|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
17.6.2008 14:59:04   
Erin
En lep pozdravček vsem srečkam user posted image , še posebej pa ninici04 in CIPRESI.user posted image

Vse najlepše vam želimuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
   RE: Decembrke 2008
17.6.2008 18:31:25   
tejci01
En lep pozdravček!
Se vam oglašam po krajšem premoru, ampak sem bila malo v stiski s časom.
Danes sem imela pregled in mi je kar moj G naredu še NS. Reku mi je, da je vse ok, tako da se nimam česa bati. itak pa nisi 100% do poroda. Menim pa, da je važno, da misliš samo pozitivno in poslušaš čim manj slabih stvari.
Dobila sem tudi dve slikici, in naš mali otročiček se je malo premikal, tako da smo si ga  lahko ogledali. Je blo prav zabavno in še mojemu dragemu je blo zanimivo kako najin cukrček miga in se nastavlja. Omenil nama je tudi spol, ampak ni še prav sigurno, tako da bomo vidli naslednji mesec.
Naslednji pregled imam 29.7.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
   RE: Decembrke 2008
17.6.2008 20:56:51   
Anonimen
Živjo, punce!

Katja_p ČESTITKE!!!!! user posted image user posted image user posted image Tudi mene še to čaka do decembra ;)

Sem gledala že vozičke, ja ... pa je tooolko izbire da je joj ... všeč mi je Bugaboo cameleon, sam je hudo drag, potem mi je simpatičen Quinny Freestile, pa Maxi Cosi Mura3, pa Musty-ji, pa oni Bebe Comfort High Treck ni slab, samo Maxi Cosi lupinica ne gre gor, pa jo imam že doma ... Pač načeloma mi je pomembno, da grem z vozekom brez problema lahko tudi po poljskih poteh in makedamu, pa da je okreten, da se sedež lahko obrača v obe strani in da se da v čim bolj ležeči položaj športni del.

(odgovor članu tejci01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
   RE: Decembrke 2008
17.6.2008 21:02:18   
miracleme
Evo tudi mene, po dolgem času....

Ja, časa že kar zmanjkuje...sploh ne vem kako bom decembra vse skupaj sfogala user posted image . Tudi sama se oglašam s pregleda - v glavnem ok, imam pa nizek pritisk in posledično pogoste glavobole, to pa moji G ni najbolj všeč; ja meni še manj....user posted image  Je pa te dni tako nizek tlak, da se ne gre čuditi slabemu počutju, da o razpoloženju niti ne govorim... Naslednji pregled imam šele 24.07., in sicer morfologijo, tako, da bom spet vidla našo pikico.user posted image  Drugače pa skoraj ne morem verjet koliko nosečk srečujem vsepovsod.....pa koliko od teh pričakuje že tretjega otročička.user posted image  svaka čast.

Uživajte,

tejci01 vesela sem, da prinašaš dobre novičke, sta se mladoporočenca kaj oglasila? Boš videla, da nas bosta presenetila z Meksikančkom. Res jima iz srca priželim....držimo pestiuser posted image user posted image user posted image  (upam, da si me tudi ti pogruntala, sedaj...)

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
   RE: Decembrke 2008
17.6.2008 21:51:40   
*nina*
halo punce, evo ga še malo me loči do NS, imam jo jutri ob 17h, jutri se mi bo tak vleklo tja do petih, ampak komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image ,
vsem čestitam za dobro opravjene preglede in šolske obveznosti! user posted image bravo punce decembrke.user posted image

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
   RE: Decembrke 2008
17.6.2008 21:57:56   
ninica04
Hej

ERIN res lepo te je videti še malo pri nas. Zdej pa že počasi preštevaš dneve, kajne? user posted image Želim ti vse dobro še teh nekaj tednov, pa tudi pol seveda. Kot vidiš te midve s cipreso vztrajno zasledujema. Počasi lezeva proti tebi... user posted image user posted image malo kasneje pa še bolj veseli...

Katja_p - čestitke za diplomo. Si vesela kaj? Samo da je mimo, ne?


Nina - držim pesti da bo vse ok. Javi se pol, da vidim kako dela dr. Levakova nuhalno. Saj imaš pri njej če se ne motim? Si ti iz Velenja drugače?



