zverinca
|
Dobro jutro ja mamice, le počivat!!! počitek res dela čudeže, kakor je že Medika rekla!! IZVIRNO SPOROČILO: Puella Še enkrat me zanima, pozna katera kakšen dober način zviševanja količine železa v krvi (pa ne da bi žeblje morala jesti ), ker bi se res rada izognila intravenskim injekcijam železa? jaz se ubadam z istim problemom, sem ravno s pregleda in mi je Hb padel že na 85 kljub temu da popijem 2 retafer tableti na dan, pa vsak dan pol litra pravega kakava (ki je bogat z železom), meso jem redno in zelenjavo, železo pa vseeno pada. Sicer se ne počutim švoh, samo očitno mi mladiček res jemlje toliko. No, ja, sem bila na pregledu: mladiček težek cca 1300g (kar je čist prav za 30t - jaz spremljam razvoj TUKAJ), ni se še obrnil, prostora ima še dovolj za telovadbo. MV mi pa ni merila, ker bi mi ga mogla čez nožnico - kar pa ni ok zaradi možnosti okužbe. Je tudi meni rekla naj le počivam, da bo vse ok. torej moji podatki za seznam: spol ostaja presenečenje, naslednji pregled: 28.10., +6 kg, žoge si pa ne grem merit, da ne srečam kakega špehca tako, pa sem še pozajtrkovala vmes, sedaj pa kavica...