|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Šlatanje
2.4.2008 8:35:41   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: srki
To je moral nekje nekaj videti, .....

No, to je zadnje, kar se spomnim na to tematiko iz vrtca.

In ta isti, je kasneje govoril, da dajejo v usta lulka, pa lulico. user posted image To pa mu nisem verjel. Iz ritke, luleka in lulice pride tisto, kar je človek predelal - odpadne snovi, strupi. In če bi ljudje lulke in lulice dajali res v usta, bi se zastrupili, tako da to sigurno ni res. user posted image user posted image user posted image

Pa naj še kdo reče, da je vse samo v logiki, k tok prisegate nanjo. user posted image

No, čez čas, leta, sem spoznal, da se to res daje v usta in bil sem razočaran nad starši, ker so me podučili o vsem, to pa so mi zamolčali in me niso popravili v razmišljanjuuser posted image .

Pa razloži, če moreš user posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Šlatanje
2.4.2008 8:48:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
Uf. Sem mislil da se Ulla80 dela. Da vedno namenoma noče razumet. Zdej pa vidim, da ni namenoma. user posted image


-------------------------------
Tudi meni se včasih zdi, da je kakšna duhovita provokacija, potem pa sem razočarana, ko vidim, da gre samo za nerazumevanje user posted image !


kakorkoli že, mogoč sem pač res glupa in ne zastopim, samo moje mnenje je, da je treba otroka naučit in mu dat vedet da je telo - tako od drugih kot njegovo - nedotakljivo in da noben nobenmu ne sme počet neki, kar mu je neprijetno (a teb paše če te sine za joške grabi) in zdej kaj? če pustiš sinu da te za joške šlata, a to pomen da lahko tud sosedo? oz. da te lahko sosedov otrok? in če lahko tebe šlata za joške, a pol lahko očeta med nogami? al pa soseda? dejte no....vse ma eno mejo, oz. bi jo moglo met...nobena skrajnost ni zdrava in tole je zame pač skrajnost...in ja, otroci raziskujejo in eksperimentirajo, ampak ne z odraslimi!!! in jaz bi se grozno neprijetno počutla in ne vem kaj bi si mislila, če bi vedla da se moj otrok s sosedovim igra zdravnike in so ob tem prisotni njegovi staršiuser posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Šlatanje
2.4.2008 9:36:34   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
samo moje mnenje je, da je treba otroka naučit in mu dat vedet da je telo - tako od drugih kot njegovo - nedotakljivo in da noben nobenmu ne sme počet neki, kar mu je neprijetno (a teb paše če te sine za joške grabi) in zdej kaj? če pustiš sinu da te za joške šlata, a to pomen da lahko tud sosedo? oz. da te lahko sosedov otrok? in če lahko tebe šlata za joške, a pol lahko očeta med nogami? al pa soseda? dejte no....

----------------------------
Se strinjam ULLA80, da je treba otroka naučiti vse to, kar si naštela user posted image . (In sploh se mi ne zdiš glupa, navihana pa user posted image !)