(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
   RE: Decembrke 2008
17.6.2008 22:23:45   
*nina*
seveda bom javila, ja pri levakovi imam in ja iz velenja semuser posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 9:25:23   
nadya
Ojla punce! Kako ste kaj danes? Nobena se nič ne javlja. Vreme je spet zanič. Počutim se kot da bi bil oktober ne pa junij, čeprav meni kar paše ker ne maram vročine.
Sem bila včeraj v H&M na nosečniškem oddelku v supernovi, ampak se mi zdi da nimajo nič pametnega. Tudi izbira je full majhna. V glavnem meni ni bilo všeč. Sem pa vidla da imajo v ostali trgovini veliko majčk, tunik... ki so lušne. Drugače sem pa šla iskat modrce, ker so mi moji stari že vsi premejhni. No da vam povem da nisem nič dobila v H&M, ker imam drugače košarico c, zdej rabim pa d, ampak te velikosti tam sploh nimajouser posted image . No pol sem pa dobila dva modrca v Intimissimi, pa še to je bla bl švoh izbira. Ja kaj čmo.

Madonca a še spite?user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 10:34:30   
Anonimen
Jaz pa bi imela eno vprašanje glede porodniške. Rok imam v začetku decembra. Do 31.12.2007 sem bila 2,5 leta zaposlena. Od 1.1.2008 do 31.3.2008 sem dobivala 70% nadomestilo, zdaj pa od aprila prejemam socialno pomoč. Zanima me na podlagi česa mi bo obračunana porodniška, če vlogo oddam do oktobra. Če katera ve oz, je na istem , mi lahko kaj napiše.

(odgovor članu nadya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1884
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 10:41:40   
katja_p
Nanaa, sploh še nimam filinga, da se končala in sem sedaj proesorica geografije user posted image  Čakam, da pride filing za mano. Sicer so pa tud men študentska leta bla super. Predvsem zarad tega, ker je na naš oddelek na FF ful fajn, s super profesorji in prav domače je blo. Medtem ko je blo na nemščini malo bolj bedno - zato pa tud zagovor te diplome septembrauser posted image

Sicer je pa dans spet en tak bolj beden dan, ampak bo. Js sm se lepo naspala, počutim se tud dobr ... vse OK. V petek imam pa pregled.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 10:54:29   
hektorina
Pozravljene vse nove "prijateljice"! Sem nosečka, mislim da najstarejša med vami. Stara sem namreč polnih 38 let. Ko bom mami, jih bom štela že 39. Se pa počutim daleč mlajšo, srečno in kljub vsemu slabemu vremenu in rahli utrujenosti  polna življenja.
Ne vem, nisem zasledila, da bi bila še katera od vas srečka nosečka po IVF metodi. Nam je uspelo z zadnjim "zamrznjenčkom". Noseča sem drugič, prvič se je slabo končako in sem zato malo počakala, da se javim. NS je za nami. Odlični rezultati za moja leta! PDP pa imamo 08.12.2008. Naslednji pregled 01.07.2008. To je zaenkrat vse, se še javim. Sem se odloćila, da še danes kaj napravim za "ljubi kruhek".user posted image

LP

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 11:09:56   
_sanja_*
katja_p
Sanja, a si ti gledla kaj oblačila v celjskem H&M? A majo kaj pametnega? Ker ko sm js bla nazadnje tam, je blo kr neki. Pa bi js tud kake kavbojke si kupla. Ene sm sicer vzla v C&A, sam niso glih neki fajne.


Čestitke, najprej za diplomo! user posted image user posted image BRAVO! user posted image user posted image
Mene še tudi to čaka. Imamo dva roka - 5.junijuser posted image in 5.september, tako da še imam kar nekaj časa.

H&M - katastrofa, če mene vprašaš! Hlače mi niso ble nobene všeč, o bluzah pa raje sploh ne govorim, ker res nočem bit oblečena v "žakelj". Kot sem že povedla parkrat nosim pajkice in tunike. Na srečo je na tržišču dovolj lepih tunik, da si lahko nabereš zalogo, in iz super materialov, ki nam bodo še dolgo prav. Ja, to je bilo na nenosečniškem oddelku, ker na nosečniškem ni nič pametnegauser posted image Pa lepe oblekce majo.
V C&A še pa nisem nič bla.

nanaa
A ste že gledale kaj vozičke, pošljite kakšne link, da vidim kaj se splača.


