|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
8.5.2008 9:26:00   
cofek
hvala za čestitke! tudi jaz čestitam vsem novopečenim mamicam...
vidim da ste me že dodale na seznam - ostali podatki so PDP 30.04.; teža 3330g in dolžina 51cm.

simvir
tudi naš Ažbe je star dve leti (bil v soboto) in je ful lepo sprejel sestricouser posted image , čeprav ko se dojiva ma kar malo krize, ker bi se tudi on crkljal (saj se pride stisnit, sam on bi mel takrat mamico samo zase). 
Zvečer ga pa moram po ta novem jaz stuširat (ta obred sta mela prej z očitom), pol pa kot ponavadi greva v posteljo brat knjigo in zaspat. Takrat se Neža ponavadi joče pri očitu v naročju (pa je lahko sita al pa lačna) - ne vem v čem je finta, čeprav je res da ful hitro opazi oz. zazna da me ni v bližini (to sem ugotovila še v porodnišnici zadnje dni, ko so bili obiski).
A imata vsak svoj sobico - mi namreč zaenkrat spimo vsi v eni sobi, Ažbe itak ponoči enkrat prikolovrati v posteljo, tko da se niti ne trudim da bi Neža jokala v svoji posteljci (niti ne tvegam, ker pol se še Ažbe zbudi) in smo v končni fazi 4 v postelji. Nočnega ritma še nimamo - zadnje noči bi jedla na tri ure, medtem ko je prejšnje dni lepo prespala tudi po pet, šest ur skupaj user posted image .

me pa zanima glede dude - a so jo takoj sprejeli? Rada bi jo namreč navadila na dudo, sam predno jo zagrabi je cela štala, včasih se tko razjezi, da ne pomaga nič drugega kot da se priklopiva. Pa vem da takrat, ko ji dajem dudo ni lačna, sam crkljala bi se (kar se pol tudi izkaže za resnično). Tudi Ažbe je mel take "probleme" glede dude, pol je pa s tremi meseci začel sesati prstek in nič ne kaže da bo kaj kmalu odnehal user posted image .

nič želim vam lep dan in mirno vozičkanje po Tivoliju.

lp,t

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Aprilski srčki 2008
8.5.2008 9:27:23   
Ketrin
Kuku....

Samo čekiram če je kaj novega.... user posted image user posted image user posted image Kaj pa naj bi bilo, saj so že vsi aprilčki rojeni user posted image user posted image user posted image Moč navade, ni kaj.

No, naš ritual je enak kot pri NiLe. S tem da imamo tam med 18 in 19 uro za kako slabo urco dretja, ker jo matrajo krčki....ampak še dobro da imamo kapljice in očita, ki to super popedena...  Včeraj sta skupaj s Kajo vlekla črvičke iz njenega bušija in se mi zdi, da sta vsak dan bolj uspešna.... user posted image

Drugače pa glede kapljic je ena (mislim da Špeli) spraševala.... ja, mi imamo GAS BIMBI in nas odlično pomagajo. 3 -4 kapljice in se umiri kot da bi jo malo "zafiksali".... user posted image user posted image user posted image Je pa res, da mora vsak najti tiste ki mu pašejo. No, hvala bogu smo mi našli ta prve....

Nič, midve sva že napol zrihtani, mami še kakavčka spije, potem malo pospravim in priletiva v Tivoli....

Posadka kar pokliči, za vsak slučaj pa ti pošljem še ZS...če te seveda še ujamem.....

Violica, ko bo Nataška malo večja bosta pa že lahko prileteli kam, da se vidimo....al pa bomo me prišle na gorenjsko, na Bled npr.... user posted image Časa imamo celo leto.... user posted image

Se vidimoooooo

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Aprilski srčki 2008
8.5.2008 9:29:59   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: cofek



me pa zanima glede dude - a so jo takoj sprejeli? Rada bi jo namreč navadila na dudo, sam predno jo zagrabi je cela štala, včasih se tko razjezi, da ne pomaga nič drugega kot da se priklopiva. Pa vem da takrat, ko ji dajem dudo ni lačna, sam crkljala bi se (kar se pol tudi izkaže za resnično). Tudi Ažbe je mel take "probleme" glede dude, pol je pa s tremi meseci začel sesati prstek in nič ne kaže da bo kaj kmalu odnehal user posted image .

nič želim vam lep dan in mirno vozičkanje po Tivoliju.

lp,t



Cofek, sem ti pozabila čestitat.... user posted image Skratka, čestitke za Nežo....

