, je mogel priti domov spat in me gledal čudno, da zakaj  sem  jaz bolana in če nas je on nalezel. Meni je šlo skoraj na user posted image  . Saro mi je pa nosla vsake 3 ure,d a sem jo podojila. Na srečo je vse minilo v enem dnevu. Sem se pa toliko naspala za vse za nazaj in naprej user posted image  .

Kahlica: malo prezgodaj je za naše dojenčke. Vse ob svojem času bo prišlo!!!!! nič prehitevat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem, da čimprej pozdraviti, obletnice, vrnitve iz dopustov in vikendov, za Gh..................

lahko nočka

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 0:04:39   
san
margetka,sem ti poslala zs

< Sporočilo je popravil san -- 30.9.2008 0:05:11 >

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 0:06:34   
san

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Dober večer,

vidim, da lepo danes klepetate. Bom vas kar pomirila, z Saro sva v redu, čeprav ima še vedno drisko, je vseeno energična, smehljoča,... kot da ji ni nič.user posted image Jaz sem danes bila kot zajček saj sem skakalo že po hiši z pranjem, sprehodom. Mame kot smo, moremo hitro ozdravet, saj je Žiga bil včeraj cel dan s taščo in ni hotel pri njej spat, je mogel priti domov spat in me gledal čudno, da zakaj sem jaz bolana in če nas je on nalezel. Meni je šlo skoraj na user posted image . Saro mi je pa nosla vsake 3 ure,d a sem jo podojila. Na srečo je vse minilo v enem dnevu. Sem se pa toliko naspala za vse za nazaj in naprej user posted image .



me veseli, da je stanje boljšeuser posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 0:09:31   
san
margetka, ful lušna slikca od praznovanja polletniceuser posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 0:18:13   
Špela100
Ojla San...kuku pa sem te ujela, a ti tudi še tuki gor skačeš??? A nisi rekla, da si izmučena??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 0:21:41   
Špela100
Dinki hvala za link, zgleda lepoooo, ja moram moje tja spravt, da se mal naužijemo. Pa maksa mal v bazen...

Bravo za kakanje. Ja sladke kamilce so menda boljš kot komarček, pa ttudi sladka voda je ok. No vama so pa itak že slive pomagale. Jaz zdaj pri uvajanju ful pazim, ko dajem korenček in banano, da ni preveč, da ga kaj ne zapre.

Na slikcah ste pa lušne ful...Tit ma pa isto majčko kot Maks.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 0:27:27   
Špela100


Špela100, tudi midva sma čakala na našega sončka 5 let. Sma bla prepričana, da bova do sedaj imela že vsaj 2, če ne tri sončke doma. Sma pa šla na vaginalni pregled maternice k moji G, pa mi je samo to računala še takrat 25.000SIT. Sem bla čist šokirana. Pa še tam mi je rekla sam to, da neki vidi, sam da ne ve, a sem noseča in imam dvojčka, ali pa so ciste. Sem jo sam pobulila. Po tem pa nisma več šla na preglede, ker sem mislila, če je sam to blo tk drago, kaj bo šele drugo, midva pa oba študenta in sma rekla, boma vidla, kaj bo. Potem sem bila pa že naročena za september pri Dr. Rešu v LJ, pa sma julija zagledala črtici, tako da ni bilo treba it. Sem pa tudi takoj zamenjala G.

A bereš kako fajno knjigo. Jz sem pravi knjigožer, pa nimam več idej, kaj bi brala.



A res...5 let....dolgo...joj že meni se je zdelo 3,5 let dolgo. In kako ti je tista tvoja g. zaračunala toliko?? Ma saj bi ti uz pripadal glede na to, da nisi zanosila več kot 1 leto. Ma ja brezveze, saj zdaj si menjala. Ja in jaz sem bila tudi že naročena za september, pa ne k rešu, ampak k Merlotu, pa klomifem sem že imela v predalu, no pa sem julija tudi jaz zagledala user posted image .user posted image user posted image user posted image Kako se mi je super zdelo, ti ne morem povedat. Sem se že psihično pripravila na postopke in igle in vse kar paše zraven.

Ja eno fajn knjigo berem imam še 30 strani in bom zdaj še tisto prebrala...od naslovov pa ne bi....saj veš....je romantike tolk, da se že na prste knjiga limauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 0:35:49   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Živjo!

