Alina_alin
|
Pa se še jaz javim, Sem pogruntala, da moram samo pojamrat, da ni kakanja, in nasl. jutro se bo pokalala. Je pa sedaj po 7 dnevih. Bila je konkretna porcija, še dobro,da sem jo tik pred tem previla in je porihtala v svežo čisto plenico, ker sicer bi imela do vratu. jasna,nam je že v porodnišnici kardiologinja povedala, da tudi če se Tjaši ne zaraste luknjica v srčku, ne bo rabila iti na operacijo in bo tudi normalno živela brez fizičnih omejitev. imela je luknico 2x3mm. Koliko pa je imel/ima tvoj brat, da se ne sme naprezati? Mehurčica, kakšno ima pa Eni? Ja, verjamem, da si dobila solze očke, tudi meni je bilo hudo, pa sem bila čist trda na tistem pregledu pri kardiologinji. Je pa bila fuuuul prijazna, res. Si bila ti tudi pr Kaničevi? Tudi sedaj, ko sva bili predvčeraj na kontroli je bila takooo prijazna. In sama rekla, da z diagnozo šum na srčku fuul prestrašijo mamice, ampak da v večini primerov ni nič hujšega.... kinnie -tudi jaz biimela geslo. Evo in čist na koncu preberem, da se moram javit. Jaz se pa sem komaj prebrala vse kaj ste naklopfale. Jaz sem za Europark. Če pa je večini Tuš, pa tuš. Pridem, itak moram z avtom. Sedaj grem uspavat našo, se javim še, ko zaspi. Tudi teka pride, kolko mi je znano. alarmmm
|