VANILI
|
EJ! Kradem minutke, da se javim, skos se kaj novega spomnim, da napišem. Mi že kupli marelo, glih ta quenny zapp, je ful lep, ampak ima generalno napako - ne da se naklona spreminjat. Žal sva na to prepozno mislila. Pri Živi pa imeli eno čist navaddno marelo, sva rekla, malo para malo muzike, ej je zdržala 3 leta po takem terenu, da si nikol ne bi mislili. Ni bla pa fensi. tko da bomo vidli, akko se bo kvini obnesel. Se bojim da našega velikana ne bomo glih dolg not meli. No, zato pa drugi teden dobim mt!!!! Glede gh - sem kupla od milupe riževe kosmiče in čakam prvi maj, da začnemo. Zaenkrat še nič ne je, samo če kdo od nas jese mu kar sline cedijo, da ne rečem,kako cmoka in grabi po hrani, če ga ima kdo v naročju za mizo. Aja,našskor nikoli ne joka, razen če je res zelo lačen, pa npr. se jaz še rihtam in ga za trenutek odložim - ko žemisli, da bo zagledal svoj jošk. joj kak jok je to!!! Da se ti zasmili v dno duše! Če ga kdaj dam spat čez dan v spalnico, mu dambejbi fn čist zraven, ker potem vem, kdaj se zbudi - ko zaslišim škrebljanje, saj ga veseo drži v rokah in grize in praska. Zdajpa grem, lepo nedeljo vsem!!
|