Mi2 sva dobila voziček, že kak mesec nazaj, rabljenega, pa mi sploh ni všeč, zato ga bova vrnila. Je pa Hartan Skater XL.
So mi pa zadnjič iz Kp pripeljali na ogled Babyboom-a http://www.baby-boom.si/vozicki_otroski_babyboom_domov.html
in nama je bil zelo všeč, tako da se trenutno navdušujeva nad njem.
Drugače mi je pa všeč še Quinny Speedy.

Čestitke za dobre rezultate pri NS!




(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 11:12:24   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Pozravljene vse nove "prijateljice"! Sem nosečka, mislim da najstarejša med vami. Stara sem namreč polnih 38 let. Ko bom mami, jih bom štela že 39. Se pa počutim daleč mlajšo, srečno in kljub vsemu slabemu vremenu in rahli utrujenosti  polna življenja.
Ne vem, nisem zasledila, da bi bila še katera od vas srečka nosečka po IVF metodi. Nam je uspelo z zadnjim "zamrznjenčkom". Noseča sem drugič, prvič se je slabo končako in sem zato malo počakala, da se javim. NS je za nami. Odlični rezultati za moja leta! PDP pa imamo 08.12.2008. Naslednji pregled 01.07.2008. To je zaenkrat vse, se še javim. Sem se odloćila, da še danes kaj napravim za "ljubi kruhek".user posted image

LP

Dobrodošla med nami in iskrene čestitke, da ti je uspelo!user posted image user posted image user posted image Čestitam tudi za dobre rezultate pri NS, zdaj pa gremo skupaj proti veselemu decembruuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 12:21:50   
*nina*
halo punce,
mene loči še sam 4h in pol do NS, komaj čakam, držte pesti zameuser posted image pol vam pa sporočim, ko pridem domov.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 12:53:10   
*Mateja
Pozdravljene!
Katja česitke za diplomo user posted image user posted image user posted image

*Nina* držim pesti za NS, gotovo bo vse v redu user posted image user posted image user posted image
Hektorina čestitke za NS in dobrodošla

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 12:53:20   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

halo punce,
mene loči še sam 4h in pol do NS, komaj čakam, držte pesti zameuser posted image pol vam pa sporočim, ko pridem domov.



Veliko sreče! user posted image user posted image user posted image Držimo pesti!

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 13:30:12   
Jullija
*nina*, držim pesti da bo vse v redu na NS. Seveda, da bo!

Tudi jaz imam ta voziček Jane Slalom pro že doma. Je pa lanski model - črno rumene barve in če kdo mene vpraša je to daleč najlepši voziček izmed vseh vozičkov. Glede uporabnosti pa vam še ne vem povedati, ker ni bil še nikoli rabljen. Ima pa letošnji model izboljšavo, in sicer ima posnete melodije uspavanke in s pritiskom na gumb lahko user posted image posluša glasbo. Fajn, a ne!

Uradno vam sporočam, da čutim gibe mojega sončeka! Danes se je začel 17 teden, čutim pa gibe že dva dni, s tem, da se mi je zdelo že kakšen teden dni, da nekaj čutim, pa nisem bila sigurna ali je to prebava ali je to tisto pravo, zdaj pa sem sigurno sigurna!! user posted image Čutim ga pa zvečer, ko se sprostim, zjutraj ko se sprostim, danes pa že tudi v službi, ko se udobno namestim na stolcu. Tako sem vesela, saj sem komaj čakala, da bom čutila brcike. Zaenkrat še zelo zelo rahle, ampak bodo iz dneva v dan močnejše! Naj samo raste user posted image . Očitno je to res, da v drugi user posted image prej čutiš, prvič sem malo pozneje.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 13:44:22   
katja_p
Js pa nekak nisem navdušena nad trokolesniki. A imajo kake prednosti?

