Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, zdaj na bodo kar na varnem v nasem trebuscku..........pa naj brcajo kolikor hocejo, bomo mi ze zdrzale in jih kasneje k nogometu ali karateju vpisale:))))) samo da je z njimi vse v redu.........
. Sem bila na pregledu in sem zelo vesela, da je moj MV dolg še vedno čez 2 cm. Ni bogvekaj, se pa ne krajša. Spet pa mi nagajajo številne bakterije, zato sem spet na AB
.
se mi včasih potiho nasmeje, ko me gleda, kako se zjutraj trudim z obuvanjem nogavic,..
.
, če se ne motim. Jst žal ne bom mogla, imam cel dan seminar v Preddvoru in bom na žalost šele zvečer prišla oz se privlekla domov. Dej, ampak se moramo res še kaj zmenit preden gremo na Šlajmerjevo
in