Glej, jaz ga učim takole, da se ne skrivamo drug pred drugim (večinoma v kopalnici, seveda, drugače hodimo po bajti bolj ali manj oblečeni), da se ga ne sme nihče drug razen staršev, starih staršev (pri kopanju, ko je bil še manjši pri brisanju ritke...) dotikat.
Učim ga, da je vsako telo lepo, pač drugačno, ampak da je to nekaj normalnega.
Ko me je zavestno prijel za prsi (v mojem 1. postu na to temo, sem napisala, da je to želel napraviti kakih 5x), sem ga vprašala, kaj želi in je odgovoril, da pač pobožat, če imam mehko kožo... (No, pobožaj, in kako se ti sedaj zdi, in je rekel, da ja, imam res mehko kožo.) V glavnem, na ta način spoznava tudi drugačno telo in ker ne delam tabu scene iz tega, je bil otrok zadovoljen in nikdar ga nisem videla, da bi koga prijemal za prsi ali da bi mi sam kaj takega rekel. Imel je dobro izkušnjo glede tega (mislim na to, da ga nisem skregala ali zasmehovala zaradi tega), potešil je radovednost in sedaj spoznava kakšne druge zadeve user posted image .
Hočem reči, da poznam otroka, ki se nonstop drži za lulčka. (Ga ne tišči lulat, ker ga vprašam.)V glavnem že moj sin sam mi pove, da se on vedno drži za pimpija. Moj sin se je tudi včasih (konkreten primer: berem mu pravljico, on pa nekaj mečka pod odejo. Vprašam za kaj gre, pa reče, da nič, da se samo za pimpija drži. Ok, tudi sama se sproti učim, ne, zato razmislim in rečem, prav, ti kar, to počni doma kadarkoli, ampak v vrtcu, na obisku...pa te stvari ne počnemo, ok?) Razume in nima problema s tem (v zvezi s človeškim telesom).
Glede igranja zdravnika, pa si me resnično zmedla user posted image . Ali naj se, po tvoje, igrajo zdravnika sami in na skrivaj ali se sploh ne smejo?!
Situacija je bila takšna, sin je imel 2 prijatelja na obisku in so tulili do onemoglosti in sin pride tulit:"Mami, mami mi si pa lulčke in ritke kažemo." In vprašam: "No ali imajo tudi tvoji prijatelji lulčka in ritko, kot ti? Nič posebnega, ne?" Tamali se je strinjal, saj je bil potem povsem zadovoljen in so se lahko dalje igrali s kockami..
Ob drugi priložnosti, pa je počepnil ob prijateljevi (oblečeni) tazadnji plati in rekel, da smrdi. Potem so drug drugemu ovohavali ritke in se mrščili, da smrdijo... V glavnem, zaključila sem situacijo z: "Ali si sedaj zadovoljen?" In je bil in nikdar več ni tega počel.

Tiste, ki imate otroke, tako veste o čem govorim user posted image .
Meni se pač zdi zelo pomembno, da sem do otroka dosledna, brez tabujev in iskrena.
Četudi sama priznam, da mi ne bo najbolj ugodno razlagat o recimo menstruaciji, ko me bo kaj povprašal o tem (jasno pa se mi zdi, da ko te otrok kaj vpraša, da mu iskreno poveš)... Ampak to je moj problem in trudim se, da svoje predsodke ne prenašam nanj. Čeprav se zavedam, da jih sigurno, (kljub ozaveščenosti in trudu, da jih ne bi).

Pa res nima smisla, da skoraj vsako temo izkoristimo za splošen kreg user posted image !
(mislim na nas vse)

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 2.4.2008 9:40:31 >


_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Šlatanje
2.4.2008 9:58:57   
Anonimen
aha, no to si pa zdej dobr napisala,je bolj jasno, nimam pripombuser posted image ( lohk grem pa še enkrat bratuser posted image )

user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Šlatanje
2.4.2008 10:02:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I


Glede igranja zdravnika, pa si me resnično zmedla user posted image . Ali naj se, po tvoje, igrajo zdravnika sami in na skrivaj ali se sploh ne smejo?!


aja, tole šeuser posted image
ma vsak starš bi verjetno najraj vidu, da se nebiuser posted image sam mislim da je to utopično prčakvat, sam zdej glih rečt, da ja lahko se igrate "zdravnike" pa spet ne....k isto kt s kockami pa le ni...pač otroku razložit na primern način, če jih zalotiš, čimanj razburjanja jasno, sam glih hvalit pa vzpodbujat jih pa ni trebauser posted image

no, sj pravim, si zgorej čist dobr napisala...

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Šlatanje
2.4.2008 10:04:12   
Volga
Situacija je bila takšna, sin je imel 2 prijatelja na obisku in so tulili do onemoglosti in sin pride tulit:"Mami, mami mi si pa lulčke in ritke kažemo." In vprašam: "No ali imajo tudi tvoji prijatelji lulčka in ritko, kot ti? Nič posebnega, ne?" Tamali se je strinjal, saj je bil potem povsem zadovoljen in so se lahko dalje igrali s kockami..
Ob drugi priložnosti, pa je počepnil ob prijateljevi (oblečeni) tazadnji plati in rekel, da smrdi. Potem so drug drugemu ovohavali ritke in se mrščili, da smrdijo... V glavnem, zaključila sem situacijo z: "Ali si sedaj zadovoljen?" In je bil in nikdar več ni tega počel.

