_sanja_*
|
Dobro jutro! Super sem danes spet Zdaj me je še utrujenost minila, tako, da sem res začela uživati v nosečnosti. Sem pa pozabila včeraj povedati, da hujšam. Vsakič, ko pridem na pregled imam manj kg. Pa mi ni slabo, niti ne bruham, veliko jem - ampak vseeno. Sestra me je malo okregala, čeprav ne vem zakaj, ker več kot jesti ne morem , zdravnica je pa rekla, da je to povsem normalno, da so tudi primeri, ko nosečke rodijo z isto težo, kot so zanosile.Očitno je moje dete požrešno in bo še vse moje zaloge pojedlo Zverinica, jaz bom vprašala za spol! Lepo je, če je presenečenje, je pa tudi lepo, če veš kaj dobiš - je dosti lažje kupovati. Vsekakor pa sem preveč radovedna, da ne bi vprašala. Mi je včeraj ginekologinja že nakazala, da bo fantek, samo se mi zdi še prekmalu, tako da bom počakala kaj mi bo povedala na NS pa tudi na kasnejših pregledih. Sva pa prepričana, da bo punčke, zato je bilo včeraj vse skupaj kar malce šok , ampak nič zato. Mi je popolnoma vseeno, kaj bo, iker si v prihodnosti želiva parček, tako da res nima veze - samo da bo zdravo!
|