Pikanai
|
Halo! Pregled je za mano. NS je dala kar dober rezultat (1:8168), detece je super živahno, ginekolog ga je komaj ujel za izmero gube in za nosno kost. Sem se morala prav smejat, ko je hotel ginekolog pogledat nosek, dete pa roko pred nos, potem pa poglej, če moreš. Cele pol ure sem uživala na novem kvalitetnem UZ, dobila sem tudi 3D slikco, skratka super. Dete je veliko že 62 mm, rokce, nogce so, trebušček tudi, srček bije 158 krat na minuto, pretoki skozi popkovino so super, posteljica pa še ni do konca izoblikovana, kar je verjetno tuudi razlog, da se slabosti še niso zaključile... V glavnem krasen dan, za spol sem tudi vprašala, pa je rekel da je 60 % za fantka (he, he, skratka skoraj isto kot 50:50) in mi je dvakrat en "špiček" kazal, ki bi lahko bil lulček. Po mojem bo treba kar do poroda počakat (kot pri prvih dveh), da bomo 100% vedeli, kaj smo dobili. Tako v heu očka in sin navijata za fantka, midve s hčerko pa za punčko (vsak navija za okrepitev svoje ekipe ). Naslednji pregled imam 18.6., takrat pa bo verjetno samo ginekološki pregled in poslušanje srčka. Komaj čakam na morfologijo v 20. tednu, da bom spet videla svojo pikico!!!!
|