|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
17.4.2008 9:56:58   
jasna
Nik, Ajša in Tevž čestitke za polovičkouser posted image user posted image user posted image

suzanamai, pol ti pa še jakno scotamouser posted image

janja, super slikceuser posted image

pandica, hvala, hvala, hvala,user posted image  Radovednost potešenauser posted image

klaudia, le kaj bi mi brez tebeuser posted image

Jenny, skrajšani delavnik je lahko od 4-7 ur. V teoriji se sama odločiš koliko manj boš delala, za ostalo pa država plačuje prispevke. No, v praksi je velikokrat malo drugače. Jaz ne morem delat manjuser posted image

drobižek, drug teden imamo sestanek, da se zmenimo kako in kaj.

3user posted image  pri 500?user posted image  A-a... ne-ne... rajš ne vem koliko časa sem pustila tu...user posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 17.4.2008 9:59:28 >

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
17.4.2008 9:56:59   
noa1
Suzanamai: tudi jaz bi mojega zamenjalauser posted image , pa če jih bo še, bi še kar enega naročila zraven

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
17.4.2008 9:57:57   
suzanamai
Likanje: kaj je že to? Me je moj ravno dva dni nazaj spomnil, da pa nima več nobene srajce v omari ...ja in....zlikaj si .

Noa1 tako je tudi pri nas, samo se je že navadil, da si kar sam zlika, itak so za likat samo njegove službene srajceuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
17.4.2008 10:03:12   
teka
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Samo danes?user posted image Jaz bom kmalu mogla na kako konkretno rehabilitacijo, da se naspim. Vsak dan je slabše.

pa ti sploh ni videt, veš!

noa, ajša ma vsaj izgovor, da je bla že nestrpna glede rd, kaj pa max? pa še zdaj se je zbudil po 30 minutah, ko urica, niti minute več mi ne privošči,. sem glih 4 cotke zlikala! brala boš pa itak, kaj pa hodiš v A, važička user posted image hec, hec...pa kaj lepega si kupi!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3304
17.4.2008 10:05:42   
teka
ah, citiranje pa še ne obvladam, kljub 2 user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
17.4.2008 10:07:25   
teka
noa, marko se mi pa kar smili...kuha, lika...še kaj ne vemo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
17.4.2008 10:07:27   
oktoberka
Suzanami js bi tud še en ribežen. Plosiiiimmmmmmuser posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
17.4.2008 10:08:01   
teka
najbrž je tud mafine včeraj moral on pečtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
17.4.2008 10:08:52   
oktoberka
ah, citiranje pa še ne obvladam, kljub 2
IZVIRNO SPOROČILO: teka

jah, pol pa hitr še kej citiri. Pa še user posted image si boš nabrala z vajo.user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
17.4.2008 10:12:38   
Klaudia
joj joj... sem samo en hiter sprehod nardila, da je Lia zaspala, pa ste že naklofale skoraj 2 strani. Ma če me par dni ne bo, bom mogla kar dopust vzet da bom lahko vse prebrala user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
17.4.2008 10:13:18   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

3user posted image  pri 500?user posted image  A-a... ne-ne... rajš ne vem koliko časa sem pustila tu...user posted image

Koliko šele jst, ali pa skuštrana mislim da ima tudi ogromno user posted image . Pa še kakšna bi se najdla. Mene user posted image  že kliče RR addict user posted image

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 17.4.2008 10:14:33 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
17.4.2008 10:14:20   
tave
teka đojn d klab. jest tud ne znam citirat

Neposredna povezava do sporočila: 3312
17.4.2008 10:17:00   
majoli
Dobro jutro,

najprej čestitke vsem slavljencem!!!!!!!!!

Na srečanju je bilo super kot vedno. Vanili in nova 10ka, ful sta fajn. Oprosti 2Ursae (in Bor), ker smo pikca tako neobzirno zbudile, ko smo se zapodile k ribežnom. Res grdo od nas, ampak po moje večina sploh ni videla, da tam pančka. Sorry še enkrat.

