nanaa
|
Dobro jutro, moja službena motivacija je na psu, sploh se mi več nič ne da, čakam zagon. No moj včerajšnji dan se je včeraj saj dobro končal z pregledom pri G. Poslušal je srčka pa pohvaljena sem bila, ker se nisem nič zredila (imam že zalogo od prej). in moj najslednji pregled je 13.8., ko imam morfologijo. Delal mi jo bo moj ginekolog, ali se boste ve prijavile še kam samoplačniško na morfologijo (drugo mnenje). Jaz ne vem ali bi ali ne. Otika upam, da bo tvoja noga čim preje ok, a slikali ti tudi niso noge? Pike uživaj na Krku, jaz sem ravno prišla pa bi spet šla , se mi zdi, da je letos veliko decembrskih nosečk dol. Sem opazovala po plaži, ne vem mogoče samo bolj opazim, ali so nosečke ali pa mamice z dojenčki. V kateri del pa greš, mi smi bili v Malinski? Sva pa šla z mojim tudi v Baško en večer obujat spomine saj sva šla prvič skupaj tja na morje , 9 let nazaj, in je bilo prav lepo. Medika 13 prav lepo pozdravljena , sem vesela, da si se nam pridružila. Se te pa spomnim od lanskih nosečk, tudi sama sem bila lanska decembrka, ki se je slabo končalo. Imela sem SS, potem so odkrili pregrado, operacija, sedaj pa sem zopet decembrska nosečka kot ti :). Bova držali pesti, da bo sedaj vse vredu . Se tipkamo.
|