drobižek
|
Klaudia - tupperware lonček res ne poliva? Ker zadnjič sem kupila nastavek in ročajčke od aventa, ki se naštimajo na flaško, pa polivajo - kljub temu, da piše gor, da ne polivajo in še prodajalka je rekla, da sigurno ne (seveda, če pa mora nekaj zaslužit!). Na tistem nastavku gor je ena luknjica skozi katero gre verjetno zrak ven in seveda tudi tekočina, ke je v flaški. Razen, če ga prav obrneš, kar pa od ne gre pričakovati. Če ta tupperware ne poliva, bi te še jaz prosila za njega in če ga mi lahko prineseš v Ce na srečanje? Pa še nekaj: kje se kupi tisti delfinček za vodo? Srečanja Ce - jaz se tudi prijavljam. Upam, da ne pride kaj vmes! mama06 - še zdaj nam nisi razkrila, če si Štajerka!? Sumim, da si - in to čisto ta prava kinnie- še jaz prosim za geslo, da vidim tvoje otročke! noa1 - tudi jaz sem prejšnji teden komaj začela z GH. Najprej samo zmiksano s paličnim in kuhano jabolko, potem korenček, zmiksano banano, zmiksano bučko, danes spet banano, enkrat sem ji dala korenček in jabolko, jutri pa dobi banano in bučko skupaj. Sem zelo vesela, ker je čisto vse Sem mislila, ko sem ji dala samo bučko ali pa samo korenček, da ne bo hotla, pa ni bilo problema. Sem zraven še za vsak slučaj pripravila še jabolko, pa ni bilo treba. Tudi jaz nisem s sokci začela, ampak kar sadje in zelenjavo. Meni tudi nič ven ne meče - kar usta odpira - češ kaj čakaš, daj mi še!!! Za večerni obrok pa dobi riževo kašico na žlico. Vse papca in mami je zelo vesela
|