No, glede dude.... pri nas ne pali sploh user posted image Mogoče enkrat na teden za 5 minut.. Tko da niti ne poskušam več.... Pač ne bo imela dude....

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Aprilski srčki 2008
8.5.2008 10:09:07   
barby78
Pozdravljene mamice!

Vidim,da se ljubljančanke že dogovarjajo za vozičkanje user posted image user posted image user posted image  enkrat se itak mormo vse skupi dobit.Sam kam bi nas spravli toliko,pa še naše user posted image  z vozički user posted image ?

Kaj pa štajerke,a bo tud kako srečanje padlo?


Naša Lia trenutno spi (je včeraj cel dopoldan bedela,jo je tak matralo,no pol je pa le kakala in zaspala kot polhek),mami pa gre pripravit za kosilo,pol pa likat.mam že celo goro cunj.Lio bom pa dala ven na teraso,če že na sprehod ne bova šli.Bova pa popoldan nadoknadli,ko greva s sosedo na vozičkanje user posted image .

Uživajte v tem lepem,sončnem dnevu.
se čujemo,pa-pa


user posted image



_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Aprilski srčki 2008
8.5.2008 10:23:01   
SpeliG
Pozdravljene. Tudi za mano je zelo težka noč, Martina se je prebujala na uro in pol kar se ni zgodilo še nikoli. Zaradi noska je težko zaspala nazaj in danes hodim okrog kot mesečnica. Ker smo probali vse sorte mi je prišlo zdaj na misel kar je omenila tudi Krista, morda je v sobi presuh zrak? Bomo nabavili vlažilec in predvsem ne bomo obupali, kajti punčka razen tega raste kot kopriva, ful ima apetit in mi čez dan noben sploh ne verjame, da je z njenim zdravjem kaj narobe, je tolk dobrovoljna.

Pa sem se odločila, danes bova cel dan zunaj, čeprav je pediater rekel naj ne hodiva ven. Ja, nismo hodili ven in je bilo še slabše, zdaj bom naredila po svojem občutku, otrok rabi sveži zrak! Sej je zadekana, vozek ima košaro, pa še mami bo mal prišla k sebi.

Vidim da imate danes že vozičkanje, super, uživajte maksimalno, midve se bova vozičkale kar po našem kraju.

Ful mi je smešno, ko našauser posted image  ob Martininem joku teče k njej in ji nosi svoje stvari, včeraj ji je k nogicam položila svoj pasji piškot..

Aja, pa čestitke Srčekgirl za težko pričakovanega fantička!
Vse smo opravile, zdaj lahko lepo cartamo, a ni fajn.. Lepo se imejte!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Aprilski srčki 2008
8.5.2008 10:59:24   
simvir
Živjo!

Trenutno sva sama, tako da imam čas da se javim že dopoldne.
Nejc je bil spet (no drugič) naročen za odstanjevanje bradavičk na roki, pa je šel danes z njim kar oči. In me je ravno klical, da je bil sinko zelo pogumen in potočil samo par solzicuser posted image .

Cofek - ker imam tudi majčka 06 sem vas včasih prebrala na vašem čveku, samo v debato se pa nisem vklopila. Tako da se tebe oz Ažbeta od tam malo spomnim.
Pri nas tudi Tevž mene precej porajta, sploh zvečer. Pa tudi če je pri kom v naročju in se začne jokati utihne, takoj ko ga vzamem v roke. Seveda čez nekaj časa začne jokati tudi pri meniuser posted image .
Glede spanja pa - spita v ločenih sobah oz. Tevž v spalnici. A vi si pa kar posteljo delite? Mene bi bilo pa kar strah, da ne bi kdo tamalega povaljaluser posted image . Pri nas večinoma velja, da vsak spi v svoji postelji, tako da Nejc nikoli ne pride k nama v posteljo (se sploh zelo redko zbudi ponoči).


