Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Punce hvala za tolažbo..ampak res k gledam tele vaše mere, me kr mal strese..pa že naša se mi zdi kr velika.. ..v bistvu je pa ena manjših dojenčkov tukaj gor... Sonchek- nasa Kaja ima podobne mere kot tvoja Neli, pa mi noben nikoli ni reklel, da ima premalo kg ali kaj podobnega, da bi mogla kaj dodajat. Je cist zdrav otrocek, vcasih zivahna, vcasih zaspancek, nasmejana, zna se zajokat, potarnat, se pogovarjat in biti prav prikupna. Verjetno poje, kolikor ji pase, nikoli je ne stradam, dojim pa jo v povprecju na 3 ure, vcasih celo na 2 uri ali pa na 4. Sem se tudi jaz sekirala, ker ima v primerjavi z drugimi novembrcki najmanj kg, ampak brez veze. Eni imajo malo vec, eni malo manj. Najini puncki sta med tistimi z malo manj. Zgleda, da ze zdej pazita na linijo. Ko bodo otrocki malo starejsi,se bo vse poravnalo, enkrat jih bosta ze dohiteli, tud oni se ne bodo vecno redili Ves kako gre tista pesem:.... ne sekiraj se..... Ce je vesela, zadovoljna, pomeni da ji nic ne manjka, tud kaksen dodaten gramcek ne! Pa lepo darilo si pripravila svoji mamici! Lepe slikice so s srecanja pri debeluski. Madonca, vas je bilo pa k rusov. Lahko noc
|