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 14:10:26   
hektorina
Nina, pozitivno v teh nekaj minut do NS, potem pa javi. Rezultati bodo sigurno super.
Hvala pa tudi vsem za izrečeno dobrodošlico. V debato o vozičkih pa se bom sedaj vključila bolj pasivno, ker zaenkrat še nimam kaj dosti pojma o teh trikolesnih "čudežih".
Lepo popoldne vsem!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 14:21:43   
MoonEve
Hej nosečke,

par dni nazaj sem končno spravila skupaj cel roman, ko sem pa poslal, ga ni bilo več. Sem bila jezna kot user posted image !! Katja, čestitke za diplomo!! Moja je na čakanju, pa bo tudi verjtno še dolgo (če sploh kdaj), kr zdaj počnem čiiiiiisto druge stvari.
Ninica, ki si spraševala za Angel Sounds, jaz sem ga kupila prek e-baya, je bil 39€ + 10€ poštnine. Naročila se ga v ponedeljek iz Nemčije, v sredo dopolne je bil že tu user posted image Toplo priporočam. So zelo fajni, takoj so mi tudi + dali za dobrega kupca. TOLE je pa njihova stran na eb.
Vozički: jaz našega speedija
user posted image ne zamenjam za nobenega drugega. Štirikolesniki so mi prav grdi, tale gre pa po vse terenih, po vsakem vremenu, z eno roko (ko je v drugi telefon, sladoled, dežnik...). Gladko teče že več kot eno leto, enkrat smo ga vmes napumpali. Imamo tudi varnostni lok in dežno pokrivalo. Naklon se pa z malo spretnosti postavi skoraj navpično. Tiste, ki imajo Freesyla, se pa pritožujejo, da je teeežek in še precej na veliko se zloži. Smo pa sedaj kupili že voziček št. 2:
user posted image
ker je bila ugodna ponudba, tako da se bo tavelika potem v tem novem vozila, novo dete pa v speediji. Dokupiti moramo le še košaro, ker je zdaj nismo imeli, ker je bila rojena marca. Dobili smo ga pri 1,5 mesecu, pa bila v lupinici, potem pa pri 6. mes. že v športnem delu.

Kremice za telo: jaz sem se že prvič mazala z Bubchen Oljem za masažo proti strijam. Čudovito diši + nobene strije nisem dobila. JIh pa tudi moja mami ni imela, pa naju je 2 rodila. Sicer imam suho kožo, zato se tako ali tako vsak večer po tuširanju cela namažem z garnier-ov losjonom v rdeči flaški. Sem jih že ogromno sprobala, ampak ta mi je res najboljši.

No, dete se je zbudilo, moram it.

LP p.s. čestitke za vse izpite & dobre rezultate NS!

_____________________________

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.
_____________________________


(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 15:22:23   
JAPE
Ojla!
Vozički:
MoonEve jaz sem tudi sedaj za prvo pupiko kupila voziček "marelo" v tvojem primeru št.2. Res je lahek in ga lahko voziš vedno v avtu. Jaz tistega nisem več mogla dvigovat, ker je bil pretežek. Je pa tudi moj prvi voziček trikolesnik in sem zelo zadovoljna z njim. Tudi Speed in jane sta mi všče, pa me ravno za ta dva zanima, če se naslonjalo da čisto pokonci za naslonit naštimat, tako da je 90 stopinj? Ker tako naj bi otroci pravilno sedeli, kadar ne ležijo več.

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 19:07:15   
mavrica72
Nina, seveda smo drzale pesti, ceprav tako vemo, da je bilo vse v redu user posted image . Poročaj, kako je bilo.

Hektorina, pozdravljena med nami. No, pa se je le še našla ena, ki je starejša od mene user posted image . Tudi jaz tako razmišljam, da leta sploh niso pomembna, samo da se počutimo mlade. Nisi pa edina, ki si noseča po IVF metodi. Tudi sama sem sedaj končno zanosila na ta način. Pa še eno skupno točko imava - tudi jaz imam naslednji pregled 01.07.2008 user posted image  

No, da povem še malo o sebi. NS je že sedaj tudi za mano. Imela sem jo v petek in bilo je vse v redu. Otročiček je velik že 7,7 cm, tveganje imam pa 1:1165. Glede na moja leta, je menda to zelo dober rezultat, sem pa dala še potem kri za dvojni hormonski test. Sedaj čakam na izvide, upam, da bo tudi to v redu. Se je pa tako skrival, da nam ni želel pokazati spola user posted image . Ti, ti nagajivček user posted image

Ja, pa čestitke vsem za opravljene izpite, diplome, pa seveda za dobre rezultate NS (če bom vsako posebej navajala, bom še katero izpustila) user posted image

Sedaj grem pa malo ven na sončka, ko ga tako dolgo ni bilo. Pozdravček vsem skupaj.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 19:21:14   
mavrica72
Še enkrat jaz. Sem ugotovila, da sploh nimam PDP vpisanega na seznamu. user posted image  Sedaj pa res ne vem, ali ga nisem nikoli še povedala, ali je ven "padel".
Tista, ki bo urejala seznam - PDP imam 19.12.2008