Duda - Tevž je sploh ne mara, čeprav včeraj zvečer sem mu jo pa uspela dati (ampak sem se jaz zraven tiščalauser posted image ), ker je na vsak način želel v prazno vleči pri meni, mene je pa že kar bolelo. No ko je tako zaspal, jo je takoj vrgel ven in odspal 6 ur skupajuser posted image
Tudi čez dan se želi večkrat crkljati, če ga pa prevečkrat dam k sebi mi potem pa poliva. Zato tudi jaz upam, da ga navadim na dudo.

Uživajte na vozičkanju, tiste ki se dobiteuser posted image .

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Aprilski srčki 2008
8.5.2008 12:14:58   
marsovka2
o, a smo že na dojenčkih??? superca! čestitke še srčekgirl za Vida!!!user posted image

sam tolk, da se javim, potem kasneje pa še kaj napišem. saj uglavnem smo fajn, pomlad je krasna, kaj še čmo....
lep dan vsem!!
zdej pa južnat...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Aprilski srčki 2008
8.5.2008 12:24:07   
Krista28
Tud Kristjan je ves čas nekje na meni ko dojim Nadjo. Še najraš pa prst na dojki drži, da pomagauser posted image user posted image . Spimo mi striktno vsak v svoji postelji, tudi Nadjo dajem obvezno v posteljo, že zato da Kristjanu ne bo hudo, ko bi jo gledal pri nama. Je pa tako, da enkrat na noč se zbudi, sicer pa kar pridno spi. Je bilo pa prvih 14 dni mal zmedeno. Zvečer je ritual tak, da se nekje ob pol osmih večerja, potem se gre Kristjan tuširat z atijem, jaz umijem Nadjo, potem pa dojenje in ati uspava K. jaz pa Nadjo, potem grem tudi jaz mal k K.. Nekje do 21h naj bi spala oba (pri K. rata vedno, pri N. včasih ne točno ob uri - krči). Ko se kopa N. je K. že v pižami. Je pa res, da sama jih ne bom mogla tko spat dat. Kako jih pa tiste spravite spat, ki jih imate več in pa same?

Škoda da dons ne morem z vami. je bila patronažna pri nas - tehtanje pa rana. Dajmo drug teden ponovituser posted image

srečkigirl .,..čestitke...user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Aprilski srčki 2008
8.5.2008 12:30:01   
scorpiogirl
še tukaj pozdravčke user posted image
vidim, da bejbe že fajn vozičkajo danes ... pa kar veliko poslikajte, da bomo tudi ostale imele občutek, da smo zraven čvekale user posted image
sem včasih kar mal fouš tistim, k pišete, da vaši user posted image spijo po cele noči skupaj user posted image naš ponoči nikoli ne spi kaj več kot tri ure ... od 4h naprej se pa skoz nekaj zbuja, mal ga krči matrajo, tako da potem spi kar pri nama v postelji (čeprav je mene tud mal strah, da bi ga kdo pomečkal user posted image ). me user posted image zafrkava, ker sem skoz govorila, da nimajo otroci kej spat pri starših v postelji ... pa zdaj včasih med dojenjem zaspim celo pred malim, potem pa kar nadaljujeva s spanjem v postelji ...