Tiste, ki imate otroke, tako veste o čem govorim


Imam otroka, pa oprosti, ne, ne vem o čem govoriš. user posted image  A to naj bi pomenilo, da moramo vsi dovoliti, da si otroci ovohavajo riti user posted image  In da dovolim, da si v sobi gledajo piške in lulke? Ne, to se meni ne zdi sprejemljivo, pa upam, da tistim mamam, kamor hodi naš na obisk, tudi ne.

Drugače pa ja, tudi mi se ne skrivamo drug pred drugim, tudi moj sin se lahko dotakne mojih dojk, če si ravno zaželi in tudi z očijem se še kdaj kopata skupaj. Samo riti si pa res ne ovohavamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Šlatanje
2.4.2008 10:13:15   
Rožica I
ULLA80- v bistvu se nasplošno ljudje dostikrat strinjamo, samo se prej skregamo user posted image !

VOLGA- moj sin je to napravil, nisem mu sicer ploskala od navdušenja user posted image , ampak sem se trudila normalno reagirat.
Glej, tako se ni igral le moj otrok, tudi 2 druga otroka.., verjamem, da se po vsem svetu tako igrajo otroci. Pomembno je, kako mi, odrasli odreagiramo ob tem.
Res me pa zanima, kaj bi naredila, ko(če) si bo tvoj sin ogledoval drugega golega otroka (če misliš, da si ga še ni...) ali pa z nosom počepnil ob njegovi zadnjici?!

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Šlatanje
2.4.2008 10:15:36   
Anonimen
jst se z nobenmu ne kregam....če se pa vi kregate z mano, pa to ni moj problemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Šlatanje
2.4.2008 10:18:06   
Rožica I
Mogoče je še tole pomembno, da se je takšno zanimanje za človeško telo, pri mojem sinu dogajalo nekje okoli 4.in 5.leta. Sedaj, ko je star 6 let, še nisem tega opazila.

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Šlatanje
2.4.2008 10:21:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

ali pa z nosom počepnil ob njegovi zadnjici?!


Joj enostavno moram user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Šlatanje
2.4.2008 10:22:22   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jst se z nobenmu ne kregam....če se pa vi kregate z mano, pa to ni moj problemuser posted image user posted image user posted image

------------------------------
Sem mislila, da za debato in kreg sta potrebna najmanj 2 user posted image !
Drugače pa hočem reči, da dostikrat nasplošno ljudje reagiramo prehitro in zgubimo rdečo nit...
V glavnem,  se beremo drugič, dovolj sem debatirala za danes, delo čaka user posted image !

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Šlatanje
2.4.2008 10:23:46   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

ali pa z nosom počepnil ob njegovi zadnjici?!


Joj enostavno moram user posted image user posted image user posted image

---------------------
Ti kar, NIVESS, smeh je pol zdravja user posted image !

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Šlatanje
2.4.2008 10:25:34   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: srki
To je moral nekje nekaj videti, .....

No, to je zadnje, kar se spomnim na to tematiko iz vrtca.

In ta isti, je kasneje govoril, da dajejo v usta lulka, pa lulico. user posted image To pa mu nisem verjel. Iz ritke, luleka in lulice pride tisto, kar je človek predelal - odpadne snovi, strupi. In če bi ljudje lulke in lulice dajali res v usta, bi se zastrupili, tako da to sigurno ni res. user posted image user posted image user posted image

Pa naj še kdo reče, da je vse samo v logiki, k tok prisegate nanjo. user posted image

No, čez čas, leta, sem spoznal, da se to res daje v usta in bil sem razočaran nad starši, ker so me podučili o vsem, to pa so mi zamolčali in me niso popravili v razmišljanjuuser posted image .

Pa razloži, če moreš user posted image .



Me presenečašuser posted image , nekako si vajen zmeraj pisati bolj s takem strogem, resnem stilu.

