Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Pa kaj če bo dež, bomo pa več spale 
Slabo mi na srečo ni toliko, da bi mogla kaj jemat, včasih mi je malo, ampak kar hitro mine.
- zadnjič v H&M, ko so bili tisti boni in se je res splačalo, ker je bilo praktično zastonj. Šli smo večkrat, vsak je doplačal kakšen €, tako da res ni bilo skoraj nič stroškov. Je katera porabljala te bone??
.
ker kasnejše niso več tako sproščene (še posebno z še enim majhnim otročičem).
ful mi je žal za tvojo pikico.
sem kar malo jezna
. Pa sva se full matrala in raziskovala, pa brez uspeha. Upam, da nisem ena izmet tisstih žalostnih zgodb.
. Tako da tokrat je vse OK zaenkrat. Naslednji pregled imam 8.7. ker cel junij ginekologinje ni, umes pa bom imela še NS, se bomv ponedeljek naročila. Aja PDP pa je 22.12. po UZ in se nič ne razlikuje od mojega (vem kateri dan sem zanosila)!! Tako sedaj upam da bo tokrat use ok. Malo me je strah ker se je februarja tako grozno končalo. Pa saj bo!!!!!