načeloma tudi dud ne maram preveč oziroma bi raje videla, da je mali ne bi rabil ... pa je tak sesalec user posted image , da bi skoz nekaj tlačil v usta (najboljša duda je pa seveda moja dojka), tako da mu kar podtaknemo dudo ... tudi sedaj je zaspal šele z dudo (bi bil drugače kar na moji dojki priklopljen) in z atijem mal drnjohata v spalnici ... jaz si bom pa vzela čas in malo pokosila svoje noge user posted image

tudi mi moramo včasih poleg dojenja dati še malo dodatka user posted image (sva kupila aptamil comfort, ker naj bi bil proti krčem) ... na začetku sem imela čez dan toliko preveč mleka, da sem si lahko za zvečer mal izčrpala ... sedaj je pa čez dan ravno dovolj, da se mali naje ... zvečer pa včasih zmanjka user posted image pa upam, da se tud to še zrihta, da ne bo treba več dodatka user posted image

zdej pa res šibam se mal zrihtat, ker sem že kot gozdni mož user posted image user posted image user posted image fajn se imejte user posted image


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu marsovka2)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Aprilski srčki 2008
8.5.2008 16:25:26   
tasyo
Najprej čestitke srček za Vida!!!! Zdaj smo pa očitno kompletne...

Mi imamopa danes en tak smotan dan - Lana je že dvakrat bruhala ko sva se dojili, tako da sploh ne vem, koliko je pojedla.... Zdaj pa skos visi malo na dojkiin malo na flaški in ne spi že od enih. Sem že kar malo obupana. Pa je bilo dopoldan še vse ok in sva bili več kot eno uro zunaj.
Izgleda, da se pri meni ne naje, ker traja dojenje tudi dve uri, tako da hodimkot zombi... Ne vem, katera je že bila - moj spomin je namreč še bolj luknjast kot med nosečnostjo - bomo poskusili z nukovo flaško proti krčem, ker se zdaj ful naje zraka, potem pa dolgo traja, da ga spravimo ven. Zelo se ji tudi kolca...

Upam, da ste se imele lepo na vozičkanju pa da se vam naslednjič že pridruživa tudi midve. Pozdravček!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Aprilski srčki 2008
8.5.2008 16:30:37   
resnično srečna
No midve sva končno doma...no ja iza se še vedno sonči na balkonu...je bilo očitno dojenje v tivoliju tako fino, da še spimo...

sva pa danes imeli kar zabaven dan...ker je gospodična spala včeraj od 20.00 pa do danes do 5.30...se je mamica morala sama znajt in sem si ob 04.00 sčrpala mleko s črpalko, ker drugače bi mi počili dojki...130ml...in gospodičnica je to vse popila za zajtrk...in tako napokana potem kot klada ležala na previjalni in ni niti pisnila, ko sem jo oblačila...potem pa je v sedežu zaspala...ob 07.00 sva očka odložili v službi in se odpeljali na prvi obisk k mojim v službo (pa hkrati pobrat papirje za zadravstveno kartico, ker imamo v petek že pediatra)...

očitno se pri nas v službi ne dela več kot nekoč, saj sva do 08.08 čakali sodelavke in potem še kako urico in pol klepetali z njimi (no Iza se ni dala motiti in je mirno spala)...potem sva obiskali sodelavko na porodniškem dopustu, kjer sva se primerjali s trimesečno pupiko, ki je kar konkretno večja (ne moreš verjeti, kaj pomeni pri dojenčki en mesec)...se tam lepo podojili in nato obiskali še kolega z nosečo ženo...

v tivoli sva prišli sicer malo pozno...ampak bolje pozno kot nikoli, tako da sva videli vse naše cort aprilčke in njihove mamice...se na koncu podojili, pojedli sladoled (hvala Ketrin) in z avtom odšli do očka v službo, kjer sva mu pustili avto, midve pa sva sprobali do doma Ljubljanski potniški promet...in je bilo prav fino...

ko sva prišli domov sva sprehodili še našega kužka...sedaj pa mene spet bolijo dojke, Iza pa še vedno spi...pa nekako nimam volje, da bi jo budila in bo očitno spet pela mašinca...no ja...vsaj bradavice malo manj trpijo, Iza potem sicer vse hitro požlampa (Avent tud pri nas ok funkcionira, samo Iza ima res ugriz, da človeka kap)...pa še vem, da je spila dovolj...

patronažna naju namreč ju3 spet pride stehtat, da vidimo, če se dovolj redimo...ker sva se prejšni teden zredili samo za 70g...vsega skupaj pa za 520g...in upam, da ne bo kaj komplicirala...

sedaj pa prihaja naš oči in bo treba na mizo dat kosilo...

pip

G.




