Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
witto, preživela sem včerajšnji pregled. je vse ok, je tako plaval in se pretegoval, da ga je bilo kar veselje gledat. zdaj sem pa pomirjena. komaj čakam nuhalno, da ga spet malo vif+dimo. ti si že naročena?
ojla,WITTO, kako si, počutje? meni se slabost počasi končuje. me še zjutraj pa včasih proti večeru matra, drugače pa je ok. kdaj pa imaš danes uz? javi, kaj bo novega. držim pesti zate!
Ojla,kako kaj? Kar se slabosto tiče, sva na istem. Še nekaj malega proti večeru in zjutraj. Edino glavoboli so še prisotni zjutraj in vrtoglavice . Se pa ravno odpravljam v bolnico, malo me je strah upam, da bo vse ok......
od česa pa glavoboli in vrtoglavice. jaz imam drugače migrene, ampak moram potrkat, odkar sem , je kar ok z glavoboli. vse bo ok, boš videla. lepo pomahaj, ko ga boš videla. javi, kaj si rešila. drži se.
Ej Barbyka, pa sem nazaj. Ej, tako sem se nasmejala ...... mali čmrlek je velik 3,5cm, veselo utripa, ko mi je začela delat uz, mi je mahal v ekran in brcal z nogicami, ko pa ga je hotela malo bolj natančno izmerit, se je pa skrčil in "kao" zaspal....... ginekologinja, ga je stiskala z uz, da ga malo vspodbudi, ma on? Ni šans, enostavno ni hotel danes sodelovat ma je faca mali. Ns imam 24.7. v Domžalah
witto, vidiš, sem ti rekla, da bo vse ok z . sem vesela zate. naš je tudi zadnjič tako lepo mahal in se pretegoval. je bil velik 3cm. kdaj pa si imela prej pdp? sem pozabila. jaz ga imam 10.2., potem sva kar blizu. greš k dr.Strahovi na nuhalno?
Ma, najprej mi ga je po zm. postavila 4.2. po uz pa 9.2. no, zdaj je pa nekje vmes. Ja, mislim da bom imela dr. Strah pri ns, in bolniško mi je podaljšala do 18.8.
saj je vseeno, kdaj bo, važno, da bo vse ok s . si še na bolniški? no, če imaš vrtoglavice in glavobole, res ne moreš delati. uživaj doma in počivaj. pa javi se še kaj. upam, da ti čimprej minejo glavoboli. to je hudo,če še tablete ne smeš vzeti.
Ja, sem še na bolniški,do 18.8. smotano je ja, ker lahko vzamem le lekadol,ampak ta meni nič ne pomaga , ma upam, da bo vse minilo . Uživaj tudi ti, pa tudi ti se kaj javi
ojla,witto,kako je kaj s tabo? so glavoboli popustili? držim pesti za četrtek, da bo vse ok na nuhalni. javi, kaj si zvedela. ali bo punčka ali fantek.
Oj barbika, kako si mi? Ja, glavoboli so popustili,nastopijo edino takrat ko me kdo . Veš, da ti bom poročala o ns, nisem pa vedela, da se lahko že takrat ve za spol? Kako si pa ti ?
Pozdravljene punce, sem nova članica tega foruma, upam da me sprejmete
Zanima me ali ste delale test nosečnosti pred predvideno menstruacijo? Menstruacijo mi mogla dobiti 23.04, se lahko zanesem na rezultat testa če naredim test pred datumom menstruacije
Pozdravljene punce, sem nova članica tega foruma, upam da me sprejmete
Zanima me ali ste delale test nosečnosti pred predvideno menstruacijo? Menstruacijo mi mogla dobiti 23.04, se lahko zanesem na rezultat testa če naredim test pred datumom menstruacije
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?