ninica04
|
janney - res hudo. Sploh nimam besed. Mogoče vsaj malo vem kako se počutiš, ker sem jaz tudi izgubila svojo pikico, sicer res da je bilo še čisto na začetku, ko je res bila še samo pikica, ampak vseeno. Poznam pa tudi jaz eno punco ki je lani isto pri petih mesecih rodila otročka, ker je tudi bilo nekaj narobe z ledvicami, srčkom ali nekaj podobnega, čez par mesecev pa je bila ponovno noseča in danes ima prav lepo 9 mesečno punčko. Tako da ne obupaj, tudi zate bo ekrat posijalo sonce. sanja - lepo da si malo povedala kako in kaj. Sedaj pa pazi nase in počivaj. Kolikor vem nisi v službi, ne? Si še študentka? Mogoče si že kje napisala pa sem spregledala. glede MV pa nimam pojma koliko je pri meni. Upam da je vse ok, pa če se kar dobro počutim mislim da je vse ok. Imam pa eno vprašanje za tiste ki še hodite v službo: kako se kaj držite, smo v petem mesecu in zanima me kako dolgo mislite delati? Jaz še zaenkrat delam, samo se počasi nagibam k temu, da bi mogoče drugi mesec pa šla v bolniško. Pa ne vem kako je potem z izhodi. Vem da je ful veliko nosečnic doma, pa normalno hodijo okoli pa jim noben ne teži... Moja služba oz. moj delodajalec pa je zelo strog in bi me sigurno kontrolirali, pa me zanima ali ti lahko zdravnik napiše da se lahko sprehajaš? Mogoče je tole ful butasto vprašanje, samo moja služba je zelo stresna, stranke, telefoni, roki.... pa res ne vem če bom zdržala do konca, samo ne bi pa rada potem skoz ležala doma. No, razen če se mi ne vem kaj zgodi in bi zaradi bebice morala. Ne predstavljam si pa da bom do novembra hodila v službo, pa prenašala tečne stranke.... Kake mate kej izkušnje?
|