Abra
|
Pikovit, ni mi jasno, kako nas sinoči nisi folgala pa kje je tvoja kondicija Andreja, upam, da je David že bolje in da si se kaj naspala prvi post pa res ni bil ravno razumljiv Jadrnica spet v akciji Mišek, hvala za nasvete. Te je pa po dolgem času lepo brat Pija, jaz mislim, da ti solarij ene 3x ne bo škodil. Tudi jaz sem razmišljala o tem, pol sem si pa rekla, da bom tko maja na terasi počivala, me bo že kej prijel - tega sicer nisem še nikoli počela res, da maja še nisem bla nikol noseča tko kot bom letos!!! Sapi, že nov plan Grethy, ziher pa počas jutri pa že juriš v tazadnjo Skuša, kako si? Se že pripravljaš na nov boj? mavrica, pa saj tvoj uz je ful hitro Reš naroča 14 dni po testu. mala, dobrodošla! Tudi jaz že navijam! vijolica lepo ju grej in naj ti test pokaže debel plus! Ledenka, vidim, da te test vseeno srbi zdaj si na pol poti, ta hudo si dala že čez! še malo ... Pika, pojma nimam. Če se bo to še nadaljevalo, jutri zjutraj pokliči ali pa pojdi tja. Tale dolg postopek je pa meni res čuden - torej si začela s stimulacijo šele 7. dan ciklusa Jaz sem v prvem postopku takrat že imela prvi uz, naslednji dan pa stopka
|