_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Aprilski srčki 2008
8.5.2008 20:34:16   
Roberta69
Pri nas je bila pa danes patropnažna, baje se lepo dojiva in rediva - trenutno ima 3860 g. Prihodnji teden se bomo že kopali, drugače ga je pa patronažna pohvalila, da izgleda kot zelo zadovoljen dojenček user posted image .(in da veliko vlogo odigra, da so starši skulirani user posted image ). Je pa tudi ona tok fejst, da se moram prov pozanimat, kam lahko kakšno pohvalo oddam, se vam kaj sanja? Prov mačka je (pa ima že dva odrasla otroka - izgleda pa kot najstnica) in je zeloooo prijetna ter prijazna. Glede podiranja kupčka mi je pa rekla, da ni nujno, da ga podre, ker je možno, da ne pogoltne nič zraka. Narobe bi bilo, če mu podiranja kupčka ne bi ponudil oz. če bi kar vztrajal eno uro in z otročkom na rami hodil gor in dol.


Posedanje v Čolnarni je bilo prijetno (ste vse videti zadovoljne in da imate situacijo pod kontrolo user posted image )... Sem pa ful vesela, ker mi je Ketrin razložila, da se prebava user posted image približno pri treh mesecih uredi, kar pomeni, da se bom poleti že lahko basala s sadjem in zelenjavo user posted image user posted image user posted image . Dekletca, če boste žele tistih nekaj slikic, mi na ZS pošljite maile (ampak ni nujno, da slikice dobite kmalu, ker moram še driverje inštalirat itd.). Posadka, a tista "ruta" je štorklja ali taula ali kaj podobnega?




(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Aprilski srčki 2008
8.5.2008 22:16:25   
lepa posadka
Hej hou dekleta!

Ja, tudi naš dan gre počasi h kraju.

Tudi midva s Tomažem sva bila danes cel dan v akciji... Super sva se imela. Le v Tivoliju sva malo prepevala...od tam dalje pa...Ketrin - morda bodo tudi nam dobro dele te kapljice. Skoraj cel popoldan je prespal z vmesnim prdenjem :-))) V glavnem - super smo se imeli.

Vozičkanje je bilo tudi super, samo sem se malo zakalkulirala v času... sem pa že nahecala moža, da me vzame naslednjič s seboj :-)))) Dodala sem par slikic v album...geslo pa je...mal poskuste :-))) Spet ena brihtna.

V glavnem - mi je bilo luštno z vami in sem vesela, ker vidim, da ste vse skulirane in uživate v materinstvu :-) Res se vam še pridružim. Da vsaj počakam naslednjič do sladoleda :-))))

Sicer pa imamo mi jutri sistematiko in se že veselim... Upam, da bo vse bp. Poročam popoldan...jutri bo namreč spet en dan podoben današnjemu - upam, da tudi po počutju.

Roberta - ja tisto je štorklja. Meni je super - jo imam že od prvega - je pa res, da se je treba nanjo navadit. Imam kar nekaj kolegic, ki so jo nabavile, potem pa se niso navadile nanjo... Jaz šibam z njo povsod po naravi - kot tudi na kakšen sestanek v šoli:-))))

Ena je spraševala (mislim, da Krista) glede uspavalne procedure pri večih otrocih...morda samo tole rečem: kadar sem sama, spijo vsi že ob 8.15 (razen Tomaža). Ko sva oba doma - je bo devetih po hiši skoraj da še žur :-)))) Mamice smo iznajdljive, da je kaj...pa še to je,d a po mojem otroci bolj ubogajo, kadar si sam. Mah, kar vse se prav poštima, boš videla.