No, naš miško pa zdej spi. Sma ga dala v varstvo, ker sva imela pevske vaje. Se nama začnejo ob 19.30. Sma se prej od 19.00 - 19.20 dojila na obeh dojkah in mi je skor zaspal zraven.  Ga je dragi nesel k tastu in tašči. Evo, je bla ura 20.10, se mi je že telefon oglAŠU. Me je klicala tašča, da ga ne more umirit, da se ful joka in sem letela domov. Mož je imel ključe od avta, pa smo imeli ločeno vaje in nisem hotla po celi glasbeni iskat ga. Pa sem letela. No, sem ugotovila, da sem čist brez kondicije. Sem mela na koncu že čist mehke noge. Sem prišla domov, me je Luka zagledal, skor skoču v mene in še malo posmrkal, pa je blo ok in se je že smejal. Sej jokat je res moral, ker še zdaj hlipa v spanju. Se mi ful smili revček. Ampak počasi bo že boljš. Se bo mogu navadit, jz pa tud.  Se me je pa držu pol ko cek. Je tašča ga še  trikrat pol vzela v naročje, pa se je vsakič začel spet ful dret. Pa sem ji rekla, da naj rajši ne, ker je že čist znerviran, pa ga je kr vzela. Pa je pol le vidla, da res ne more, da je jok, da ga cela vas sliši.
Sma se pol crtlala pa objemala in podojila in zdej je zaspal. Upam, da ne bo prehuda noč.


Bošček Lukec...ma joj jaz pa ne bom še nobenemu pustila maksa....bi bila jaz bolj boga kot on.user posted image user posted image user posted image Po moje bi kar zbolela. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Gres kuham jaz na vodi ali pa skuham suhe marelice ali pa jabolka in potem v tej vodi ou. soku skuham gres. Pride prav dobro.


Dobra ideja.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Tiste, ki ste že jedle kostanje. A je vaše user posted image  potem kaj šravfalo. Me zanima, ker je kostanje težko, meni se ga ful lušta, sam ne vem, a bi ga ali ne. Kaj pa user posted image , a ste jim ga dali kaj za jest?



Jaz sem ga jedla včeraj in ga ni nič šraufalo. Maksu ga pa nisem dala...mi smo še daleč od kostanja.user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Ne, sej tudi jaz mislim, da je še malo hitro za kahlico. Sam pravim, da sem bla presenečena, ko ene že dajejo en mesec starjše od naših na kahlico. Čeprav, najbrž ni  nič narobe, da namesto da je nagec na previjalni, da se mu malo ritka zlufta, da sedi na kahlici kakih 5 min, pa se mogoč celo polula. user posted image



Ma itak, da so premajhni, junija bodo morda nekateri že za na kahlico. Mi ne bomo prehitevali...do poroke bodo jedli vse, lulali kot veliki in že vse govorili. user posted image user posted image user posted image
Najbolj me pa razjezijo nekatere mamice, ki se hvalijo...joj naš je pa že pri 4 mesecih jedel vse, pri 1 letu bil že brez plenic in hodil pri 10 mesecih....haloooo kdaj je pa imel čas bit dojenček??? Sem se mal razjezila sama pri sebi. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 30.9.2008 0:37:29 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 8:15:19   
mumu
MAJ
 
user posted image
 
 
in ANJA
 
user posted image


VAMA ŽELI TIA

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 8:47:05   
tina50

Anja (NČK) in MAJ (Gaya24) user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljše!!!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 8:49:54   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2


Hmmmmm, jaz pa nimam novih slik od Tine 50. Zadnje so tiste, ko so copatki. No, bom že. Zakaj me pa ni blo zravn, al!





če ne boš mogla videt slik, pa mi pošlji po zs e-mail, pa ti jih pošljem!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 8:51:17   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2


Ne, sej tudi jaz mislim, da je še malo hitro za kahlico. Sam pravim, da sem bla presenečena, ko ene že dajejo en mesec starjše od naših na kahlico. Čeprav, najbrž ni  nič narobe, da namesto da je nagec na previjalni, da se mu malo ritka zlufta, da sedi na kahlici kakih 5 min, pa se mogoč celo polula. user posted image




tud, jaz bi ga posadila iz takšnega razloga na kahlico, za luftanje male ritkice

< Sporočilo je popravil tina50 -- 30.9.2008 8:53:00 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 9:09:46   
tina50
ma, kar naprej so alarmi, zdej se je pa zbudil!
se poznej tipkamo....

..pa še na sonček morma hitro...

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 10:05:01   
Dinki
Dinki, to ste se mogli res fajn imet. Vem, da sem jz že parkrat rekla, da bi rada tja šla, pa še mi ni uspelo. Sem pa danes že rekla mojmu, da če bo vikend lep, da gremo gor. Pa je reku, da je kr za to. A te žiher vprašam iz kod ste?

za PRESPANE noči Tit!


Ursi2, nisem nič od blizu user posted image , sem iz drugega konca, blizu Ljubljane, Iška vas. Sem pa slišala dobra priporočila od te turistične kmetije in sem se prepričala, da je res krasna.

Čestitke Lukcu, da je že tak gurmanček user posted image . Glede tašče pa upam, da se bo mišek kmalu navadil, da boš tudi ti lahko malce naokoli šibala.

Ja kostanj načeloma zna zelo napenjati, ampak jaz nič več ne pazim, se mi zdi, da imajo naši user posted image  zdaj že lepo vzpostavljeno prebavo in da ni take panike. Jaz sem zadnjič 1. odkar dojim jedla pasulj in ni bilo nobene panike, je pač Titek malo bolj prdel user posted image , šraufalo ga pa ni nič.

