Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

z mozoljcki. Kako se to loci od alergije? Julija jih ima po pbrazu, po vratu, danes sem pa opazila kake 4 mozoljcke tudi po telesu. A je potemtakem vendarle to alergija? Vceraj smo bili pri pediatrinji in je rekla, da ce jih ni po telesu, da je to od hormonov (ma kaj to je edino merilo??) in danes so 4je tudi po telesu. In ima jih tudi po dekolteju, al kako naj to opisem... Se bom probala vzdrzati lesnikov, ker se je vse zacelo, ko sem se enkrat najedla lesnikov... Ampak od takrat jih vsak dan jem po malem (ali v cokoladi, ali v nuteli..).
midva sma kr hitro kak teden po prihodu domov, pa sma že parkrat, pa brez zaščite, pač pazima, mam pa še čišče tolk da rabim dnevni vložek, kot beli tok približno. Js mam poporodni pregled tut šele 12.5., tk da če bi čakali, bi znorela. Je pa res da zadnji mesec v nosečnosti nisma, in se mi je zdaj že pošteno luštalo, pa res je da so se mi šivi tud dost bolj hitro zacelili kot prvič. Drugače pa
Vidim, da ste včasu moje odsotnosti ogromno načvekale, torej bom rabila kar nekaj časa, da vse prečekiram! Zaenkrat sem opazila le, da je naša Dinki končno doma z svojim zakladkom. Dinki dobrodošla med mamicami!
Komaj čakam, da to mine. Napredujemo lepo, sprehajamo se vsak dan... in uživamo eden ob drugem!
.
. jst si pa s čiščo ne upam
. bravo malčki
.
ves čas bi bil buden in bi firbcal, pa v rokah bi se nosil...je kar zahteven ratal.