Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. No še dobro, da se to ni zgodilo na morju. Sva pa tako jezna, ker sva preden sva šla na morje, dala avto pregledat in zmanejat vse potrebno. Pa je rekel mehanik v Domžalah, da ni bilo dobro narejeno. Sedaj pa zaupaj še komu
.
žal končala v 20t z UPN zaradi kromosomske napake najine male pupe, ki je imela trisomijo 13 .... mogoče je zgolj naklučje ali pa čudež, da sem spet decemerka ... ampak tudi letos se ni preveč dobro začelo, že prvi mesec sem bila v bolnici ... sedaj čakam na rezultate AC, ki sem jo imela 14dni nazaj .... ampak letos sem prepričana, da se bo vse dobro končalo in bom decembra, tko kot ve, v naročje prvič stisnila malega
Rok imam 13.12.
, 9 let nazaj, in je bilo prav lepo.
, sem vesela, da si se nam pridružila.
se pa kar pusti razvajti, se je verejtno jezil nate, ker se je ustrašil.
. Moj ni prav navdušen, ker bi imel raje hčerkico. Sem mu rekla, da bo pa v drugo punčka.
. Pri 12 tednih mi je rekel, da je itak prezgodaj, da bi kaj ugotavljali ampak, da bolj zgleda, da bo fantek. Tudi jaz sem vedno do sedaj nekak mislila, da bo fantič. No na zdnjem pregledu 16 t pa je rekel, da nič ne štrli in da je verjetneje punčka. Moj dragi ima 3 nečakinje vsako leto ena
je pa malo bolj previden...in kr mal teži če hočm kr kupit...
vsak dan