Amelia
|
Hej punce! Sayuri, očitno sva bili včeraj skupaj v Rutarju ! Jaz sploh nisem imela še namena kupit voziček, iskala sva 4 kolesnika v kompletu, do včeraj je bil v igri Peg Perego switch, no včeraj sva šla pa še v Rutarja pogledat kaj imajo in zagledam Chicco Trio 4 me v turkizno modri sivi kombinaciji in se mi je kar stemnilo pred očmi od navdušenja . Prodajalka je res znala vse ful dobro vse razložit, smo ga primerjali s Peg Peregotom in potem pol ure natikali, zlagali, sestavljali, razstavljali,..in na koncu je bil moj, JUPI!!! Še slikca... notranji del košare se lahko dvigne od polovice naprej, športi del lahko gleda naprej ali nazaj, lupinica-avtosedež, ki gre tudi na ogrodje, zraven dobiš tudi podstavek za avtosedeš za v avtu (Pri Peg Peregu je treba za tistega boljšega doplačat cca. 80 eur), zraven dobiš še za previjat eno podlogo, za dež, torbo,...zloži se kot marela na majš kot Peg Perego, med ročaji imaš še en nastavek, da združiš ročaja, skratka ni da ni...Sicer bova imela punčko, ampak tale modra je čist univerzana. http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=05.061635.950.000 Je pa res veliko odvisno od prodajalcev, v vseh trgovinah do sedaj so bili prodajalci ful pasivni, vse skupaj nič ti ne pove, čist neprepričljivi, da potem res ne veš kaj naj si misliš, ta je bila pa ful dinamična, smo se še ful nasmejali, skratka cel žur...
< Sporočilo je popravil Amelia -- 29.4.2008 8:25:27 >
|