Ja, tudi v našem vrtcu je ena punčka mojega nečaka vprašala, ko je šla za njim na WC, če če mu lulika v usta dat. To je sam nečak povedal, lahko, da se je pa tudi zmislil, ne vem.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Šlatanje
2.4.2008 12:54:20   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I
Ko me je zavestno prijel za prsi (v mojem 1. postu na to temo, sem napisala, da je to želel napraviti kakih 5x), sem ga vprašala, kaj želi in je odgovoril, da pač pobožat, če imam mehko kožo... (No, pobožaj, in kako se ti sedaj zdi, in je rekel, da ja, imam res mehko kožo.) V glavnem, na ta način spoznava tudi drugačno telo in ker ne delam tabu scene iz tega, je bil otrok zadovoljen in ...

Naš je 3 leta. Še ni. user posted image Ampak isto. Je pa hotel še, da mu mamica pokaže da nima lulčka in jaz, da mam lulka. Pa sva mu lepo povedala, da se ne skrivava in da lahko to pogleda, ko se bom tuširal ali mamica preoblačila, da pa posebej mu pa ne bova kazala. In pri tem je ostalo.

Da bi ga pa prepričal, naj se ne prijemlje, praska ali kaj vem kaj - tud da naraste, pa ne gre. user posted image Kaj čš. Po očitu.user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Šlatanje
2.4.2008 13:02:46   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  Jabolko ne pade daleč od drevesa.

Naša se pa očku smeje, ko pride iz kopalnice user posted image user posted image

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Šlatanje
2.4.2008 13:15:39   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I
Ko me je zavestno prijel za prsi (v mojem 1. postu na to temo, sem napisala, da je to želel napraviti kakih 5x), sem ga vprašala, kaj želi in je odgovoril, da pač pobožat, če imam mehko kožo... (No, pobožaj, in kako se ti sedaj zdi, in je rekel, da ja, imam res mehko kožo.) V glavnem, na ta način spoznava tudi drugačno telo in ker ne delam tabu scene iz tega, je bil otrok zadovoljen in ...

Naš je 3 leta. Še ni. user posted image Ampak isto. Je pa hotel še, da mu mamica pokaže da nima lulčka in jaz, da mam lulka. Pa sva mu lepo povedala, da se ne skrivava in da lahko to pogleda, ko se bom tuširal ali mamica preoblačila, da pa posebej mu pa ne bova kazala. In pri tem je ostalo.

Da bi ga pa prepričal, naj se ne prijemlje, praska ali kaj vem kaj - tud da naraste, pa ne gre. user posted image Kaj čš. Po očitu.user posted image

-------------------------------
Midva sva se skupaj kopala (star je bil nekje 4 1/2 let), pa pravi mali, kje imaš pa ti lulčka, pa pravim, da jaz ga pa nimam, imam pa luliko in pravi sin, ča lahko pogleda. Pravim, ja, daj. In je pogledal user posted image .  Tudi v kopalnici.
Atiju pa je enkrat razlagal, da imata onadva oba lulčka user posted image , sam da ima ati večjega. Sem ga potolažila, da bo on tudi tako velik kot ati in tudi njegov lulček bo takrat večji, in je bil zadovoljen user posted image .

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Šlatanje
2.4.2008 13:21:32   
Volga
VOLGA- moj sin je to napravil, nisem mu sicer ploskala od navdušenja , ampak sem se trudila normalno reagirat.
Glej, tako se ni igral le moj otrok, tudi 2 druga otroka.., verjamem, da se po vsem svetu tako igrajo otroci. Pomembno je, kako mi, odrasli odreagiramo ob tem.
Res me pa zanima, kaj bi naredila, ko(če) si bo tvoj sin ogledoval drugega golega otroka (če misliš, da si ga še ni...) ali pa z nosom počepnil ob njegovi zadnjici?!


