DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12 Debeluška, če se najde še kje kak roza čeveljček pa bela štrikana nogavica, se name spomni . Nikjer za vraga ne najdem. Ne doma, ne na stopnicah...???? O, morda pa je kateri v torbo padlo, tako kot Scubi bonbon, ho ho ho . Veš, da danes ko sem pospravljala nisem našla, bom pa še pogledala, bi bla prav vesela, če bi jo najdla, pol bi pa mogla še enkrat pridet ! IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Ena je pri meni pozabila mini torbico s potrebščinami za previjanje otroka, prosim da se javi, katera je to. Je pa ena od tistih, ki so "ušle" skozi okno ! ja kdo pa drug ... ... ..... sem mela tok dela s posodo, pa z lezenjem skozi okno, da še dobr, da nisem šla v copatih domov .... Ma daj nehaj se zgorarjat , saj si blond a ne . To je za Trobca (al kuga je že bil) Sliva, moj mož je najprej vprašal če si bla ti tud , da vaju še kaj drugega ne vleče skupaj, kot rožice IZVIRNO SPOROČILO: gruška Laubica, a na dom tud prideš Organiziramo srečanje tako kot danes, pa Laubica pride s škarjami, pa še skupinski popust nam da !