košuta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T. Sem si probala tisto kao super oblekico iz C&A, sem rabila 5 min, da sem dojela, da sem kot en kit z kračami . Če bi bil kdo doma, bi mislil, da se mi je zmešalo, tako sem se smejala! Se je pa tudi meni šele v trgovini zgodilo, da sem opazila, kak trebušček že imam. Sigurno je s temi ogledali nekaj narobe... Zastajanje vode - Ne vem več, katera je pisala o tem in o peteršilju kot sredstvu za odvajanje. Samo nekaj, punce: izogibajte se peteršilju v večjih količinah, ker lahko povzroči splav ali prezgodnji porod. Vsaj v našem koncu je znano, da so ga nekatere ženske včasih uporabljale za sprožitev splava... Spanje - Jaz pa spim večinoma na hrbtu in sem opazila (oz. moj dragi), da tudi precej smrčim zaradi tega, čeprav pred nisem. Naj ima še on nekaj od moje ... Srečanje Celje - Jaz gotovo pridem 24. Verjetno bom pa sama, ker moj dragi ne hodi rad po trgovinah. Katja - Upam, da gre na bolje in boš kmalu doma! Sandra - za obrat . Mogoče bo pa le šlo po naravni poti. Boste imeli pa dolgo pinki otroško sobico! Očetovski dopust - Uffff! Vprašanje, če ga bo moj lahko koristil, ker je zaposlen v specializirani trgovini z manjšim kolektivom, avgusta jih je pa veliko na dopustu... Upam, da bo lahko doma vsaj prvi teden, ko prideva iz P. Anita - tudi midva nisva poročena, poleg tega sem prijavljena še na domačem naslovu, tako da moram najti še najboljšo varianto glede tega, ker bo imel priimek mojega dragega in tudi njegov naslov. No verjetno sem pozabila še kaj... Grem zdaj rožice zalit, so čisto suhe, revice... LP