Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.
 .   , samo eno vprašanje bi imela za vas.
 , samo eno vprašanje bi imela za vas.  pa je čisto divja! povsod piše, da 90% spijo. meni se zdi da naša
  pa je čisto divja! povsod piše, da 90% spijo. meni se zdi da naša 

samo meni ni več tako lepo ob njegovih brcah.
  samo meni ni več tako lepo ob njegovih brcah.   
   . V DM-u sem samo kupila termometer za vodo (ki je bil občutno cenejši), to je pa to. Očitno bo treba res v ta večji šoping v BC.
 . V DM-u sem samo kupila termometer za vodo (ki je bil občutno cenejši), to je pa to. Očitno bo treba res v ta večji šoping v BC.  , samo vprašanje kolk se mi bo še ljubilo okrog skakat.
 , samo vprašanje kolk se mi bo še ljubilo okrog skakat.  . Cunjic zaenkrat nimam še nič, ker čakam, da jih moj 4 tedne star nečak, preraste, da jih potem dobi naš pikec
 . Cunjic zaenkrat nimam še nič, ker čakam, da jih moj 4 tedne star nečak, preraste, da jih potem dobi naš pikec . Smo se znajdli, a ne?
 . Smo se znajdli, a ne? 
   , jaz oz. me smo pa čisto navdušene nad novima "desembrkama"
 , jaz oz. me smo pa čisto navdušene nad novima "desembrkama" !!! Eto 4 rožice, ena za vsakega od vas (za mamico, atija in dve princeski)
 !!! Eto 4 rožice, ena za vsakega od vas (za mamico, atija in dve princeski)