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 10:15:47   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Dinki hvala za link, zgleda lepoooo, ja moram moje tja spravt, da se mal naužijemo. Pa maksa mal v bazen...

Bravo za kakanje. Ja sladke kamilce so menda boljš kot komarček, pa ttudi sladka voda je ok. No vama so pa itak že slive pomagale. Jaz zdaj pri uvajanju ful pazim, ko dajem korenček in banano, da ni preveč, da ga kaj ne zapre.

Na slikcah ste pa lušne ful...Tit ma pa isto majčko kot Maks.


Špela100, imajo tam t.i. hišo razvajanja kjer je poleg savn še đakuzi. Mi trije smo bili tam sami in se je Titek kopal kar v tem bazenčku, pač nisva vklopila mehurčkov. Ma je plaval kot mala ribica user posted image . Bom ob priliki dala slikice gor.

jaz sem mu do sedaj dajala komarček ravno zaradi tega, da mu ne dodajam cukra, ampak če vse pravite da je bolje sladkane kamilice.... user posted image


San, tako kot zmeraj vam pošiljam tete user posted image user posted image user posted image , da boste kmalu spet vsi čili in zdravi. Aleži, super brati, da ste že  bolje user posted image user posted image user posted image

mergetka, hvala za slikice, super so user posted image .

Pa hvala punce vsem za čestitke glede našega spanja. Ma se je čudežno kar lepo uredilo. Če zaspi ob 8h zvečer, se ponoči zbudi le enkrat ob cca 3h, ga podojim in zaspi mišek nazaj user posted image . Se čist drugače počutim zadnje dni, me prespane noči napolnijo s tako energijo da joj user posted image . upam, da tako tudi ostane, ampak zdaj vidim, da pridejo obdobja dobrega in slabega spanja. Zobkov pa še ni na vidiku.


No tako, zdej grem pa še malo pospraviti ker Titek spi, pol pa malo na zrak in izkoristiti sonček.

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 10:43:16   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega?
Mi smo bolje (razen nosek je še vedno zamašen in hripavi smo), smo spet prespali celo noč! user posted image  Samo na hitro vas bom preletela, potem pa šibamo na sonček!

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Lucalu, čestitke Tai-u za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image

Hvala lepa! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san
lucalu, čestitke za pregled in super napredek. bravo taiuser posted image . in da se kmalu čisto pozdraviš user posted image (sta pa z urbančkom podobnih meruser posted image )

Hvala, hvala! user posted image  Ja, res sta si zelo blizu... user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: san
otroc še vedno kašljajo, po moje tekmujejo kdo bo bolj grozno zakašljajl. no, urban je bolje, sam tavečja pa niti ne. v četrtek dobim kroglice, pol bo pa spet vse ok, upam...

Čimprej naj se vsi trije pozdravijo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Anja (NČK) in Maj (gaya24) vse najboljše za polovičko svečke!!! user posted image

No, toliko za zadaj, se "slišimo" še kasneje... Pridne bodite in uživajte na sončku!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 13:02:37   
Lona76
Danes je spet zatišje tukaj. Se vidi da je lepo vreme. S Tajo sva ravno s sprehoda, sedaj pa ji kuham kosilo, potem pa greva k P. Noč je bila v redu. Zbudili smo se ob 5-ih in to je to.

Anji in Maju  vse najboljše za 6 mesecev.

Lucalu super da ste že bolje

San naj se vsi čimprej pozdravijo.

Dinki jaz sem mislila da mu daš kamelčni čaj s sladkorjem če bi potrebovala odvajalo. Se strinjam s tabo da ga ne navajajš na sladkor. Jaz bi to samo v primeru če tudi slive nebi prijele.

Tina50 lepe slike

Ursi2 upam, da se Lukec hitro navadi na taščo, da boš lahko hodila na pevske

Aleži super da ni potrebno v bolnico in upam, da driska hitro mine. Bogi Žiga da se je revež tako zasikiral da vas je on nalezu.

To je to za enkrat. Aja na kahlico pa tudi jaz Taje ne bom dajala vsaj še eno leto. Tilna smo odvadili od planic pri 2,5 let in je bilo čisto ok. Oz smo imeli še takrat težave s kakanjem. Ne bom nič prehitevala.

Zdej pa res grem ker je pri Taji že laaaaakooootaaaa


(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
   RE: zakladki marčevk
30.9.2008 15:10:52   
tina50
men pa niso všeč te prenovljene strani za album! sem hotla pogledat slike iz prejšnega srečanje, ko ste ga imele, pa se ne da! zgleda, da, če imaš zaklenjenega, ga lahko vidiš samo samuser posted image

a boste druge kej dale slikice gor iz zdejšnega srečanja! rada bi vidla sebe, kok zgledam!user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?