Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kok st eme zdele nasmejale -kaka povezava haha no pa še to ziher st edoktoriral iz testo keri pa najhitrej pokaže BC frst Sign al Cb?
Jaz najbolj verjamem CB,tako da jaz bi cez dan, dva test ponovila. Do ponedeljka je še 4 dni, ti pa si imela et kmalu in verjamem da bo črtica vsak dan močnejša.
.
Ne poznam te pa ne.
'pa se mi noče uliti,zanima me samo to ali je to normalno ker mi že malo načenja živce pa ne vem kaj storiti,upam da mi lahko katera kaj pove o tem ker sem bila prvič v tem postopku pa zdaj še ne vem kako to vse skupaj poteka,hvala.Lp
. Me je že v sredo migrena udarila, kar je pri meni precej očiten znak, da se M najavlja. Včeraj mi je pa še BT padla. Sicer gospa v vsej svoji veličini še ni prišla, ampak jo samo moja ogromna želja zadržuje. Bo pa naslednjič. Saj smo že navajene, ne?