Punce, super ste...zdaj grem pa pogledat, če je možek že zaspal...al me še čaka :-))) Lahko noč.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Aprilski srčki 2008
9.5.2008 8:44:15   
sasy20
Dobro jutro!

Upam da je dobro in da ste dobro spali. Mi smo...ekola posteržem še eno user posted image  ali pa čaj po želji.
Mi danes odhajamo spet na morje user posted image  čez vikend tako da moram sedaj spakirati stvari še za Nika. Upam da bo lepo vreme in da bomo spet uživali.

Lepa posadka uspelo mi je pogledati slike namreč zadela sem geslo user posted image  ni bilo težko. Kok luštne ste s svojimi bombončki. Vse kar žarite od sreče in prav je tako. Upam da se vam naslednič uspeva pridruži. Včeraj so nama še delavci prišli dokončati svtvati tako da nisem uspela.

Punce še enkrat vparšam če katera mogoče ve glede plavanja za dojenčke. Ali ima katera izkušnje je katera peljala svoje starejše sončke plavat, pa kam priporočate?

Da ne pozabim srčekgirl ČESTITKE za Vida user posted image  našega zadnjega korenjaka. 

Jaz pa sem danes spet dobila user posted image  in sem tako jezna. SEj sedaj pa nikoli ne bom vedla kdaj jo bom dobila user posted image . Baje je ful neredna če dojiš in že imaš M.
Pa ugotovila sem da bom mogla zanji obrok dodajati ker nap piki toliko poje da ima enosatvno premalo mleka zvečer. Ali katera ve pomaga NOVOLAK proti krčem?
Aja še to ali ima katera v Savudriji prikolico? Mi jo namreč imamo in bom od junija naprej večinoma na morju pa bi bila fiina kakšna družba user posted image  aprilčice.

NO sedaj pa dovolj grem pakirat pa se slišimo. Drugače pa lep vikend. Papa

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Aprilski srčki 2008
9.5.2008 8:56:42   
barby78
Jutro!

Medve sva se zrihtali in se počasi odpravljava na potep.No,pa tud po recept za mleko,bova skočili.a katera uporablja aptamil comfort,me zanima kako se obnese? jaz ga bom poskusila,kaj pa čem,samo da bo naša Lia lahko normalno kakala.a mislite,da je to kaj narobe,da poskušam različna mleka?


Lepa posadka,men je tud uspelo slikce pogledat (ja,sem zadela geslo-madona sem brihtna,kje le spim,da me ne ukradejo?user posted image user posted image user posted image ) in moram povedat,da ste vsi u nulo.ful luštne slikce.Res!!!

mi pa jutri spet delavce dobimo,da že končno dokončajo te tlakovce.naslednjo soboto imamo pa pri nas fešto,ki jo prireja user posted image .To je še za rojstvo Lie,ker je do sedaj imel toliko dela,da mu še ni uspelo žurke naredit.Ja,baje bo dal kar napis-CELA ULICA NORI!!! user posted image


Lepo preživite današnji dan
se čujemo,pa-pa

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Aprilski srčki 2008
9.5.2008 9:05:23   
tasyo
Evo, danes sem pa med ta zgodnjimi... Ha! Spali smo v redu, od 11.30 do 5ih, sedaj pa še vlečemo... user posted image  Se je potem popoldan vse umirilo in je bila Lana spet en zadovoljen otročiček. Mi je patronažna rekla, da je normalno, da včasih bruhnejo, ker se želodček prehitro skrči.

Sasy, uživajte na morju, vam kar zavidam! Vreme je pa napovedano lepo, tako da se boste sigurno imeli lepo.
Novalac je proti krčem, naša patronažna pravi, da velikim pomaga, nekateri pa ga ne prenašajo najbolje. Poskusite, druge itak ni. Sicer moram pa tudi jaz zvečer dodajat, ker je naša madam tak požerušček. Je pa res, da sem te dneve nekoliko manj pila in imela posledično tudi manj mleka - no, pa vnetje je tudi naredilo svoje, brez dvoma. Bomo videli, mogoče pa nam spet uspe polno dojenje. Aja, pa ugotovili smo, da je imela zelen kakec zaradi mleka. Zdej sem ga ukinila in jem le jogurt pa kakšen sirček in je čist ok.

