Anonimen
|
Alo punce! No pa sem tudi jaz iz (prekratkega) dopusta. Smo se imeli fino, samo na Hrvaško obalo pa nikoli več!!! Se Hrvati nekaj razburjajo zaradi vinjet, a to ko sva mogla pa midva v eno smer plačat avtocesto 17€, s tem, da smo se domov iz Trogirja vozili 11 ur, ker smo pred sv. Rokom čakali 3-4 ure v koloni, je pa vredu??!! Bogi avto in njegova sklopka ... in da ne omenjam mojih nog, ki sta bili zatečeni že kot dve klobasi. Drugače pa je pri meni vse vredu ... koleno sicer še ni vredu, a je vsaki dan bolje. Noge so mi pa začele malo otekati, samo smešno je tudi to, da mi leva veliko bolj oteka kot desna, na desni mi pa dlake hitreje rastejo kot na levi ... mislim, meni je prav zabavno, ko vsak dan kaj novega odkrijem na sebi . Aja, pa pozdravljene na novo pridružene decembrke . Vrtnica, če ti pa uspe usposobiti seznam, pa pri meni lahko dodaš tile dve črtici , saj nama je na morfologiji rekla, da bo po vsej verjetnosti punčka, samo bo na naslednjem pregledu šeenkrat preverila . Vidim, da se že veliko ukvarjate s porodniško in to ... no jaz bom do poroda probala opraviti vse izpite in vaje (1 izpit in oddaja 2h vaj) in začela pisati diplomo. Samo z zagovorom bom pa verjetno še malo počakala, saj bom tako lahko dobivala starševsko nadomestilo, otroške doklade in štipendijo, če pa prej diplomiram bom pa brez štipendije ostala. Sem pa prav ponosna nase, ker sem končno kupila nekaj za najino štručko ... in sicer CD z otroškimi pesmicami Sto kosmatih kakšna scena in pa prsno črpalko (tisto, ki je bila včeraj v akciji na spletni strani od Baby-centra) ... če bo šlo tako naprej, bom imela do poroda že mogoče celo kako novo cunjico doma ... se moram malo podvizati, a ne?
< Sporočilo je popravil Otika -- 18.8.2008 12:23:48 >
|