zverinca
|
Dobro jutro kako smo spali? mi sanjavo še princeska je spala do 8h, zdej smo pa že ready, gremo na otroški bazar pogledat. Edino nimam nič za oblečt, za mrzle dni za to mojo žogo bo treba jutri malo v HM... Veste kaj se mi je pa ponoči zdelo? Enkrat sem vstala in šla na wc, in ko se uležem nazaj sem se ulegla tako da trebuha čutila nisem, mi je bilo prav čudno, sem se morala kar pobožat da sem se prepričala, da sem noseča. Malo zaspana, malo udobno pa mi je bilo čudno Zverinica, kje si ti kupila podlogo za na jogi? Js sm razmišljala, da bi jo kr v Ikei vzela. Kako pa je kaj z dihanjem te podloge? Nekje sem brala (je ena napisala), da to bolj slabo diha in da je bila njena potem čist potna. jaz sem jo kupila v BC, je od Racmana - proizvajalec, je pa čisti bombaž, tako da diha, zelo zelo gosto tkano in deluje. Sem bila najprej skeptična, samo se obnese. Eh Otika, ne nista razsipna, točno tako kot praviš, to so pač prvi nakupi za dojenčka in če bi pri nas kupovala bi plačala še veliko več. Veš kaj, važno da si ti zadovoljna jaz bi tudi bila, če bi morala sedaj vse nakupit bi tudi šla v ikeo Tako, sedajpa gremo. lepo nedeljo, se pozneje kej javim, itak ne bomo tam cel dan. Je treba kosilo skuhat in počivat.