Mijavček
|
Ojla, bom šla potem brat še druge strani, zdajle bom samo čestitala tejki , bravo in lepih ti želim. Pa raport z mojga pregleda: Sem bila v porodnišnici Lj v ambulanti za patološko nosečnost (ful se grozno sliš ), ampak ni blo nič grozno, razen dr. sta bla še dva študenta, fant pa punca in smo se prav fajn pogovorli mal (sem ugotovila, da vem skor več kot onadva ). Uglavnem moja dva fižola sta ratala....., hmmm, s čem bi jih primerjala...ja nč, ratala sta dva mala človečka, oba po 3 cm. Sem kar mal zajokcala, ko sem vidla nogice in rokice in kako se prekopicujeta in plavata. Evo, se že spet cmerim. Dr. je rekla, da sta prav fletna, da je vse kot mora bit, samo to ni uredu, ker hujšam , jutri dobim izvide od krvi in če ne bodo uredu, bom mogla it mal u bolnico ležkat pa infuzijo papat . No jaz vseen upam, da ne bo treba, sicer mi je še vedno slabo in vsak dan najmanj 2x bruham, ampak... v bolnico pa ne bi šla če ni lih nujno. Na nuhalno sem naročena 22.04. - mismis lahko me daš na seznam Zdej grem pa brat kaj je novga. papa
|