Mi je prav čudno, ker imam sedaj že celo uro čas in sem že vse pospravila, celo najedla sem se pred našim črvičkom! Zdaj počakava še patronažno, potem pa jo mahneva na prehod, saj je zunaj super lepo.

Pozdravček!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Aprilski srčki 2008
9.5.2008 9:12:39   
tasyo
Barby, mislim da to ni nič narobe, če poskušaš več različic - treba je ugotovit, kaj vaši punčki najbolj odgovarja. Mi dodajamo navaden aptamil, pa zaenkrat ni nič zaprta, še ena plenička ni bila brez kakeca. Samo mi smo še majhni...

Lepa posadka, tudi jaz sem si ogledala fotke - super ste, punce in moram priznat, da vse izgledate neverjetno fajn. Mali škratki pa itak.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Aprilski srčki 2008
9.5.2008 9:28:15   
novopecena
ojla

ja madona sem skor cel forum na glavo obrnla da sm nas najdla user posted image

vsekakor najprej čestitke srčekgirl za malega Vida user posted image user posted image je bil že kar cajt da pogleda naš zadnji korenjak na svet user posted image user posted image upam da se lepo cartate vsi skupaj in se kmalu oglasiš s kako informacijo

Mi smo imeli pa včeraj spet nenormalno hude krče in je blo hudouser posted image hudouser posted image

danes mi pa še kar lepo panča tko da je mami že lepo pojedla pa skočila pod tuš, pa seveda sedaj lahko čičam za računalnikom in malo prebiramuser posted image

ste se pa imele včeraj prov fajn (ja sem bla tud jest brihta in sem pogruntala geslo-zelo težkouser posted image ) pa še vreme vam je bilo lepo naklonjeno. da bo čim več takih dnevov in druženj. škoda ko ni nobene v celju ali okolici da bi še tu organizirale druženje user posted image

bomo pa mi tudi imeli kar oreng fešto čez 10-14 dni, ko bomo kar združili moj roj.dan in rojstvo Reneja. bodo tud vsi naokoli vedeli da se pr sosedovih nekaj dogaja user posted image user posted image mal bomo odojka vrgli na žar pa kako kuro pa čevape ipd. joj komaj čakam.

kontrolo z malim imava šele 23.5 mene pa tko zanima kako napredujeva s kilažo (saj se vidi da se lepo redi in že kar malo težji ratuje)user posted image

sedaj sam še počakam da se vriskač zbudi in jo mahneva novim dogodivčšinam naproti. bodite lepo in uživajte na sončku


_____________________________

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Aprilski srčki 2008
9.5.2008 9:29:26   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Imam malo časa, pa da se hitro javim - tavečji je v šoli, tasrednji in ati pri babici postavljata prekle za fižol, Jure pa spi svojo dopoldansko rundo.

Ja, včeraj v Tivoliju je bilo res super, sicer je bil Jure malo bolj tečen in sva se vmes nekajkrat dojila, a dve uri je ob čveku minilo prav mimogrede.  Kdaj se spet dobimo - a v četrtek?

Lepa posadka - slikice so krasne, hvala ti. Pa hvala, ker si mi pokazala, kako se namesti štorklja, sva jo zvečer malo sprobala, pa je bil videti zelo zadovoljen.

Včeraj smo potem še šibali vzpodbujat našega prvošolčka na kros - je bil najmanjši v svoji skupini pa najbolj droben, pa potem je imel revež že na startu precej smole, ker so ga večji kar malo odrivali sem in tja, pa potem je še pred njim en padel in je še on padel čez njega, tako da je pritekel bolj med zadnjimi in sem ga morala kar malo potolažiti, da sem ponosna nanj, ker je dal vse od sebe, končna uvrstitev pa meni res ni važna... Je bil potem takoj malo boljše volje.

Lep dan vsem!


