Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ej,če maš pa z srčkom težave,pa ti odsvetujem red bull.
halooo? Bo pač morala razumet ...
.
da nebo več niti pomislil na laž. In res je. Ta mesec ga nisem dobila na eni laži ampak se pa je nekaj druga spremenilo. Moj dragi je totalno izgubil zanimanje za mene. Ni bilo več nežnosti, lepih besed in dotikov-nič. Ni mi dvigoval tel. ni mi odpisoval. Niti ga ni zanimalo kje sem, kako je z mano itd. ( ne živima še skupaj). Vsak dan sem šla k njemu jokala in ga spraševala kaj je narobe a odgovora ni bilo. Do včeraj. Včeraj pa se je zjasnil. Rekel je da mu to moje nezaupanje gre nenormalno na živce in da on take zveze nemore imeti. Rekel je: dokler sem lagal sem prenašal tvoje nezaupanje, zdaj ko pa ne lažem več pa tega ne bom prenašal. Smešno. In kak naj jaz vem da ne laže? Po tolkem času laži? In res odločila sem se da se spremenim. Čeprav je komaj danes drugi dan morem povedat da je spremeba očitna. Dojela sem da če bo hotel lagat bo tak ali tak. V glavnem traši jaz vem da se neboš mogla kar naenkrat spremeniti ampak bo moralo priti do nečesa zaradi česar boš rekla tak zdaj pa dalje ne gre. Prvi korak je ta da sama sebi priznaš da si prava pijavka. Jaz sem to storila in mi je zdaj veliko bolje. Želim ti vse najboljše!