Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.Joj bogi Kevin, pa en koš
.
Jaz sem ji kar daljala redno, če sem kak dan pozabila sem nadomestila drug ker moja P to zelo poudarja kako je pomembno
... morda tudi ker je Neca bolj pri ta malih
... No, ni panike, zdaj bo dva tedna brez, zaradi tega ne mislim noret k P, je itak veliko na soncu, pa jih dobile naslednji teden ko greva spet k P.
No, saj jaz tako nimam kaj takega, samo vseeno bi skoraj pozabila vpisati vrednost avto (ki sem ga z darilno pogodbo lani "dobila" od očija). Na srečo je po darilni pogobi "vreden" le nekaj malega, samo ponavadi te ravno take male vsote zašijejo, da padeš na slabše (recimo pri plačilu vrtca...).
Takrat tisto je bila pa res svinjarija. Pa še pri porodniškem nadomestila sva bila nasrana (okoli 500€ za dva meseca), ker sem jaz prej šla delati in je dva meseca bil mož doma. Mož je pa imel glede na svojo plačo nižje nadomestilo (ker se mu je računalo še za eno leto nazaj, ko je bil še absolvent). Skratka, kakor se obrnem, vedno imam rit zadaj! Jeb
!