Hm...glede na to, da praviš, da je tvoj to počel pri 4-5 let, upam, da je moj te neumnosti že prerasel user posted image

No, kaj bi naredila, ne vem...verjetno bi reagirala podobno kot ti. rekla bi pač, da se naj zdaj oblečejo in da je konec take igre, naj se igrajo kaj drugega, da tako se pač ne igra. Ampak ne vem no, če je res tako naravno in normalno, da se otroci pač tako igrajo. Meni se še vedno ne zdi. Saj si tudi non stop lulek mečkajo, drugi pač ne, verjetno so mu starši povedali,d a se takih stvari kar vsepobvsod kamor prideš, ne dela. ker se jih pač ne dela in ker je grdo mečkat se po lulku non stop. Pa eni tudi non stop rijejo po nosu drugi pač ne, ker so jim starši verjetno povedali, da je vrtanju po nosu pač grdo in da se to pred drugimi ne dela. Ne vem no, po moje je pa to (po tvoje raziskovanje al kako že) precej odvisno od tega, kaj ga starši "naučijo". Recimo, da se tujih riti ne voha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Šlatanje
2.4.2008 13:21:52   
Anonimen
Sem se spomnila na eno zgodbico, ki jo je enkrat napisala ena uporabnica RR-ja (upam, da ne bo zamere, če jo napišem tu, paše v kontekst):

Babica in vnučka sta šli na ljubljansko banko in tam imajo kip enega bika (kot pred ZOO). Punčka ga zagleda in steče k njemu ter ga prime za premoženje, zraven pa na ves glas zavpije: "babi, babi, glej, ta je pa tak kot moj oči." user posted image user posted image user posted image user posted image

Boga babica, kako je morala zardevat.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Šlatanje
2.4.2008 13:25:32   
srki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, saj naš pri 4 letih tudi gleda, kaj ima mami, če  se npr. preoblačim, mi vedno v smehu reče, a, zizike imaš. Pač, mi smo bili bolj za luno, pa tega nismo spraševali oz. se upali vprašat. Dandanes pa očitno jim ni problem, četudi jih ne napeljuješ k temu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Šlatanje
2.4.2008 16:04:14   
Skratek46
Ojdipov sindrom-brez skrbi-to je čisto normalno-je pa prav da mu daš vedet da to ni v redu.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Šlatanje
2.4.2008 16:21:52   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I
Midva sva se skupaj kopala (star je bil nekje 4 1/2 let), pa pravi mali, kje imaš pa ti lulčka, pa pravim, da jaz ga pa nimam, imam pa luliko in pravi sin, ča lahko pogleda. Pravim, ja, daj. In je pogledal user posted image .  Tudi v kopalnici.

Ma, ja. Če je tak moment. Situacija. Ni pa primerno, da bi si naprimer slekel(la) hlače, da bi mu pokazal(a) takrat, ko vpraša.


Ko je bil star malo več kot eno leto je dobil idejo, da me bo v postelji za lulčka prijel. Mislm. Če bi mu to dovoli, bi blo to malo bolno za mene. Če mali ne razume, odrasli mora razumet, kdaj in kaj je prav in kdaj ne.


< Sporočilo je popravil tehnofil -- 2.4.2008 16:24:36 >

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Šlatanje
2.4.2008 21:13:53   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Ko je bil star malo več kot eno leto je dobil idejo, da me bo v postelji za lulčka prijel. Mislm.

-------------------------
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Šlatanje
2.4.2008 21:16:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

VOLGA- moj sin je to napravil, nisem mu sicer ploskala od navdušenja , ampak sem se trudila normalno reagirat.
Glej, tako se ni igral le moj otrok, tudi 2 druga otroka.., verjamem, da se po vsem svetu tako igrajo otroci. Pomembno je, kako mi, odrasli odreagiramo ob tem.
Res me pa zanima, kaj bi naredila, ko(če) si bo tvoj sin ogledoval drugega golega otroka (če misliš, da si ga še ni...) ali pa z nosom počepnil ob njegovi zadnjici?!


Hm...glede na to, da praviš, da je tvoj to počel pri 4-5 let, upam, da je moj te neumnosti že prerasel user posted image


V najstniskih letih jih "neumnosti" spet obiscejo...user posted image .

Samo nase telo je, ne neznani leteci predmet.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?