Maks je za zajtrk dobil jabolko in hruško, pa je bilo bljak. Je užaljeno jokal in valjal hrano po ustih, moj revček. No, pa je dobil mleko. Od zdaj naprej bo treba hruško fajn skrit. Aja, pa po novem kakamo tudi po 4x na dan.

mama 06, poglej tole: trikrat dvojni v pika sanofarm pika si. Imajo nekaj za spodbujanje apetita, pa vse sestavine naravne in oh in sploh. Kaj veš, morda pa deluje.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
17.4.2008 10:18:10   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: tave

teka đojn d klab. jest tud ne znam citirat

Klikneš sem.
user posted image

Pol pa samo paziš, da na začetku ostane
, in na koncu
. Lahko vmes brišeš itd. Za tistim zadnjim oglatim oklepajem klikneš enter in tipkaš user posted image

Matr se zdim sama seb vsiljiva. Povejte če sem.. user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
17.4.2008 10:20:07   
Jenny Anny
Nisi Klaudia prav zmeraj nam priskočiš na pomoč in vesele smo tega user posted image user posted image user posted image
Hvala ti

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
17.4.2008 10:20:08   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Pol pa samo paziš, da na začetku ostane
, in na koncu
. Lahko vmes brišeš itd. Za tistim zadnjim oglatim oklepajem klikneš enter in tipkaš user posted image

Ojej... zdej je pa citiral user posted image  BOm dala presledke vmes, da boš vedla zakaj se gre

da na začetku ostane [ quote ], in na koncu [/ quote ].

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
17.4.2008 10:23:42   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: jasna
klaudia, le kaj bi mi brez tebeuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
17.4.2008 10:25:32   
Pandica
Ajša, Nik & Tevž čestitke ob polovički user posted image  user posted image

Vidim, da je Teka čisto not padla dans user posted image Zgleda si res user posted image nabira user posted image

Joj, jaz imam dans tut oči, ko en angora zajc, sem premalo spala.   Danes pa res grem prej, evo, ma ni šanse, da bom tak dolgo spet pokonci kot včeraj.

Noa1
   fajn se imejte v Au, pa vredu zrihtajte pri okulistu. Pa ne preveč eur zapravit.

Klaudia  
res si super, da si tako potrpežljiva z nami in tako lepo "skrbiš" za nas    user posted image

Jasna  
no, vidiš kak je zdaj fajn, ko veš katera je katera, ne?

Saj danes bom pa dala še nove slikice gor, iz včerajšnjega srečanja in spet zraven napisala indentifikacijo nas za vas radovednice user posted image

No, lepo bodite vse

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
17.4.2008 10:27:18   
majoli
Klaudia, kaj sta izvedeli pri dermatologu? 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
17.4.2008 10:37:24   
Klaudia
majoli - nič kaj pametnega nismo zvedl. Naj nebi bilo nič posebnega, ampak mi je zgledala taka zbegana in čudna zdravnica user posted image  ka pa vem

dermatologinja je rekla da je to globok hematom user posted image  in da ponavadi samo zgine do nekje 2.leta najkasneje vstopa v šolo. kontrolo bova imeli na vsake pol leta. in ona je to ugotovila z rahlim otipom za par sekund user posted image  ni mi zgledala ravno zanesljiva...

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
17.4.2008 10:41:11   
Klaudia
http://www.youtube.com/watch?v=H16l-lJG-sY

malo za nasmejat, če še niste vidle user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
17.4.2008 10:43:08   
oktoberka
No, likat se še nisem spravla...user posted image Sem pa dala prat cunje, posodo, pospravla stanovanjke, se stuširala, umila glavo, pofenala, zdej se bom pa res cunj lotila.
Ja, Zarja pa še spi. To zato, da ga bo ponoč spet loh srala. Si nabira močiuser posted image

Tej  bodi priden v RA in lepo sodeluj in pridno telovadiuser posted image

2ursae a me smo Bora zbudile?user posted image Joj, se opravičujem! Res, nisem vedla da tam spančka! Oprosti!user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
17.4.2008 10:44:38   
oktoberka

malo za nasmejat, če še niste vidle

malo za nasmejat, če še niste vidle user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
17.4.2008 10:56:12   
živa
Mislim, nič čudnega, da je bilo meni med prvo porodniško tako dolgčas, ko pa nisem na RR toliko čvekala user posted image . Kljub jamranju imamo očitno oktoberke kar pridne otroke user posted image .

Jaz sem danes vendarle uspela priti na telovadbo - za mene, ne za otroke user posted image  - ker mi gre na živce moja oblazinjena klopca za otroke, ki jo imam okrog pasu user posted image .

Zdaj sem pa obupala, da bi mali spal, in grem raje ven.

Lp,

živa 

Neposredna povezava do sporočila: 3324
17.4.2008 11:08:24   
jasna
suzanamai, maš zsuser posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Kdaj je vaš otrok shodil?
uršula83

pred 9. mesecem (12%)

pri 10. mesecih (15%)

pri 11. mesecih (15%)

pri 12. mesecih (22%)

pri 13. mesecih (15%)

kasneje (21%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!