_sanja_*
|
Nincica1 NS imam pa čez 1 teden pri dr.Strah in že komaj čakam, da vidim kaj se detetu dogaja:-) Jaz imam tudi takrat NS kot ti. Pa mislim, da še dve ali tri nosečke. Kaj bo gužva v Domžalah Komaj čakam! Splet.Ka Bibabuba in Nincica1, ne vem, koliko kaj vesta o nosečnosti, ampak tako zgodaj ginekologi pravijo, da skoraj zagotovo to, kar občutita, še niso otrokovi gibi. To sem tudi jaz nekje prebrala. Da se otroka začuti po 18. tednu, pač odvisno, da prej je pa to prebava. Se je pa včeraj vseeno nekaj dogajalo v mojem trebuhu Med spolnim odnosom Prav čutla sem premikanje, popolnoma nov občutek in sem rekla dragemu, da se mu otročiček umika JAPE Dopust po porodniški sem že vzela, z dopustom vred grem delat sredi julija. V prvi nosečnosti sem bila na bolniški zaradi slabosti in bruhanja. Bruhala sem po 7x na dan, tako da sem čisto dehidrirala in shujšala v 2 mesecih 5 kg. Bila sem v bolnici in dobivala infuzijo 5 dni. Tako, sedaj tudi bruham 100 na uro in mi je fullllll slabo, samo ne tako kot prvič in upam, da se bom sedaj izognila bolnici. GROZA! Saj ne vem, kaj naj rečem. Res bi se lahko malo zamislilo tole naše zdravstvo... In kako naj potem tak delaš?? CIPRESA Jaz še kar nisem dobila izvidov in nobenega klica in nobene pošte, pa je danes že 10 dni od vzema krvi Zdaj pa res mislim ad je vse O.K., ker če bi bilo kaj hudega narobe bi pomoje (vsaj upam) klicali na mobitel ki sem jim ga dala Kaj mislite??? Joj Sanja jaz sem kar tebi pripisala izpit Glede izpita.... Nič zato. Bolš da imam kakšnega viška, kot pa da mi kater fali Glede rezultatov pa pravijo, da če so slabi hitro pokličejo, da če so pa dobri pa traja nekaj časa. To sem prebrala tu na RR, tako da kar pogumno... Mislim, da lahko pričakuješ dobre rezultate!
< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 5.6.2008 16:11:04 >
|