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 19:51:52   
vrtnica21
user posted image

(skupaj nas je
76 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image


user posted image

    PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi       spol





user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?       P 28.5.         ?  user posted image
user posted image x.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24      P 30.7.          ?  user posted image
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )      31       P 21.4.          ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31       P 18.6 (NS)  ?  user posted image
user posted image 2.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29     P 20.6.(NS)  user posted image  user posted image
user posted image 2.12.   tian*zoja      (1. user posted image , 0. user posted image )     ?                           ? user posted image
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?  P 9.7./MF24.7.(NS) user posted image
user posted image 3.12.   Splet.Ka        (2. user posted image , 1. user posted image )     30    P 2.7. (NS)     user posted image
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27       P  8.5.             ?  user posted image
user posted image 4.12.   tasa.m        (1. user posted image0.user posted image )      25      (NS)           ?  user posted image
user posted image 4.12.   Otika           (1. user posted image0.user posted image )      25      P  (NS)           ?  user posted image
user posted image 5.12.   katja_p        (1. user posted image , 0. user posted image )     25     P  20.6. (NS)   ?  user posted image
user posted image 5.12.   Ana Luna      (2. user posted image , 0 user posted image )      28     P 23.6.(NS)    ? user posted image
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     P  21.7.(NS)    ? user posted image
user posted image 5.12.   roal              (2. user posted image , 0. user posted image )      26    P  3.6./NS3.6   user posted image
user posted image 6.12.   MoonEve     (2. user posted image , 1. user posted image )     28      P 3.6. (NS)      ? user posted image
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      MF 24.7. (NS)    ? user posted image
user posted image 6.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31    MF 21.7. (NS)   user posted image  user posted image

user posted image 6.12.   jasa            (2. user posted image , 1. user posted image )      30       P   (NS)          user posted image  user posted image
user posted image 7.12    nadaklemen(2. user posted image , 1. user posted image )      31                           ? user posted image
user posted image 8.12.   Tajka          (2. user posted image , 1. user posted image )     27     16.6. (NS)      user posted image
user posted image 8.12.   hektorina   (2. user posted image , 0. user posted image )     38       1.7. (NS)      user posted image
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34  P 8.7./MF25.7.(NS) ? user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )     29         P   8.5.            ? user posted image
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?    P  7.7 (NS)        ? user posted image
user posted image 11.12. Suni             (1. user posted image ,0. user posted image )     27       P   (NS)           user posted image user posted image
user posted image 11.12. Anonimenuser posted image (1. user posted image ,0. user posted image )      ?        P   (NS)            user posted image  user posted image
user posted image 12.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     P 18.6. (NS)    user posted image user posted image
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31        P   2.6.           
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26      P     (NS)         ? user posted image  
user posted image 12.12. mami 1979  (4.user posted image , 3user posted image )       28     P    (NS)     
        ? user posted image
user posted image 12.12.  ajda26        (2. user posted image1.user posted image )     29     3.6. (NS)       ?  user posted image
user posted image 12.12.  december28(1. user posted image0.user posted image )     28        P (NS)           user posted image user posted image
user posted image 12.12.  ketii              (1. user posted image0.user posted image )      ?        (NS)           user posted image user posted image  
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22       P  (NS)            ? user posted image
user posted image 13.12.   JAPE           (2. user posted image , 1. user posted image )      27    26.6. (NS)   user posted image user posted image
user posted image 15.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       37      P 6.6 (NS)       ? user posted image
user posted image 15.12. LUNA06       (2. user posted image , 1. user posted image )      28     P  3.7. (NS)       ? user posted image
user posted image 15.12. tejci01         (1. user posted image , 0. user posted image )     26       P 29.7 (NS)    ? user posted image
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )    31       P 26.5.               ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26        P (NS)            user posted image  user posted image       

user posted image 16.12. lollypop        (1. user posted image , 0. user posted image )    29   P 22.7/MF25.7(NS)?  user posted image
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36        P    8.5.             ?  user posted image    
user posted image 17.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27         P   (NS)             ?  user posted image

