Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, na vaju sem tudi tako mislila... no, držim pesti, da bodo rezultati super dobri
in da bo ritka, kot je že zofy napisala, lepa kot slika
. si verjetno čisto utrujena od vsega letanja... upam, da samo še prihodnji teden in da se ti potem konča in boš v miru uživala do konca porodniške.
Lepo je "slišati", da te pogrešajo.
. mi jih imamo spodaj na vtru - zelene gojene, no moja tašča in že pošteno ven gledajo. jih je še katera že jedla?
muči tudi, da bi si privoščila pivce ali dva na sončeku... MA si bom nabavila pumpico, da si bom lahko tu pa tam privoščila tako razvado brez, da bi škodila Juliji.
res tako hitro spreminjajo. Sem ravno danes gledala slike od Julije in moram reči, da se je v 2 tednih kar spremenila. Še dobro, da imamo fotoaparate, ker če ne bi vse to pozabila oz. sploh ne bi opazila, ko jo gledam vsak dan.
.