(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Aprilski srčki 2008
9.5.2008 10:35:32   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: sasy20

 
Aja še to ali ima katera v Savudriji prikolico? Mi jo namreč imamo in bom od junija naprej večinoma na morju pa bi bila fiina kakšna družba user posted image  aprilčice.




Mi imamo prikolico v Savudrijiuser posted image user posted image user posted image user posted image in tudi jaz bom večino poletja kar na morju.... user posted image user posted image user posted image user posted image Tko da se nama obeta lepo poletje user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Aprilski srčki 2008
9.5.2008 10:37:47   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

brez dvoma. Bomo videli, mogoče pa nam spet uspe polno dojenje. Aja, pa ugotovili smo, da je imela zelen kakec zaradi mleka. Zdej sem ga ukinila in jem le jogurt pa kakšen sirček in je čist ok.




Meni je pediatrinja rekla, da je zelen drekec tudi od preveč zaka ki ga user posted image poje med dojenjem...zrak potem oksidira in zato zeleno kakajo....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Aprilski srčki 2008
9.5.2008 11:00:53   
sasy20
user posted image user posted image user posted image  super Ketrin komi čakam. Glej da sporočiš kdaj boš šla dol da se vidiva. Jaz bom sedaj skoraj vsak vikend potem pa kar skos če se bo le dalo.
Kje pa imate prikolico? Mi jo imamo tam pri teniških igriščih.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Aprilski srčki 2008
9.5.2008 11:21:00   
Ketrin
Dan!

Kako ste pridne s pisanjem...čeprav jaz sem mal smotana pa sem šla kar iz navade najprej na forum nosečnost....user posted image user posted image

No, mi smo eno kratko rundico že odspali. Mami pa je danes kot kakšna stara mamca, sem že ob 9 začela kuhat, tko da je kosilo pripravljeno, pospravla sem tudi že, zdaj pa sem še kruh dala v pečico.... počakam da se speče potem pa šibamo. Danes je tudi pri nas na sporedu super dan...zdajle grem z mami v mesto, si moram kupit ene kavbojke, ker bo še trajalo dokler bom stare oblekla user posted image . Potem kosilo, potem pa spet v mesto. Danes dedku pripravljamo presenečenje.... še ne ve da gre na koncert v Križanke (Indexi), revež že cel mesec misli, da ni bilo kart za dobituser posted image user posted image user posted image No, jutri dopoldan se greva s Kajo pokazat kolegicam koliko sva zrasli, očka pa bo malo pomagal prijatelju pri premetavanju podstrehe...popoldan moramo nuuuujno k tašči, ker že 14 dni ni videla vnukunjeuser posted image . Nedelja pa bo spet v znamenju praznovanja dedkovega RD..... Uhhhh, nas čaka naporen vikend user posted image

No, zdaj sem vam  napisala vikend urnik, če katero zanima, pa da veste kje me najdete. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sasy uživajte na morju, Savudrija je zakon..... user posted image

Tivoli: brez besed. Taka srečanja so čudovita.... zato.... ČETRTEK spet!!!????

Posadka super slikce.... Mogoče pa so Tomažku res pomagale kapljice user posted image Daj se z možekom dogovori za četrtek pa bomo spet probali.....

Tko. Šibam se obleč, mi kaže tempomat da je zunaj 23,8 stopinj, notri pa 23,5.... Jeeeeee

Se pišemo kasneje.
papa


(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Aprilski srčki 2008
9.5.2008 11:22:22   
Ketrin
Sasy, jaz imam enak plan...no tale vikend bomo morali izpustiti....

Drugače pa imamo prikolico v kampu Veli Jože v stari Savudriji..... Upam, da v četrtek prideš da se spoznamo...končnouser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Aprilski srčki 2008
9.5.2008 11:54:23   
sasy20
Ketrin bom delala na tem user posted image   da bova prišla z Nikom. Upam res da nama končno uspe da vas spoznam....ups sem hotla napisat srečke nosečke pa smo že mamice user posted image .

Lepo se imejte papa

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?