user posted image 17.12. uršula83       (2. user posted image0.user posted image )     24  P  8.7. (NS)           user posted image   user posted image   
user posted image 18.12. nadya            (1user posted image  ,0 user posted image  )      26        P  (NS)              ?  user posted image  
user posted image 18.12. miskajus        (1user posted image  ,0 user posted image  )      26   P 30.6./NS 9.06   ?  user posted image    
user posted image 18.12.  mettyy          (2user posted image , 0user posted image )        31    P 1.7. (NS)           ?  user posted image
user posted image 19.12. zverinca         (3user posted image  ,1 user posted image  )      29   P /NS 11.06         ?  user posted image        

user posted image 19.12.   mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )    35     P  1.7.(NS)             ?  user posted image       
user posted image 20.12.  neisha80       (2. user posted image1.user posted image )  
28   P  10.6. (NS)           user posted image   user posted image  
user posted image
20.12.   Nincica1     (1.  user posted image0.user posted image )     30    P 19.6./(NS)         ?  user posted image
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27         P  (NS)              user posted image user posted image

user posted image 21.12. _sanja_*     (1. user posted image , 0. user posted image )     22       P 4.7. (NS)          user posted image
user posted image
22.12.  nanaa          (2. user posted image0.user posted image )      29           P   (NS)            ?  user posted image      
user posted image 24.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32    P  15.7. (NS )         ?  user posted image
user posted image 24.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27      P  21.7. (NS)         ?  user posted image
user posted image 26.12. tejka**       (2. user posted image1 user posted image )       33      P  /NS16.6.           ?  user posted image
user posted image 27.12. jesensko listje (2user posted image  , 0 user posted image )   
21       P  27.6                 ? user posted image
user posted image 28.12. abi              (2. user posted image1.user posted image )         ?         P  19.5.               ?  user posted image
user posted image 28.12.  Lyla             (2. user posted image1.user posted image )      ?       P 10.7. /NS 18.6.
?   user posted image
user posted image 29.12. *nina*          (2. user posted image0.user posted image )     23     NS 18.6                  
?  user posted image

user posted image 31.12.  uršap            (1. user posted image0.user posted image )       ?       NS 21.6                   ?  user posted image
user posted image 31.12.  PikicaT          (1. user posted image0.user posted image )       ?     P  7.7. /NS 19.6.     ?  user posted image


Že dolgo se nam niso oglasile naslednje user posted image
 
user posted image  x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30         P                ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23      P 16.4.         ?

user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?           P               ?
user posted image x.12.   jagodinka   (3. user posted image0.user posted image )        ?          P               ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?           P               ?
user posted image 4.12.   Otika            (?. user posted image , ?. user posted image )       ?          P               ?
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?          P                 ?
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?        P 15.5.        ?
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0. user posted image )      29      P 12.5          ?
user posted image 12.12. robidka        (1. user posted image , 0.user posted image )      30         P                ?
user posted image 13.12.  miši             (2.user posted image  , 1user posted image )         ?          P                 ?     
user posted image 24.12. MIAAA30     (2. user posted image1.user posted image )       ?           P               ? 


Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ančicauser posted image
ani76user posted image
faka user posted image
Sulfinija  user posted image
metuljcek27 user posted image
nanika* user posted image
S@nta user posted image
becky user posted image
Anonimna 4 user posted image
potička user posted image

DRAGE VSE DECEMBERSKE user posted image  PREGLEJTE SEZNAM IN GA POSKUSITE DOPOLNIT IN POPRAVIT ALI PA NAPIŠITE POPRAVKE









ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE


  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA


  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC



< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 18.6.2008 19:58:49 >

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
   RE: Decembrke 2008
18.6.2008 20:56:19   
*nina*
evo mene iz NS, vse je super, skoz je migaluser posted image vse se lepo razvija, pdp mi je prestavila na 25.12, od glavice pa do trtice smo veliki 62,7mm, srček bije 162 utripov na minuto,možgančki se lepo razvijajo, hrbtenica je bila zelo lepo vidna...uglavnem vse je bilo super. Sem tako vesela, da vam ne morem povedat, itak pa veste kaj hočem povedat, saj ve tudi to doživljateuser posted image moj je tud sam gledal na ekran in se čudil, seveda še nima tega občutka, da sem res noseča, ker se mi še ne pozna tok trebuh. Je še sam reku, da še ni čist dojel, sam ko ga je pa danes videl je pa kar obnemeluser posted image user posted image joj sem se razpisalauser posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?