|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje naj spi novorojenček ? 13.3.2008 20:52:29
|
|
|
|
mayci
|
Pri nas smo imeli tudi od rojstva posteljico 120×60, ob najini postelji.
|
|
|
RE: Kje naj spi novorojenček ? 13.3.2008 21:26:35
|
|
|
|
pikica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelčy mi imamo tudi posteljico 140x70. enako
|
|
|
RE: Kje naj spi novorojenček ? 14.3.2008 14:41:58
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jst bom mela za začetek košarico v spalnici, zibko pa v dnevni. Ko bo malo večji bom pa posteljco.
|
|
|
RE: Kje naj spi novorojenček ? 14.3.2008 15:54:50
|
|
|
|
Pia77
|
Mi imamo posteljico 120x60; mali sicer včasih proti jutru protestira in vztraja pri tem, da do jutra prespi pri mamici in atiju. Podnevi se pa super obnese zimska košara Dreami.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.3.2008 7:27:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Kje naj spi novorojenček ? 15.3.2008 7:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Fajn je,d a imaš nekaj, kar lahko presstavljaš po stanovanju, da je podnevi drugje kot ponoči. Ali pa če imaš dve stvari. Jaz sem imela posteljico v spalnici in voziček za po stanovanju.
|
|
|
|
|
RE: Kje naj spi novorojenček ? 18.3.2008 23:40:46
|
|
|
|
arabela*
|
mi smo sprva imeli zibelko.Je super,ker je majhna,tako da lahko otroka zelo lepo podlagaš z odejicami ob straneh,da spi na boku.Pri širši posteljici je to težje.Tud dedaj pri drugem študiram na varianto zibelka in sicer za cirka 7,8 mesecev.,čeprav imamo tudi kinderpet.
|
|
|
RE: Kje naj spi novorojenček ? 18.3.2008 23:53:18
|
|
|
|
rija
|
posteljica v najini spalnici, v začetku sem zmanjševala posteljico z blazino za dojenje...po 5 mesecu pa se je mulček podlagal kar z mano in tak je še zdaj, sprememb ni na vidiku
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.